Artropan doprinose zaceljivanju zglobova i hrskavice

DOBITI SA 50% POPUSTA – idite na veb sajt proizvođača

O čemu se radi, Opisati proizvod Artropan

Artropan je biljni proizvod u obliku kreme, stvoren na osnovu drevne tibetanske formule koju je otkrio 103-godišnji tibetanski monah.

Artropan doprinose zaceljivanju zglobova i hrskavice

Proizvod je razvijen u saradnji sa naučnicima Ortopedskog istraživačkog centra u Beogradu, a namenjen je lečenju bolesti zglobova poput artritisa, osteoartritisa, koksartroze, osteohondroze, osteohondritisa, osteoporoze, povreda meniskusa i drugih sličnih stanja.

Koliko košta Artropan u Bosni

Artropan se trenutno može naručiti u Bosni i Hercegovini po specijalnoj promotivnoj ceni od 1920 RSD (oko 97 KM).

DOBITI SA 50% POPUSTA – idite na veb sajt proizvođača

Prednosti proizvoda, kako deluje Artropan

Artropan pruža višestruke prednosti u lečenju bolesti zglobova. Krema trenutno ublažava bolove, vraća funkcionalnost koštanog i hrskavičnog tkiva, zaustavlja zapaljenske procese, uklanja otoke i kompenzuje nedostatak ili promenu gustine sinovijalne tečnosti. Ono što ga čini posebno efikasnim je činjenica da pokreće proces potpune obnove na ćelijskom nivou i obnavljanja oštećenih zglobnih tkiva, zahvaljujući sinergiji prirodnih sastojaka.

Sastav Artropan

  • Ekstrakt roga irvasa – pomaže u sprečavanju oštećenja zglobova i ligamenata, ublažava bolove u zglobovima i hrani vezivno tkivo.
  • Ulje kamfora – povećava pokretljivost zglobova i poboljšava cirkulaciju krvi.
  • Ekstrakt kantariona – jača hrskavicu, tetive i ligamente, smanjuje upalu i oticanje, potiče aktivnu regeneraciju hrskavice.

Uputstvo za upotrebu Artropan

Naneti kremu na bolna područja zglobova i nežno umasirati dok se ne upije. Ponavljati postupak dva do tri puta dnevno, prema potrebi.

Kontraindikacije

Nisu poznate kontraindikacije ili neželjeni efekti upotrebe Artropan kreme.

Mišljenje stručnjaka o proizvodu Artropan

Dr. Simon Nikolić, viši menadžer naučne laboratorije koja je razvila Artropan, ističe: Artropan je proizvod zasnovan na prirodnim i biološki čistim biljkama, sa 100% prirodnim sastavom. Ne može se porediti sa farmaceutskim lekovima koji izazivaju probleme sa jetrom, srcem, začepljuju krvne sudove i izazivaju rak. Neželjeni efekti se ne javljaju u 97% slučajeva.

Recenzije kupaca Artropan

Kupac: Ivana, 42 godine
Godinama sam patila od artritisa i pokušavala razne lekove, ali bez uspeha. Artropan je promenio moj život – nakon mesec dana upotrebe, bolovi su nestali!Artropan doprinose zaceljivanju zglobova i hrskavice

Kupac: Marko, 58 godina
Bavljenje sportom je uništilo moje zglobove, ali Artropan me je vratio u igru. Konačno sam pronašao rešenje za bolna kolena i lakše se krećem.Artropan doprinose zaceljivanju zglobova i hrskavice

Kupac: Milica, 67 godina
Zahvaljujući Artropanu više ne osećam bolove u zglobovima i mogu normalno da obavljam svakodnevne aktivnosti. Preporučujem svima koji pate od sličnih tegoba.

Kupac: Petar, 35 godina
Posle povrede na treningu, mučio sam se sa bolovima u zglobu. Artropan je bio prava stvar – ublažio je upalu i vratio pokretljivost.Artropan doprinose zaceljivanju zglobova i hrskavice

Gdje kupiti Artropan na zvaničnom sajtu proizvođača i Cijena i gdje naručiti sa popustom

Artropan doprinose zaceljivanju zglobova i hrskavice

Artropan kremu možete naručiti samo na zvaničnom sajtu proizvođača. Za narudžbinu od 1920 RSD (oko 97 KM) i ostvarivanje popusta od %, morate imati 18 godina u trenutku naručivanja. Količina robe je ograničena, a popust zavisi od dostupnosti sniženog artikla u trenutku naručivanja.

DOBITI SA 50% POPUSTA – idite na veb sajt proizvođača
Rate article
Add a comment