BioCardin za čišćenje krvnih sudova: normalizacija arterijskog krvnog pritiska

BioCardin za čišćenje krvnih sudova: normalizacija arterijskog krvnog pritiska

Dr Brajović kaže da tajna dugovečnosti leži u krvnim sudovima . Ako su oni čisti i zdravi, možete živeti 90 godina i više, a osećati se potpuno zdravo. Dokazao je svoju izjavu u potpunosti.

 

Naš novinar je uspio intervjuisati dr Brajovića koji je objasnio svoj način produžetka života čišćenjem krvnih sudova.

Наручите са попустом

– Dr Brajović, često kažete da su čisti krvni sudovi osnova dobrog zdravlja. Zašto?

– Jednostavno je. Funkcionisanje organa i drugih sistema u telu zavisi od kvaliteta cirkulacije. Cirkulacijom krvi unutrašnji organi dobijaju kiseonik i hranjive materije, kao i ugljen-dioksid i metaboličke proizvode. U detinjstvu, adolescenciji, mladosti, krećemo se više, krvni sudovi su novi, elastični i čisti, te su organi maksimalno pohranjeni hranjivim materijama. S godinama se krećemo manje i naši sudovi se počinju prljati. To se dešava iz mnogih razloga, kako štetnih (pušenje, nezdrava hrana, loše okruženje, sedilački način života), tako i prirodnih (taloženje lipida – proces koji se dešava u svim organizmima).

Šta su to “prljavi” krvni sudovi? Zamislite zarđale cevi. Šta se događa? Povećava se pritisak vode, zbog čega voda dobija loš ukus. Isto se događa i s krvnim sudovima. Kad se holesterol ili druge materije vežu za njih, povećava se pritisak ( prljavi krvni sudovi su glavni uzrok hipertenzije! ), krv sadrži nečistoće, a krvotok se poremeti. Kao rezultat, u svim organima i sistemima se događaju promene, čak i na koži.

Ljudsko telo stari. Ako ste oprezni i čistite krvne sudove, imate priliku živeti barem 20 godina duže – bez boli u organima i zglobovima, a telo će funkcionisati izvrsno. Drugim rečima, čišćenje krvnih sudova može produžiti život i poboljšati zdravlje. I to ne samo u teoriji. Ovu metodu preporučujem svojim pacijentima i lično je primenjujem. Svi koji su poslušali moj savet zdraviji su od svojih vršnjaka.

BioCardin za čišćenje krvnih sudova: normalizacija arterijskog krvnog pritiska

Наручите са попустом

– Kakve patologije mogu uzrokovati “prljavi” krvni sudovi?

Nečistoće iz krvnih sudova mogu uzrokovati sledeće bolesti:

 1. Ateroskleroza. Krvni sudovi ne funkcionišu dobro. Mali sudovi su potpuno začepljeni, a glavni sadrže velike naslage holesterola.
 2. Ishemijska bolest srca. Uzrokuje je redovni nedostatak krvi u koronarnim krvnim sudovima, koji se, pak, razvija zbog nečistoća iz krvnih sudova.
 3. Moždani udar. Smetnje u dovodu krvi do cerebralnog tkiva uzrokuje smrt živčanih završetaka, što dovodi do gubitka određenih funkcija.
 4. Hipertenzija. Nečistoće iz krvnih sudova utiču na sužavanje lumena i povećanje krvnog pritiska.
 5. Proširene vene. Pojavljuju se unutar tela, a ne samo na nogama (što je alarmantno za žene). Hemoroidi su posledica venske dilatacije.
 6. Venska i arterijska tromboza. Naslage nečistoća u krvnim sudovima stvaraju tromb i uzrokuju smrt krvnog suda, što može dovesti i do smrti grupe ćelija u organizmu. Ako se tromb raspadne i uđe u krvotok, može doći do blokiranja srčanih krvnih sudova i srčanog zastoja koji u 70% slučajeva završava smrću pacijenta.

