Corelax od parazita: pouzdano sredstvo protiv parazita!

Corelax od parazita: pouzdano sredstvo protiv parazita!

 • Uklanja parazite već tokom 1. tretmana zahvaljujući sastojcima kao što su: aromatični karanfilić, suhi ekstrakt pelena, trava pelena, suhi ekstrakt vratića, cvetovi vratića.
 • Poboljšava zdravlje i štiti jetru, srce, pluća, želudac i kožu od parazita
 • Poboljšava razgradnju parazita u crevima i deaktivira izlegnuta jaja parazita pomoću svojih aktivnih tvari
Наручите са попустом

Proverite da li imate simptome zaraze!

Corelax od parazita: pouzdano sredstvo protiv parazita!

 1. Alergija (osip, suzenje očiju i curenje nosa)
 2. Česte prehlade, upala krajnika, začepljen nos
 3. Hronični umor (brzo se umarate bez obzira šta radili)
 4. Česte glavobolje, zatvor i proljev
 5. Bol u mišićima i zglobovima
 6. Nervoza, nesanica i gubljenje apetita
 7. Tamni krugovi i vrećice ispod očiju

Kako paraziti dođu u telo?

 • Prenosiocima zaraze
 • Putem vode, zemlje i hrane
 • Preko ljubimaca, insekata
 • Preko stvari i na javnim mjestima
Наручите са попустом

Kako Corelax deluje na zaraženo telo?

Corelax od parazita: pouzdano sredstvo protiv parazita!

 1. Absinthi Herba
  Pogubno deluje na sve poznate parazite, normalizuje probavu, uklanja anemiju, uklanja žgaravicu, eliminiše neprijatni zadah iz usta, čisti organizam.
 2. Origani Herba
  Poboljšava probavu, ojačava peristaltiku creva, poboljšava apetit, ima protumikrobna i protuparazitska svojstva, ojačava imunitet.
 3. Thymi Vulgari Herba
  Uništava štetne mikroorganizme, predstavlja protuvirusno sredstvo, poboljšava probavu, povećava zaštitne funkcije organizma, izbacuje iz organizma štetne tvari, dezinfikuje.
 4. Mentha Folium, Anis Fructus
  Poboljšavaju probavu, normalizuju prirodnu mikrofloru creva, uklanjaju mučninu i žgaravicu, eliminišu neprijatni zadah iz usta, uklanjaju spazme i kolike.

Zašto je Corelax bolji od specijalnih hemijskih lekova?

 • Sertifikovani lek kojeg preporučuju lekari za uklanjanje parazita kod kuće
 • Vaša deca će biti zaštićena od infekcija
 • Sadrži samo lekovito bilje prikupljeno u ekološki netaknutim mestima
 • Ne uzrokuje nuspojave (za razliku od hemijskih lekova koji uzrokuju nesvesticu, mučninu, povraćanje i pogoršavaju biohemijsko stanje jetre)
 • Potpuno je siguran detoksikacijski lek tako da se može uzimati bez lekarskog recepta

Mišljenje stručnjaka

Nakon prehlade, najčešće bolesti su one uzrokovane parazitima. U današnje vreme postoji mnogo proizvoda protiv parazita, ali Corelax je prvi koji se pojavio na tržištu. Tokom proteklih deset godina, dokazao se kao pouzdan lek koji pruža brze rezultate. Propisujem Corelax mojim pacijentima za lečenje i prevenciju parazitske zaraze.

Dr. Ivan Popović

Spec. infektolog Doktor medicine

Šta kažu oni koji su već probali Corelax ?

. godine sam dobila parazite. Od tada je moje stanje bilo kritično. Sve je počelo sa stalnim bolovima. Nakon lekarskog pregleda, preporučeno mi je da se testiram na parazite. Testiranje je otkrilo da su jaja parazita prisutna u mom telu. Dobila sam terapiju u bolnici za zarazne bolesti, a tokom lečenja su korišćeni hemijski lekovi. Nakon godinu dana, paraziti su se vratili. Odlučila sam se za prirodne lekove. Corelax je izgledao kao najefikasniji. Dobro sam već 2,5 godine! Otarasila sam se alergije, astme, slabosti, nesvestice i bolova. Moj jezik je vratio prirodnu boju, a creva mi funkcionišu savršeno!

Marija

Dobro sam pročitala sadržaj Corelax i recenzije na internetu. Naravno, brinula sam se da li će mi pomoći ili ne. Nakon razgovora sa konsultantima, odlučila sam da ga probam. Strogo sam sledila uputstvo. Po završetku tretmana osećala sam se kao potpuno druga osoba. Ponovo sam bila dobro raspoložena, a i na poslu sam bila efikasnija. Kada sam primetila sva ova poboljšanja, skakala sam od radosti! Više nema parazita. Svaki puta kada pomislim da su mogli da porastu i do 38 cm, srce mi zastane! Hvala vam što ste me izlečili!

Sanja

HVALA VAM OD SRCA na ovako fantastičnom proizvodu! Naš sin je bio stalno bolestan. Dermatitis nije bio najveći problem! Zatvor, proljev, gubljenje apetita, bledo lice, curenje nosa i bolovi u stomaku… Davali smo mu razne lekove, ali onda smo odlučili da mu damo lekove za odrasle. Srećom, posetila nas je njegova tetka. Bila je iskusnija u uspostavljanju dijagnoze nego neki lekari. To je životno iskustvo! Preporučila nam je Corelax . Bože moj! Nakon mesec dana naš sin je bio neprepoznatljiv. Postao je snažniji i aktivniji! Što je najvažnije, bio je više zainteresovan za učenje! Sada sam oprezna, pazim da nam paraziti ne unište živote!

Kristina

Наручите са попустом
Rate article
Add a comment