Artoflex за зглобове: ублажава бол и упалу!

Artoflex за зглобове: ублажава бол и упалу!

Павлова идеја је потпуно нови приступ лечењу зглобова чак и код наследних болести. За специјалисте не представља тајну то што сви апотекарски препарати данашњице могу да помогну само у почетним стадијумима. Осим тога, бескрупулозни лекари често практикују такав приступ да на почетку болесницима прописују гомилу лекова који само одлажу неизбежно.

 

А када дође тренутак да је човек практично престао да се креће без бола, ту га већ шаљу на операцију. Како делују застарели лекови? Неефикасно, без селективности и са токсичним нежељеним последицама. Ово нас доводи у ћорсокак јер застарели лекови помажу само ублажавању болова, али не и лечењу болести зглобова. Уклањају само последице, а не узрок и ови лекови не лече, него само погоршавају стање пацијента.

 

Ново откриће под називом Artoflex подстиче исправан опоравак зглобова. Месец дана смо тестирали гел Artoflex на групи од 50 људи са различитим болестима зглобова 1., 2., и 3. степена. Студије су показале да су се људи са 1. и 2. степеном болести потпуно опоравили, док је 27% пацијената са 3. степеном болести је успело да се опорави. Остали су показали да су се зглобови вратили у нормалу, више није било болова.

Наручите са попустом

Чини се да потпуно помаже да се обнови покретљивост зглобова?

Artoflex за зглобове: ублажава бол и упалу!

Основни задатак препарата Artoflex је изградња новог коштаног и хрскавичног ткива уместо оштећеног и обнављање снабдевања крвљу. Довољна је чак једна примена да се активира преко 930.000 ћелија које непосредно учествују у процесу обнове покретљивости зглобова. И тако заредом. У томе се и налази кључни принцип лечења.

При свему томе смо ми, као и Павле, пришли овом питању сасвим нетривијално. Artoflex није просто обична мешавина хемијских формула које лутају од једног до другог лека, него јединствени спој изузетно концентрованих екстраката биљног порекла. То га чини не само максимално ефикасним, него и потпуно безбедним за пролазак курса лечења.

Буквално за 1-2 дана након почетка примене Artoflex, код човека почиње да се обнавља крвоток у ткивима зглоба. Даље долази до обнове ћелија и ткива зглоба и враћа се његова покретљивост чак и у најзапуштенијим случајевима. Осим тога, за разлику од апотекарске хемије, Artoflex не раздражује кожу и не изазива алергијске реакције.

Али ваш препарат ће такође да буде у апотекама? И колико ће да кошта?

Artoflex за зглобове: ублажава бол и упалу!

У току сте да је тек што је постало јасно да имамо нешто постојано, фармацеути су почели да нас нападају на свим фронтовима. Они су и Павлу на почетку предлагали да прода своју формулу. И не ради тога да га производе код себе. Управо супротно, да не би уопште пустили производ у производњу. Лечење зглобова у наше време је највећи део фармацеутског тржишта на свету. Само у САД-у продаја лекова доноси милијарде долара. Наш препарат може кардинално да измени ситуацију на тржишту. Нико више неће сваки месец да троши новац на старе лекове, а још више на скупе операције и протезе за зглобове када може једном да прође курс са препаратом Artoflex и заувек врати покретљивост зглобовима у било ком добу.

Апотеке су партнери фармацеутских компанија и с њима тесно сарађују. И природно да зависе од продаје препарата. Тако да о нама и нашем леку тамо не желе да чују. Без обзира на то што је ово сада једини препарат за лечење болести зглобова и спречавање компликација у виду потпуног губитка њихове покретљивости и тровања крви чија ефикасност је доказана на клиничким испитивањима.

Наручите са попустом

А ако лека нема у апотекама, како доћи до њега?

Одлучили смо да ако обичне апотеке неће за нас ни да чују, снаћи ћемо се без њих. Успоставили смо директну дистрибуцију лека Artoflex. Без посредовања комерцијалне апотеке. Разматрали смо неколико варијанти и изабрали смо најделотворнији. Свако ко жели да добије Artoflex, остави захтев након чега га контактирају, консултују и шаљу препарат. Сад скоро свако има приступ интернету. Чак и ако човек нема рачунар, сигурно има телефон с приступом интернету.

Рецензије купаца

Милица Анастасијевић

Наручила сам себи пре 2 дана, за месец ми је била заказана операција. Не би ни помислила да ово може стварно да помогне. Имала сам артрозу, јуче сам ишла код реуматолога на преглед, није могао да верује, покретљивост зглобова се обновила. Питао ме шта сам користила, рекао је да није чуо за такво средство иначе би ми га одмах прописао а не би ме слао на операцију (баш сам му поверовала)! Одлучила сам да наручим зато што је могуће добити попуст и бојала сам се да ћу остати инвалид након операције.

Драган Димитровић

Стварно ми треба. Пре 5 година дијагностициран ми је реуматоидни артритис степена 1 са делимичном руптуром менискуса и оштећењем периартикуларног ткива колена. Ја скоро да није могао да хода и да се плашио за оно што може да буде у инвалидским колицима. Ниједан лек ми није помогао, лекари су само упућивали на бесмислене прегледе, већ сам практично спустио руке.. Али пре неколико дана прочитао сам чланак овог младог научника и његово откриће. Znate, nema mnogo moguænosti u mom položaju, i ako postoji neka šansa da se oporavim, bio sam spreman da se držim za njega. На крају, наручио сам Artoflex и користио га већ 5 дана, још увек не могу да верујем, али отеклина у колену је почела да опада, постало ми је лакше да савијем колена, чак сам могао да стојим и направим неколико корака! Тешко је поверовати, али за мене – то је само чудо, ја ћу наставити са лечењем! Ако сте у недоумици, да ли да копате или не-Погледајте Ме, имао сам један пут – у инвалидска колица, а сада живим са вером у потпуни опоравак и срећну светлу будућност без болести зглобова. Побрините се за своје здравље унапријед, немојте одуговлачити или посљедице могу бити врло жалосне!

Јелена Гаврић

У болницама је прави хаос и ужас. Одавно више тамо не идем, свакако нема везе. А у приватним клиникама те одеру као мачку, Просто немаш избора. Много сам захвална што сад можемо да добијемо Artoflex с попустом.

Мелиса Константиновић

Овај производ делује. И ја сам наручила на овој страници без плаћања унапред. Достава траје 3-4 дана. А за једну недељу употребе, проширене вене су потпуно нестале и не враћају се.

Наручите са попустом
Rate article
Add a comment