– Postoje li neki simptomi koji nas mogu navesti da shvatimo da u krvnim sudovima imamo naslage nečistoća?

– Naravno da postoje. Glavni simptomi su:

 • Migrene
 • Zaboravnost
 • Hronični umor
 • Nesanica
 • Intimni problemi
 • Poremećaji vida i sluha
 • Visok krvni pritisak
 • Poremećaji disanja i angina pektoris
 • Bleda koža na nogama
 • Bol u mišićima i zglobovima

Bez obzira na to imate li neki od ovih simptoma ili ne, potrebno je nakon 30. godine očistiti krvne sudove barem jednom u 5 godina. Na taj način ćete sačuvati zdravlje.

BioCardin za čišćenje krvnih sudova: normalizacija arterijskog krvnog pritiska

– Molim Vas, recite nam koja je Vaša tajna čišćenja krvnih sudova.

– Donedavno, proces čišćenja krvnih sudova je trajao nekoliko meseci metodom koju sam ja primenjivao. Sakupljao sam lekovito bilje, tražio ih na tržnicama ili naručivao preko interneta i od njih pravio lek. Sad više ne moram to raditi jer su moje kolege s Instituta za kardiovaskularne bolesti razvili dobar i jeftin lek za čišćenje krvnih sudova – BioCardin . Zapravo, taj proizvod reguliše krvni pritisak i leči hipertenziju pročišćavanjem krvnih sudova. Stoga je izvrstan za nas.

Spomenuo sam da ovaj tretman ne sadrži hemikalije, nego samo koncentrisane ekstrakte lekovitog bilja sa svojstvima čišćenja krvnih sudova. Zato je toliko koristan za organizam. Mnogi ljudi traže od mene savet kako pročistiti krvne sudove. U poslednje vreme preporučujem im samo ovaj proizvod. Vrlo je učinkovit.

Na web stranici Instituta za kardiovaskularne bolesti objavljeni su službeni podaci kliničkog ispitivanja ovog leka. 2,000 korisnika je učestvovalo u ovom ispitivanju i svi su uzimali BioCardin.

Rezultati indivudalnih korisnika tretmana BioCardin

 • Normalizacija arterijskog krvnog pritiska u 1-2 dana od početka primene tretmana – 99% korisnika
 • Normalizacija srčanog ritma nakon završetka tretmana – 97% korisnika
 • Potpuno čišćenje krvnih sudova od holesterola nakon tretmana – 99% korisnika
 • Povećanje učinkovitosti tretmana hroničnih bolesti – 99% korisnika
 • Poboljšanje opšteg zdravstvenog stanja – 100% korisnika
 • Odsutnost nuspojava tokom tretmana – 100% korisnika

Komentari

Kupio sam i probao BioCardin. Imao sam visok krvni pritisak 7 godina. I ne sećam se više vremena kad sam imao normalan ritam srca. Po preporuci lekara odlučio sam pročistiti krvne sudove. Nakon mesec dana tretmana BioCardin-om, krvni prtisak se normalizovao! Već 2 meseca nemam visok pritisak. Živim potpuno drugačije. Osećam se hiljadu puta bolje. Preporučujem svima ovaj izvrsni tretman, a s obzirom na popust, dođe kao dar.

Ivan

I ja sam se izlečio pomoću Biokardina pre mesec dana. Osećam se zdravije, jače i mlađe.

Jasmin

Pre mesec dana sam počela koristiti Biocardin. Ponekad sam imala visok krvni pritisak i ubrzano lupanje srca. Koristim ovaj tretman već dve nedelje. Krvni pritisak se vratio u normalu. Osećam se potpuno zdravo.

Ana

Imam 61 godinu. Pre 4 meseca počeo sam čistiti sudove. To mi je pomoglo sačuvati zdravlje i dalo mi je snagu za intimni život. Nisam više bolestan! Još uvek sam seksualno aktivan. Nismo ni svesni koliko je važno čistiti krvne sudove!

Kristijan

Наручите са попустом
Rate article
Add a comment