Активайс за зглобове: ублажава бол и упалу!

Активайс за зглобове: ублажава бол и упалу!

Млади лекар из Србије добио је међународно признање и високу награду медицинске заједнице за стварање лека за лечење болести зглобова. Ово откриће помаже милионима људи широм света у спречавању остеохондрозе, артритиса, артрозе и других повреда мускулоскелетног система, као и у спречавању тровања крви, које је изазвано затајењем зглобова.

 

Нешто важно се догодила 12.08.2021 на на европском конгресу реуматолога догодило се нешто невероватно. Цела сала је 10 минута аплаудирала човеку који је стајао за говорницом. То је био Александр Владимирович, млади доктор из Русије. Управо он је предложио да се користи јединствена формула која омогућава лечење болести зглобова у било којем добу и спречава њихово потпуно уништење.

Александр Владимирович предложио одличну идеју, а њеном реализацијом су се бавиле научне структуре у Србији. Специјалисти из клиника у престоници и других научних центара бавили су се израдом препарата. Препарат је већ направљен и показује одличне резултате.

Наручите са попустом

Новинар: Добар дан, Александр, спадате међу десетак најпаметнијих студената медицине на свету. Зашто сте одлучили да се позабавите баш болестима зглобова?”

Не бих баш хтео о томе јавно да говорим, али мотивација је искључиво личне природе. Пре неколико година моја мајка је добила тровање крви изазвано пропадањем зглобова. Испочетка је имала само благе болове у зглобовима. Али нисам се бринуо јер она просто није показивала на којим је мукама. Затим је због небриге лекара и неправилно прописаног лечења, дошло до тровања крви. И, као резултат, ње више нема с нама.

 

Последње три године сам се потпуно посветио овој тематици. Заправо, нова метода лечења болести зглобова о којој сад сви говоре, појавила се у процесу писања дипломског рада. Схватио сам да сам смислио нешто ново. Али нисам могао ни да замислим да ће то да изазове такво интересовање од стране разних структура

 

Од такве болести је умрла и моја бака. Тада сам и почео да изучавам питања везана са болестима зглобова и њиховим лечењем. Био сам у шоку када сам схватио да је већина лекова у апотеци бескорисна хемија која само још јаче погоршава ситуацију. А мама их је користила сваки дан.

Активайс за зглобове: ублажава бол и упалу!

Са стране медицинског центра израду препарата предводио је Grigorev Nikolay, сарадник реуматолошког центра, специјалиста са двадесетогодишњим искуством. Питали смо га да нам исприча о новом препарату и плановима за њега.

Новинар: Поштовани докторе Grigorev Nikolay, молимо вас да коментаришете и дате нам информације о плану развоја овог новог лека као специјалисте медицинске академије за реуматологију. У чему је суштина идеје Александра Владимировича? Она заправо помаже да се врати здравље зглобовима у било којем добу?

Александра идеја је потпуно нови приступ лечењу зглобова чак и код наследних болести. За специјалисте не представља тајну то што сви апотекарски препарати данашњице могу да помогну само у почетним стадијумима. Осим тога, бескрупулозни лекари често практикују такав приступ да на почетку болесницима прописују гомилу лекова који само одлажу неизбежно. А када дође тренутак да је човек практично престао да се креће без бола, ту га већ шаљу на операцију. Како делују застарели лекови? Неефикасно, без селективности и са токсичним нежељеним последицама. Ово нас доводи у ћорсокак јер застарели лекови помажу само ублажавању болова, али не и лечењу болести зглобова. Уклањају само последице, а не узрок и ови лекови не лече, него само погоршавају стање пацијента. Ново откриће под називом Активайс подстиче исправан опоравак зглобова. Месец дана смо тестирали крему Активайс на групи од 50 људи са различитим болестима зглобова 1., 2., и 3. степена. Студије су показале да су се људи са 1. и 2. степеном болести потпуно опоравили, док је 27% пацијената са 3. степеном болести је успело да се опорави. Остали су показали да су се зглобови вратили у нормалу, више није било болова.

Новинар: Али сматра се да обнављање зглобова није могуће без операције, а нарочито након 40-те године?

Све су то глупости. И жеља фармацеутских фирми за зарадом. Давно је доказано да било који систем у људском организму може да се обнови сам. Потребо је само да му се помогне – уклонити упалне процесе, ојачати снабдевање крвљу и убрзати избацивање одумрлих ћелија и токсин.

Новинар: А како су раније лечили зглобове? За то постоји много лекова у апотекама?

У томе и јесте ствар што их је много. Сви они су засновани на принципу описаном на самом почетку интервјуа. Препарати само уклањају симптоме – и то је све за шта су способни. Човеку на кратки временски период буде лакше. Али у целости, они више негативно утичу на зглобове, него што их лече. Ту је Александр био сасвим у праву. Ако погледате формуле препарата у апотекама, сваком је специјалисти јасно да их треба узимати само у крајњем случају.

Активайс за зглобове: ублажава бол и упалу!

Новинар: По чему се од њих разликује ваш препарат? Чини се да потпуно помаже да се обнови покретљивост зглобова?

Основни задатак препарата Активайс је изградња новог коштаног и хрскавичног ткива уместо оштећеног и обнављање снабдевања крвљу. Довољна је чак једна примена да се активира преко 930.000 ћелија које непосредно учествују у процесу обнове покретљивости зглобова. И тако заредом. У томе се и налази кључни принцип лечења.

При свему томе смо ми, као и Александр, пришли овом питању сасвим нетривијално. Активайс није просто обична мешавина хемијских формула које лутају од једног до другог лека, него јединствени спој изузетно концентрованих екстраката биљног порекла. То га чини не само максимално ефикасним, него и потпуно безбедним за пролазак курса лечења.

Буквално за 1-2 дана након почетка примене Активайс, код човека почиње да се обнавља крвоток у ткивима зглоба. Даље долази до обнове ћелија и ткива зглоба и враћа се његова покретљивост чак и у најзапуштенијим случајевима. Осим тога, за разлику од апотекарске хемије, Активайс не раздражује кожу и не изазива алергијске реакције.

Коментари

Наручила сам за маму и тату док је цена ниска. Обоје га користе и обоје се осећају боље сваки дан. Већ ходају без штапа што је огромни напредак.

Ана Кралић

Наручила сам себи пре 2 дана, за месец ми је била заказана операција. Не би ни помислила да ово може стварно да помогне. Имала сам артрозу, јуче сам ишла код реуматолога на преглед, није могао да верује, покретљивост зглобова се обновила. Питао ме шта сам користила, рекао је да није чуо за такво средство иначе би ми га одмах прописао а не би ме слао на операцију (баш сам му поверовала)! Одлучила сам да наручим зато што је могуће добити попуст и бојала сам се да ћу остати инвалид након операције.

Милица Анастасијевић

Ово је право чудо. Имала сам декомпресиони остеоартритис, сад је попустио, покретљивост се још није сасвим вратила, али још нисам прошла цео курс.

Јулија Комић

Не могу описати колико сам срећна! Хвала вам пуно! Излечио сам остеоартритис колена за 7 дана, невероватно је!

Марија Шимић

Наручите са попустом
Rate article
Add a comment