Cellu Vital za celulit: pružit će vam glatku i podatnu kožu!

Cellu Vital za celulit: pružit će vam glatku i podatnu kožu!

Djevojka je čak pokazala i tubu kreme koju sam uspjela dobro da pogledam. Pakovanje je bilo bijelo-plavo-zelene boje sa nazivom od dvije riječi, a drugu sam uspjela dobro pročitati – Vital. Ne moram ni reći da sam cijelu večer provela na internetu tražeći ovo i našla sam ga!

 

U pitanju je sredstvo pod nazivom Cellu Vital – posebna krema za sagorijevanje masti sa prirodnim biljnim ekstraktima. Krema je jednostavna i lako se koristi: da biste se riješili celulita, nije potrebno ništa miješati, držati dijetu i padati od umora u teretani. Ništa slično kremi Cellu Vital prije nisam ni vidjela, ni probala. Cijena mi se svidjela i odlučila sam da naručim.

Наручите са попустом

Bedra su mi se smanjila za skoro 1 centimetar, a sve to za samo jedan tretman!

Cellu Vital za celulit: pružit će vam glatku i podatnu kožu!

Ispalo je da uopće nije komplikovano koristiti omotač Cellu Vital kod kuće. Samo nanesete kremu na kožu (u mom slučaju na bedra i zadnjicu) i čvrsto omotate to mjesto filmom! I to je sve. Zatim možete da se bavite kućnim poslovima ili odmarate uz TV. A možete i da legnete da spavate. Za 5 minuta ćete osjetiti blago peckanje, ali uopšte nije neugodno.

Svake večeri sam koristila omotač. I tim tempom sam za mjesec dana skinula sa bedara 14 cm!!! Bilo je nevjerovatno da se tako prosto riješim ružnih naslaga i to bez ikakve muke s moje strane. A bonus je bio i taj da sam smršala 11 kg, a da su mi grudi ostale iste dok su se na guzi pojavili privlačni prijevoji sa glatkom i lijepom kožom bez efekta narandžine kore.

A takav rezultat mi je i trebao!

Cellu Vital za celulit: pružit će vam glatku i podatnu kožu!

Konačno sam se osjećala privlačno! I isplatilo se – upoznala sam stvarno finog momka! Da budem precizna, znam ja njega već neko vrijeme jer radimo zajedno, ali me je tek sad primijetio. Počeli smo da izlazimo.

Želim da kažem svima koji pokušavaju da se riješe celulita i skinu salo sa ciljnih mjesta. Nisu svi metodi jednako efikasni i bezbjedni. Ali ako stvarno želite da drastično promijenite tijelo, svidite se sebi i svima oko vas, isprobajte Cellu Vital i garantujem da nećete požaliti!

Наручите са попустом

Komentari:

Samila

I ja imam sličan oblik tijela – tanak struk, a ogromna zadnjica. Celulit mi se užasno vidi i ne mogu da nosim uske stvari i stvarno hoću da zategnem tijelo… obavezno ću probati Cellu Vital i hvala za savjet.

Merima009

Muškarci ne vole mršave žene, vole obline. Zato su velika bedra veliki plus za ženu.

Sanela

I ja koristim Cellu Vital i bukvalno me je spasio. Dugo nisam mogla da se dovedem u red jer sam naglo smršala, a koža se opustila. Uz ovu kremu ne samo da sam zategla kožu, nego sam se i riješila celulita i skinula nekoliko kila!!! Sad izgledam bolje nego prije trudnoće.

Ajla

I ja sam malo punija, pa šta? Bez obzira na to, našla sam muža koji voli malo punije. Sve zavisi od samopouzdanja, drage moje. Zato vam savjetujem da se volite bez obzira na izgled!

Наручите са попустом
Rate article
Add a comment