BioFungal pomaže da se izleče gljivične infekcije u bilo kojoj fazi i razvije imunitet

BioFungal pomaže da se izleče gljivične infekcije u bilo kojoj fazi i razvije imunitet

BioFungal Smatra se najučinkovitijim antifungalnim proizvodom na tržištu. Nitko ga ne uvozi u Srbiju (naravno, Srpska farmaceutska mafija ima svoje neučinkovite i štetne proizvode).

Pažljivo sam proučila sva istraživanja, studije slučaja i ankete i došla do zaključka da BioFungal ima nekoliko učinaka:

 • Uklanja sve poznate i štetne vrste gljivica.
 • Ublažava svrbež, bol i iritaciju kože.
 • Dezinficira sa 100% učinkovitošću.
 • Sužava područja upale (sprečava širenje infekcije).
 • Obnavlja stanice oštećene infekcijom.
 • Uklanja miris uzrokovan infekcijom.
 • Koža dobiva potrebne hranjive tvari – što olakšava borbu protiv infekcije

Sastojci antifungalnog proizvoda BioFungal su GARANCIJA apsolutne sigurnosti. Proizvod nema nuspojava! Samo sadrži prirodne sastojke koji se međusobno pojačavaju. Ovaj kombinirani učinak omogućuje potpuni oporavak.

Stoga se može koristiti u bilo kojoj fazi infekcije.

Gljivice na noktima – su jedan od razloga za korištenje BioFungal. Ali proizvod se može koristti za lečenje većine poznatih gljivičnih infekcija,, kao što je lišaj.

Hvala Bogu da imam službenog distributera za Srbiju. Proizvod sam naručila odmah i za četiri dana smo imali paket kod kuće.

BioFungal pomaže da se izleče gljivične infekcije u bilo kojoj fazi i razvije imunitet

Наручите са попустом

Evo šta se nalazi u BioFungal kapima:

 • Kantarion – zbog velike količine natrija izvlači otrovnu limfu iz tela. Alkalna sredina lišava gljive sposobnosti života i razmnožavanja.
 • Ekstrakt gaveza – je glavni izvor organskog kalcijevog karbonata i 18 aminokiselina. Uklanja organske ostatke uništene gljivice s kože.
 • Soda bikarbona – aktivno apsorbira različite kemijske i biološke kontaminante: teške metale, nitrate, pesticide, radionuklide.
 • Ekstrakt mente – čisti kožu, sprečava nastanak ožiljaka.

Ekstrakt maslinovog lista prodire duboko u najnepristupačnije slojeve ploče nokta i dermisa i ne samo da blokira širenje gljivice, već uništava njen DNK do temelja!

Puni dvonedeljni tretman BioFungal-a pomaže da se izleče gljivične infekcije u bilo kojoj fazi i razvije imunitet, ŠTO ZAUVEK ISKLJUČUJE MOGUĆNOST PONOVNE INFEKCIJE.

 

SPECIJALISTI SA ISTRAŽIVAČKOG INSTITUTA ZA DERMATOLOGIJU, VENEREOLOGIJU I KOZMETOLOGIJU

Marko Popović

Doktor medicinskih nauka, dermatolog, mikolog najviše kategorije

Glavni zadatak lečenja atletskog stopala je uništavanje patogena i suzbijanje zarazne upale. Biofungal je brzo i efikasno rešio ovaj zadatak. Glavna prednost je sveobuhvatna briga. Nakon jedne primene, gljivica prolazi i ne vraća se. Ovaj snažan efekat se postiže prirodnim i čistim sastojcima.

Vredi napomenuti da se kapi ne sme koristiti u kombinaciji sa drugim tretmanima. I za razliku od dobro poznatih antifungalnih lekova, BioFungal je bezopasan i može se koristiti ne samo za lečenje već i za prevenciju atletskog stopala.

Наручите са попустом

Рецензије о леку BioFungal

BOGDAN KOSTIĆ

Čim sam otišao u penziju, počeo sam da radim kao taksista. Tada sam počeo da imam problema sa stopalima. Ceo dan sam sedeo u cipelama, u kolima je bilo vruće, noge su mi se jako znojile, pojavila se gljivica. Nisam mogao dugo vremena da ih se otarasim, nikakve kreme i masti nisu pomogle, čak sam počeo da upravljam u papučama da koža diše. Žena me je naterala da odem kod lekara koji mi je prepisao BioFungal. Prvi put kada sam ga upotrebio, odmah sam osetio olakšanje, peckanje je nestalo, dan kasnije noge su mi prestale da smrde, a nedelju dana kasnije nije bilo ni traga od gljivica. Sada je kapi za mene nezamenljiva stvar. Zbog toga mi se stopala manje znoje, a kapi se dopada i mojoj ženi, odlično otklanja suvoću i ljuštenje.

ALEKSANDRA PRIBIĆ Dobila sam gljivicu tokom pedikura. To je bilo strašno… Prvo su mi se ljuštila stopala, a onda su mi nokti požuteli i počeli da se ljušte. Moj prijatelj mi je savetovao BioFungal jer je prirodan zato što sam alergična. Dakle, koristila kapi 2 puta dnevno i sve je nestalo za nedelju dana! Sada su mi stopala čista, mekana, ne svrbe i novi nokti rastu glatko i dovoljno brzo. Preporučujem svima.

DIMITRIJE ILIĆ

Dobio sam gljivicu u vojsci i ceo život sam bolovao od nje. Ponekad se čini da zaspi, ali nakon što se noge dobro znoje, moram da lečim gljivicu 2 meseca. Bio sam bolje obrazovan od bilo kojeg lekara u lečenju gljivica. Verovatno sam probao sve što je moguće i samo mi je BioFungal pomogao. Za dve nedelje sam izlečio ono od čega sam patio celi život! Kapi su zgodne za nošenje i upotrebu kada počnete da osećate nelagodnost.

Stefan LazićPre 

Imao sam jako teško oboljenje. Nisam mogao da idem bos vani ili na more. Jednostavno je bilo jako teško. BioFungal me spasio.

BioFungal pomaže da se izleče gljivične infekcije u bilo kojoj fazi i razvije imunitet

1

 

Наручите са попустом
Rate article
Add a comment