Artrofix za džointe: brzo olakšanje od bola!

Artrofix za džointe: brzo olakšanje od bola!

Vrlo dobar preparat je Artrofix koji sadrži kompleks vitamina artro-, makro- i mikroelemenata dizajniranih da poboljšaju rad zglobova. Drugim rečima, ima sveobuhvatni lekoviti efekat na koštano i hrskavično tkivo, sinovijalnu tekućinu, mišićna vlakna, ligamentna tkiva i tetive. Ima složen i sveobuhvatni efekat, neverovatan je.

Наручите са попустом

Artrofix sadrži preko 50 komponenti. Neću sve da ih nabrajam, samo glavne

Artrofix za džointe: brzo olakšanje od bola!

  1. Ekstrakt spongile Ublažava upale i otok, ima antireumatski efekat i poboljšava pokretljivost zglobova. Sadrži glikozide koji snižavaju holesterol i mokraćnu kiselinu u krvnom serumu koji hrani zglobove, mišiće, ligamente i kosti.
  2. Ekstrakt kalisije fragnans To je najmoćniji hondroprotektor poznat nauci. Podstiče sintezu hijaluronske kiseline i proteoglikana unutar zglobne hrskavice. Štiti kosti, mišiće i hrskavicu od oštećenja i promena vezanih uz starost.
  3. Ulje paprike Smiruje zahvaćenu oblast, prožima je s vitaminima i aminokiselinama, leči ogrebotine i modrice.
  4. Kamfor Može efikasno da pomogne pri smanjenju otoka i ublažavanju bola. Delotvoran je kao prirodno lekovito sredstvo protiv bolova u zglobovima i mišićima. Ublažava upale i otok, ima antireumatski efekat i poboljšava pokretljivost zglobova.
  5. Ekstrakt ruzmarina Poboljšava perifernu cirkulaciju i smanjuje bolove na mestu primene. Ublažava simptome reume, gihta i artritisa, deluje protivupalno
  6. Eterično ulje peperminta Opušta mišiće i smanjuje bolove u zglobovima. Eterično ulje peperminta deluje jako efikasno u opuštanju mišića i protiv bolova. Posebno je od pomoći kod bolova u leđima i kičmi, glavobolje i bolnih upala mišića.

Koliko znam, Artrofix se ne prodaje u srbijanskih apotekama?

U isto vreme, bez sumnje, srbijanski reumatolozi, barem oni koji su zainteresovani za napredne terapije, bez sumnje, znaju za krem-gelArtrofix i njegova regenerativna svojstva. Ali oni se ne usuđuju da propišu proizvode koji nisu na spisku preporučenih lekova u Srbiji.

 

Koliko znam, proizvođač preparata Artrofix krem-gel hteo je da izađe na srbijansko tržište, ali to mu nije bilo dopušteno zbog stotina izgovora (srbijanska birokratija je vrlo otporna). To je razumljivo, ako ovaj proizvod dođe na police apoteka, srbijanski farmaceuti pretrpeće ogromne gubitke. Uostalom, industrija lekova pre svega je posao! Čak i u Nemačkoj. Ali u Nemačkoj ovu industriju kontroliše vlada, a ja ne bih da govorim šta se dešava i Srbiji, vi znate bolje od mene.

Наручите са попустом

Šta biste preporučili ljudima u Srbiji koji imaju bolove u zglobovima?

Artrofix za džointe: brzo olakšanje od bola!

Obični ljudi, pogotovo oni sa 50 i više godina, prvi su koji ispaštaju zbog zastarele srbijanske medicine. Nisu oni krivi, tako funkcioniše zdravstvo.

Ali, srećom, postoji izlaz. Naš list se dogovorio sa Reumatološkim centrom o mogućnosti distribucije ovog proizvoda po sniženoj ceni svim građanima Srbije koji imaju probleme sa zglobovima. Izrađena je posebni sajt na kojem svaki stanovnik Srbije može da naruči Artrofix gotovo besplatno.

Već tri meseca distribuiramo Artrofix. Hiljade Srba već su imali koristi od ove prilike. Sve koji su dobili Artrofix zamolili smo da ocene efikasnost ovog proizvoda na skali od 0 do 10. Do danas je u istraživanju učestvovalo više od 3000 ljudi, a prosečna ocena koju je dobio ovaj preparat je 9,96 od 10

Kao što vidite, Artrofix je pomogao hiljadama građana Srbije da vrate pokretljivost i otarase se boli, a vi možete da budete jedan od njih.

Koliko će trajati promocija ovog fantastičnog krem gela?

Dok se namenska serija ne završi. Ali želim da vas upozorim da je ostalo malo artikala. Svakog dana ima sve više narudžbi. Metoda “usmene preporuke” deluje, ljudi prenose informacije jedni drugima, savetuju prijatelje, traže krem gel za članove porodice. Niko nije očekivao da će se informacije o proizvodu Artrofix tako brzo širiti u Srbiji.

 

Preporučujem svima koji imaju problema sa zglobovima da pošalju zahtev putem sajta kako bi dobili Artrofix pre nego što ponuda završi. I uvek se setite da je naše zdravlje najvažnija i najvrednija stvar koju imamo.

Komentari

Jelena M.

Ja sam jedan od srećnika koji su uspeli da isprobaju Artrofix. Doista je najbolji. Imam osteoartritis već 7 godina, to je pravo mučenje. Bila sam spremna da koristim tablete i injekcije do kraja života, ali na kraju, nakon korišćenja krem-gela Artrofix, bol je nestala. Potpuno je nestala. Preporučujem ga svima – pomaže!

Anka D.

Naručila sam. Obećali su da će ga dostaviti u roku od 5 dana, mogu ga preuzeti u pošti. Radujem se.

Andrija L.

Imam 61 godinu. Kolena su me bolela od moje 51. godine. Nedavno je bol postala nepodnošljiva. Prijateljev doktor (mi smo prijatelj od djetinjstva) rekao mi je za ovaj program i savetovao da nabavim ovaj preparat pre 3 meseca. Sada skačem kao zeko… Iako bih trebao biti oprezniji. U svakom slučaju, ovaj je proizvod najbolji!

Andrea R.

Hvala vam. Vrlo korisno. Naručila sam Artrofix. Konsultant mi je rekao da je još uvek dostupan, ali neće biti dugo. Dobre vesti, ja sam imala sreće…

Наручите са попустом
Rate article
Add a comment