Bob’s secret: jedinstveno rešenje za vašu kosu

Bob's secret: jedinstveno rešenje za vašu kosu

BOB’S SECRET preparat je jedinstveni sastojak za povećanje volumena dlake, usporava i sprečava opadanje kose, odlična prevencija protiv ćelavosti. Doprinosi čvrstoći i stabilnosti noktiju, i sprečava njihovo listanje.

Наручите са попустом

ZA ZDRAVU I ČVRSTU KOSU

 • PRIRODNI SASTOJCI. BOB’S SECRET je proizvod višegodišnjeg rada tretiran sa drugačijim pristupom, tj. tretiranjem kose unutra, a ne spolja upotrebom potpuno prirodnih sastojaka. Efekat je bolji i dugotrajniji.
 • ČVRST KOREN KOSE. Upotreba mineralnih materija kao što su cink, gvožđe, B kompleks vitamina, pšenične klice, i vitamina E dovodi do učvršćivanja korena kose, i povećava njegovu otpornost i sprečava prerano starenje. Takođe, ovi elementi utiču i na čvrstoću noktiju
 • PREVENCIJA OD ĆELAVOSTI. Nedostatak gvožđa je osnovni uzrok gubitka kose. Bob’s Secret preparat ga ima u više nego dovoljnim količinama. On katalizira crvena krvna zrnca koja hrane kiseonikom ćelije. Takođe je značajan pro-oksidant, i potpomaže reprodukciju kose.

Bob's secret: jedinstveno rešenje za vašu kosu

Наручите са попустом

PUT TRADICIJE I ISKUSTVA

Tradicija počinje sredinom 19. veka, kada pradeda Ranko Kovačević, šalje u Beč, na učenje zanata mog dedu Borislava Kovačevića. Porodični posao i tradiciju nastavlja moj otac Petar Kovačević.

 

Centar mode se tada seli u Pariz, gde on nastavlja da obavlja struku 25 godina. Tradiciju preuzimam ja, Bob Kovačević i očevim putem dospevam u Pariz, u tada najčuveniju školu Loreal. Tu ostajem da radim 8 godina.

 

Šta imamo porodično, usađeno generacijski?

 

Prenosili smo znanje za ono sto je najbitnije da bi imali lepu frizuru i lepu kosu, a to je negovanje kože glave! Uvek smo porodično brinuli da radimo sa ekskluzivnim kolekcijama, a akcenat je uvek bio na negovanju kože glave i rast kose.

 

Inače, ja sam osoba puna entuzijazma koja svoj posao stavlja na prvo mesto. Posle višegodišnjeg rada, iskustva i korišćenja raznih preparata, shvatio da sve probleme oko kose treba tretirati iznutra, a ne spolja. Efekti su dugotrajniji. Posle duge potrage, našao sam adekvatnog proizvođača kao partnera za pravljenje adekvatne formule. Cilj je ponuditi kupcima ono što im zaista treba. Bitno je bilo zadovoljiti najviše standarde i kvalitet, i efikasno se boriti za očuvanje korena kose i izvršiti prevenciju protiv ćelavosti. Rezultati su došli ubrzo. Tako je nastao Bob’s Secret, veoma jedinstven na tržištu.

Bob Kovačević

Inovativna formula!

 1. CINK INHIBITOR. Potencira cink u svom inhibitornom delovanju na enzim 5 alfa reduktazu, koji uzrokuje gubitak kose i hipersebore u androgenetskoj alopeciji
 2. GVOŽĐE. Nedostatak gvožđa je jedan od osnovnih uzročnika za gubita kose. Sprečava pojavu krhkih delova i sprečava pucanje kose i noktiju. Odličan je pro-oksidant, i u kombinaciji sa vitaminom E u potpunosti eliminiše oksidaciju.
 3. KOMPLEKS B VITAMINA. Vitamini B12, B3 i B5 otpomažu pravilnoj reprodukciji kobalmina, i utiču na pravilan rast dlaka u organizmu. Nepohodni su i za sintezu crvenih krvnih zrnaca. Utiču na pravilan transport kiseonika do svake ćelije u organizmu, po povećavaju protok krvi do korena
 4. CISTEIN I METIONIN. Osnovni inhibitori za formiranje keratina, koji je osnovni materijal za formiranje kose. Ove dve aminokiseline vraćaju sjaj i snagu kosi i korenu dlake.
 5. PŠENIČNE KLICE. Nezamenjivi saveznici ljudske kose u borbi protiv suve kose, pucanja i lomljenja dlake. Posebno se preporučuju za finu kosu, i regulišu njenu masnoću.

Bob's secret: jedinstveno rešenje za vašu kosu

 • TRETITANJE KOSE IZNUTRA
 • BRZ OPORAVAK ISPUCALE KOSE
 • ČVRSTOĆA I STABILNOST NOKTIJU
 • PREVENCIJA PROTIV ĆELAVOSTI
 •  SPREČAVA OPADANJE KOSE

KOMENTARI KLIJENATA:

Kažu ćelavi ljuti, višal testosterona…Priče o muževnosti, itd. Nije tačno. Problem sa opadanjem kose vučem već dugo, ali sam posle 3-4 meseca upotrebe preparate Bob’s Secret usporio opadanje kose, a sada se već i uspešno regeneriše. Ovaj preparat mi je vratio samopouzdanje.

Đorđe Mitrić

U mlađim danima sam često koristio gel za kosu sve dok kosa nije ozbiljno počela da mi opada. Na preporuku prijatelja sam probao Bob’s Secret. Uspeh je bio zagarantovan. I ne samo to, povećao mi se i volumen kose posel višemesečne upotrebe. Neverovatno!

Laslo Rac

Sved mode zahteva svakodnevno pranje, feniranje i peglanje kose. Zamislite kako je teško održavati kosu da bude stalno lepa i sjajna. Sve to nosi svoje nedostatke. Kosa opada, puca i brzo postaje suva. Bob’s Secret je rešio moje probleme.

Milena Jovanović

Наручите са попустом
Rate article
Add a comment