Artrosan za zglobove: brzo ublazavanje bolova u zglobovima

Artrosan za zglobove: brzo ublazavanje bolova u zglobovima

Naucna formula – seruma irvasa,timjana,kestena,mumio ce vam vratiti zdravlje u ledjima i zglobovima za svega 4 nedelje

 • Serum Irvasa smanjuje upalu i ublažava bol
 • ulje timjana obnavlja cirkulaciju krvi u zglobu
 • ulje kestena podstiče sintezu kolagena i rast ćelija hrskavice
 • mumio inhibira proces starenja zgloba
Наручите са попустом

Zašto je Artrosan efikasan protiv bola u zglobovima?

Serum rogova irvasa ‘kao lek protiv bolova u leđima i zglobovima počeo se koristiti u davnim vremenima. Danas se lekovi na bazi prirodnih seruma smatraju najefikasnijim za zglobove. U ARTROSAN -u 4 najlepša prirodna seruma prvi put su kombinovani u jedinstvenu formulu koja daje sveobuhvatan rezultat: ublažava bol, povećava cirkulaciju krvi, obnavlja hrskavicu i štiti od habanja.

 1. Serum roga irvasa. Smanjuje bol i upalu. Suzbija upalne reakcije u zglobovima i susednim mišićima, efikasno ublažava bol.
 2. Ulje timjana normalizuje cirkulaciju. Stimuliše protok krvi u zglobovima, razrjeđuje krv, povećava nivo hemoglobina i leukocita, poboljšava propusnost krvnih sudova i kapilara.
 3. Ulje kestena. Obnavlja hrskavično tkivo. Usporava proces starenja i uništavanje zglobova normalizacijom nivoa hormona nadbubrežne žlezde i štitne žlezde.
 4. MUMIO. Stiti zglob od habanaj. Usporava proces starenja i uništavanje zglobova normalizacijom nivoa hormona nadbubrežne žlezde i štitne žlezde.

Artrosan za zglobove: brzo ublazavanje bolova u zglobovima

Наручите са попустом

Visoka efektivnost Artrosana naucki dokazano

Tokom istrazivanja sprovedenih uz učešće više od 1500 testiranih, utvrđeno je da ta krema:

 • za 93% ublazava bol skida otoke
 • za 85% regenerise hrskavicu
 • za 95% sprecava degenerativne procese
 • za 75% ubrzava proces regeneracije i samo izlečenja

Kako bzo ARTROSAN vraca zdravlje zglobovima?

1-2 nedelja. Bol nestaje i upala se primjetno smanjuje. Pokretljivost u zglobovima se vraća zbog normalizacije krvotoka.

3-4 nedelja upale potpuno nestaju – crvenilo nestaje i otekline. Normalna je hormonska pozadina, degenerativni procesi u hrskavičnom i zglobnom tkivu prestaju. Regeneracija započinje na ćelijskom nivou.

5-6 nedelja. Konsolidacija postignutih rezultata: potpuna obnova pogođene hrskavice i zglobova, povratak pokretljivosti.

Strucnjaci o Artrosanu

Artrosan za zglobove: brzo ublazavanje bolova u zglobovima

„U ustaljenoj medicinskoj praksi za bolesti zglobova obično se propisuju lekovi koji koji ublazavaju bol. sreca je, ako sastav sadrži makar jedan prirodni srum . Ali ni ovo nije dovoljno. Da biste vratili zdravlje, morate da započnete proces regeneracije, a to zahteva složen efekat na sve aspekte bolesti. Artrosan sadrži 4 prirodna seruma odjednom koji, prema sprovedenim studijama, obnavljaju pogođena tkiva kod 98% pacijenata bez nuspojava i relapsa. Uveren sam da će Artrosan postati prvo mesto u borbi protiv bolesti zglobova, ne samo u Rusiji, već i u svetu. ”

Ivan Nikolaev, Lekar-reumatolog, šef odeljenja Ruskog državnog medicinskog univerziteta, Laureat nagrade S. Shpiz za mlade naučnike, jedan od istrazivaca ARTROSAN’a

Kako koristiti ARTROSAN za dobijanje najboljeg rezultata?

 • Nanesite u tankom sloju i rasporedite masažne pokrete unutar problematičnog područja
 • Nanesite 2-3 puta dnevno u zavisnosti od trenutnog stanja zgloba
 • Da bi se dobio stabilan pozitivan rezultat, potrebno je primeniti tetman 4-6 nedelja.

Komentari kupaca koristijo ARTROSAN

„Moja dijagnoza je reumatoidni artritis. Bolovi su bili strašni, ujutro nisam mogla ustati iz kreveta, nisam mogla pomerati ni rukama ni nogama, pomogla mi je ćerka. Štaviše, boljelo je celo telo, pucala je kičma i počele su strašne glavobolje. Koliko sam suza isplakala! Lekari su digli ruke, kažu, svi toliko pate, a vi izdržajte. Propisane injekcije, koje su samo privremeno ublažile bol, pa čak i onda ne u potpunosti. Ponekad nisam želelea da živim! A onda je moja ćerka negde pročitala ARTROSAN i naručila. I on je postao moje spasenje. Do druge nedelje nije bilo bolova i oteklina. Jedno jutro se rasplakala, ali ne od bola, već od radosti da ih nema vise. Toplo preporučujem svima koji na isti način trpe!”

Jelena 54 godine

„Imam hronični poliartritis. nema šta nisam probao – i masti, kreme, i sve vrste injekcija, blokada. Nešto pomaže, neki ne. Ali čak i tada, rezultat je uvek privremen. A onda se jednog jutra probudiš i sve iznova. Ne tako davno, moja žena je donela ARTROSAN, uzela je kod prijatelja da pokušam. Da budem iskren, nije bilo nade u njega. Ali u ovom stanju, verujte mi, zgrabite se bilo čega. Zamazao sam kolena i otišao u krevet. Bez znakova bolesti ujutro! Mirno sam ustao, hodao okolo – ništa! Nakon 10 dana i zaboravio sam da razmislim o svojoj dijagnozi! Ja više ne koristim nista drugo, jer je ARTROSAN bolji od bilo cega ! ”

Ivan 58 godina

„Živela sam s nepodnošljivim bolovima u zglobovima više od 5 godina, sve dok nisam probala ARTROSAN. Pre toga, napadi su bili periodični, ali u offsezoni su postali česti i previše bolni. Iako sam oduvek vodila zdrav način života i bavila se sportom, do svoje 39. godine takva je bol nastala, i s tim nije bilo života! Ulja i kreme koje sam koristila nisu pomogli ni u čemu. Dali su samo privremeni efekat. Uzgred, doktor je takođe savetovao ARTROSAN , ali ne moj lekar, već poznanika, u prijateljskom razgovoru. Mnogo mi je pomogao. Bol je nestala gotovo odmah, oticanje je nestalo, zglobovi su postali pokretni. Kao da se ništa nije dogodilo. Veliko hvala momcima koji su stvorili ovaj gel! Vi ste pravi heroji! ”

Kaca 45 godin

Наручите са попустом
Rate article
Add a comment