Celufix protiv celulita: kako sam se rešila celulita za svega 4 nedelje!

Celufix protiv celulita: kako sam se rešila celulita za svega 4 nedelje!

Ćaos drage čitateljke, pišem u želji da podelim s vama jednu priču – s srećnim krajem! Ponajviše zato jer znam koliko stotine hiljada žena poput mene pati zbog jednog od najvećih izazova ove godine: celulit.

Može se pojaviti bilo gde po telu i glavni je krivac leti za nisko samopouzdanje na plaži. Nekad se razviju takvi kompleksi koji neretko dovode do svadje s partnerom, prijateljima i slično. A ovo su tek samo neke od posledica celulita po telu.

 

Konkretno kod mene, sve je počelo kada sam napunila 25. Četvrt veka, kada pogledate, nije mnogo da bi žena počela polako da “propada” fizički. A verovatno to ne bih ni primetila da za vreme šetnje u šumi jedan od naših prijatelja, ovako malo bučniji tip, nije povikao PRED SVIMA “ko hoće malo narandže? Samo treba oguliti koru s Kikine butine i eto!”. Naravno, kao zrelija osoba našalite se na taj račun, pa sam rekla kako je vitamin C dobar za sve nas i da se posluži ko želi.

 

Medjutim, kada sam stigla kući, utisci su se slegli i prilično me jako trznula istina kada sam joj pogledala u oči. Prvo sam za ogledalom provela 10 minuta stežući kožu, pa zatom legla i počela histerično da plačem. Moj dečko me pokušavao smiriti, ali za mene je svet propadao – znajući da ovog leta neću smeti ni kupaći da obučem. Ne ovakva. Dečko me razuveravao, pokušavao tešiti, govorio kako ne mari za to…nije bilo od pomoći. Imala sam problem i postala sam ljubomorna na svakog ko nije.

Наручите са попустом

Celufix protiv celulita: kako sam se rešila celulita za svega 4 nedelje!

Kako sam se borila protiv celulita!

Nisam bila gojazna. Čak nikad nisam imala problema sa kilažim. Možda jesam bila bucka ponegde, ali to je bilo ok. Ali kad je celulit počeo da uzima maha po celom telu, odmah sam uplatila anti-celulit masažu. Nedugo zatim sam se pokajala. Kako zbog nelagodnosti tokom tretmana, tako i zbog neuspelog pokušaja da rešim svoj problem na brz i nedvoljno proveren način. Najgore od svega jeste što su bile i modrice od svih tih drenaža, a boljitka nigde na vidiku. Kažu da je 10 tretmana bilo neophodno, ja sam na 8 bila i nisam videla uspeha nikakvog. Kada sam upitala za razloge, rečeno mi je “sigurno se nisi pridržavala saveta”. SAVETA?! Uplatila sam grdilo novca za tretman, ne za savete nakon tretmana! Uglavnom, preostale 2 terapije nisam ni pošla. Bila sam sita bola i lažnih obećanja.

Zatim sam se okrenula drugim metodama i kupila tonu krema i ulja. Koristila ih 5 puta dnevno, trljajući nežno i kako su uputstva govorila. Dečko mi se zbog svega smejao, što je samo pogoršavalo moje stanje. Život mi je bio u ruinama, mislila sam. 2 meseca strpljenja i aktivnog masiranja i ništa! Nije bilo vidljivih rezultata. Delovalo je kao da je ovaj proces bure bez dna, tunel bez kraja. Uštedjevine je ostalo još toliko da mogu da kupim još neku sitnicu i probam još samo jednom…

Sestra me je posetila iz Kalifornije. Kada je videla gomilu krema na mom noćnom stočiću rekla je da ih slobodno sve bacim. Ona je diplomirana farmaceutkinja koja radi na formulama za kožu. Odmah je otvorila web stranicu jedne firme i pokazala mi Celufix – kremu protiv celulita.

Pojasnila mi je od čega se krema sastoji i na koji način svaka od komponenti deluje na telo. Naravno, slušala sam pažljivo. Ali nisam mnogo od toga poverovala, prisećajući se svih predjašnjih pokušaja i uzaludno utrošenog vremena na kreme. Medjutim, sestra mi je rekla “dozvoli da je ja poručim. Ako ti ne pomogne u roku od mesec dana, imaš od mene poklon po tvojoj želji”. Zamislila me i završila rečenicu sa “I ako ti pomogne, a hoće, ti meni daješ svoju crvenu torbu”. Auf…to mi je bila omiljena torba i ručni rad koji sam samo ja imala. Za njen merak sam odlučila da ipak probam, ne verujući da će išta biti.

 

Poručila sam Celufix kremu. Nakon što sam isčitala uputstva, počela sam je nanositi na celulitom-zahvaćene delove tela.

Наручите са попустом

Celufix protiv celulita: kako sam se rešila celulita za svega 4 nedelje!

Moj novi život sa Celufix kremom:

Iako sam izgubila opkladu i svoju omiljenu torbu, bila sam srećna što sam ipak probala ovu kremu. Jer, osim što mi je sestra (ex-prvakinja u hemiji i cenjeni farmaceut na poslu) predložila ovu kremu, bila sam takodje i oduševljena činjenicom da je krema 100% organska. Aktivni sastojci su ulja smilja, nane, zimzelena, ekstrakt bršljana i ruzmarina. Sve komponente koje su na ovaj ili onaj način efikasne u borbi protiv celulita. Tome nisam mogla reći ne.

Znala sam da mora biti dobro! Masirala sam 2x dnevno, svakog dana, punih mesec dana na zahvaćena područja. Ni puni mesec nije prošao a rezultati su bili zavidni! Ostali su bili mali delovi, koji su nedugo zatim nastali zajedno sa još nekim strijama koje sam imala.

Sada uveliko planiram 2 puta da letujem i jedva čekam u svojih 8 kupaćih kostima da činim druge ljubomornim! hehe šalim se! Bitno mi je da se ni dečko neće sramiti mene u javnosti – iako je tvrdio da to nije nikad bio slučaj.

Komentari

Ovo su sjajne vesti i jako motivišuća priča. Podseca me na moju bornu sa celulitom. Takodje sam uz pomoc Celufixa resila svoje muke. Kunem se, spasilo mi je telo od propadanja.

Anamarija

Ja ovu kremu koristim nekih 5 nedelja i vec mogu da nosim kratke sorceve bez brige. A primetila sam da se i masti pomocu ove kreme lakse sagorevaju na predelima gde se stavlja. Valjda je to zbog tog efekta gde se zagrejava koža.

Julija

Ovo nije nikakva novina. ova krema je u mom krugu popularna vec neko vreme. Mojoj mami je pre 2 godine pomoglo da se reši celulita.

Perlita Go

Zdravo dame. Moja je supruga kupila ovu kremu pre 4 meseca i mogu vam reći da je transformaciju doživela. Nećete se pokajati ako kupite.

Edin

Наручите са попустом
Rate article
Add a comment