BoneControl za zglobove: jedinstven lijek za liječenje oboljenja zglobova i kičme sa veoma visokom učinkovitosti

BoneControl za zglobove: jedinstven lijek za liječenje oboljenja zglobova i kičme sa veoma visokom učinkovitosti

Konačno ćete moći zaboraviti na bol!

 • Produženi lokalni rezultati
 • Eliminiše bol vrlo brzo
 • Ne šteti tijelu
 • Klinički dokazana učinkovitost
Наручите са попустом

REZULTATI KLINIČKIH ISPITIVANJA SU VEOMA UPEČATLJIVI!

Opće je poznato da se kineska medicina razlikuje od tradicionalnih metoda liječenja. U Kini, liječenje je poseban način da učinite svoje tijelo zdravim. Kineski doktori pronađu uzrok bolesti i liječe ga bez nanošenja štete ostatku tijela. Liječenje sa biljem je među najstarijim kineskim metodama koje se koriste za liječenje artroze, artritisa i osteohondroze.

 

Opsežna klinička ispitivanja za BoneControl su provedena na medicinskim univerzitetima u Pekingu (Kina) i Stockholmu (Švedska) 2013. godine. Više od 1000 muškaraca i žena koji pate od različitih oboljenja kičme i zglobova su učestvovali u istraživanju. Koristili su gel BoneControl dvije sedmice. Čak su i sami doktori bili impresionirani rezultatima!

Akutni i uporni bolovi su nestali kod većine pacijenata u toku 1-3 dana nakon početka tretmana. Više od 70% ispitanika je napravilo značajne korake u liječenju hroničnih oboljenja zglobova i kičme.

 

Djelotvoran učinak ovog lijeka se posmatrao u svim slučajevima bez ikakvog izuzetka. Čak se nijedan od postojećih ortopedskih lijekova ne može pohvaliti da ima tako veliku učinkovitost.

BoneControl za zglobove: jedinstven lijek za liječenje oboljenja zglobova i kičme sa veoma visokom učinkovitosti

Наручите са попустом

KLINIČKI JE DOKAZANO DA GEL BONECONTROL POMAŽE U LIJEČENJU BOLESTI KAO ŠTO SU:

 • Radikulitis i ostehondroza
 • Reuma
 • Artritis
 • Išijas
 • Periarterijska upala ramena i lakta
 • Međulopatični ganglijski bolovi
 • Artroza koljenja
 • Izbočine
 • Plantarni žuljevi
 • Pretjerane naslage masnog tkiva u području vratnog pršljenja c7
 • Hernija vratnog diska
 • Povrede, lomovi, iščašene kosti
 • Bol u donjem dijelu leđa i bolovi u nozi
 • Bolovi povezani sa promjenom vremena
 • Obamrlost udova
 • Grčevi mišića i istegnuti mišići

JEDINSTVENE OSOBINE GELA BONECONTROL

 1. Brzo uklanja bol (akutni i dugotrajni)
 2. Pojačava cirkulaciju krvi
 3. Otklanja otok
 4. Poboljšava metabolizam
 5. Pokreće zglobove
 6. Povečava elastičnost tkiva
 7. Snadbijeva kosti i zglobove sa osnovnim mikroelementima
 8. Sprečava pojavu komplikacija i napredovanje bolesti
 9. Ima snažano protuupalno dejstvo

BONECONTROL SE TEMELJI NA TRADICIONALNOM, PRIRODNOM RECEPTU

BoneControl je novi proizvod koji je ujedinio najnovija naučna dostignuća. Preporučeno je da se koristi kao jedini lijek za liječenje oboljenja zglobova.

Djeluje lokalno, prodire direktno u artikličku kapsulu i cilj mu je eliminisati bolest u potpunosti. Jedinstveni sastojci proizvoda BoneControl (ekstrakt Symphytum officinale, ulje Pelargonium graveolens, ulje pelargoinium roseum, ulje Salvia sclarea, ulje anthemis nobilis) obnavljaju oštećenu hrskavicu, uklanjaju bolove i upalu i pomažu da zglobovi normalno funkcionišu.

BoneControl za zglobove: jedinstven lijek za liječenje oboljenja zglobova i kičme sa veoma visokom učinkovitosti

ŠTA KAŽU DOKTORI O PROIZVODU BONECONTROL?

BoneControl zasigurno zaslužuje veliku pažnju. Ovo je najnoviji lijek. Pogodnost, dostupnost i velika učinkovitost doslovno isključuju svu konkurenciju.

Uprkos tome što se ovaj gel tek nedavno pojavio na bosanskom tržištu, on je već prisutan u mnogim tretmanima koji se koriste u vodećim klinikama specijalizovanim za ortopedske bolesti. Aktivne komponente gela prolaze kroz kožu, umiruju upalu, smanjuju bol, podstiču cirkulaciju i osvježavaju. Pomaže kod sportskih ozljeda, ozljeda koljena, post-operativnih zahvata za regeneraciju kostiju i zglobova i drugih problema sa zglobovima i kostima. Preporučuje se osobama koje rade neke fizičke poslove.

Moja zapažanja su: nakon što sam počeo preporučivati BoneControl svojim pacijentima, brzina liječenja se povećala skoro dva puta. Ovo je veoma dobar uspjeh koji svjedoči odličnom djelovanju ovog lijeka.

Profesor Nenad Pavlović, Doktor medicine

KAKO KORISTITI BONECONTROL

 1. Utrljajte gel BoneControl na upaljeno mjesto i nježno masirajte.
 2. Koristiti 3-4 puta dnevno
 3. Isperite nakon upotrebe.

KOMENTARI KORISNIKA

‘Odličan i dostupan lijek! Počeo sam imati bolove u donjem djelu leđa ubrzo nakon povratka iz vojske. Probao sam raznovrsne lijekove i isprobao narodne metode ali nisu mnogo pomogli. Bolovi su pogotovo bili intenzivni kada sam provodio mnogo vremena sjedeći. Moja supruga je kupila BoneControl i prošao sam čitav tok liječenja. Već 6 mjeseci nemam problema sa leđima. Veoma sam sretan. Supruga je preporučila ovaj lijek svom kolegi kojem je također pomogao. Od 5 zvjezdica dajem svih 5.’

Kenan, Tešanj

Prijatno sam iznenađen učinkom gela BoneControl. Iskreno, u početku nisam baš vjerovao ovim čudotvornim narodnim lijekovima, ali sada sam promijenio mišljenje. Zapravo bolje pomaže od drugih previše promovisanih tableta. Bol skoro odmah nestaje. Prošao sam dva potpuna tretmana, kao što je preporučeno i osjećam se odlično!

Sabina, Zenica

Gel je odličan! Imala sam problema sa otokom i bolovima u stopalima. Ni moj doktor nije znao razlog. Sve sam probala – injekcije, razne masti, narodne lijekove. Samo mi je BoneControl pomogao. Primijetila sam vidljiv napredak za par dana. Stopala su me prestala boljeti. Sada je sve normalno. Nisam imala nikakve simptome čitav mjesec. Preporučujem ga svima!’

Marija, Neum

Ovo je stvarno drugačiji proizvod! Nikad nisam pomislio da BoneControl može napraviti nešto ovakvo! Posudio sam BoneControl od prijatelja i kao da sam 10 godina mlađi! Nema bolova, neugodnog osjećaja a osigurava potpunu mobilnost. Nisam se dugo ovako osjećao. Ovo je najbolji lijek za one koji imaju probleme sa kičmom.’

Edin, Sarajevo

Наручите са попустом
Rate article
Add a comment