Deep Inhale za zdravlje pluća: zaštita pluća od infekcija i toksina

Deep Inhale za zdravlje pluća: zaštita pluća od infekcija i toksina

 • Prevencija respiratornih bolesti
 • Zaštita od delovanja aktivnog i pasivnog pušenja
 • Podrška normalnoj funkciji pluća
Наручите са попустом

DEEP INHALE prirodni proizvod za održavanje zdravlja respiratornog sistema

Zagađenost vazduha, štetne navike, nezdrava ishrana i GMO proizvodi slabe vaš imunitet. To dovodi do čestih prehlada, respiratornih bolesti i komplikacija. U takvim uslovima, respiratornom sistemu je potrebna pouzdana zaštita. Deep Inhale je čaj usmerenog delovanja koji se bori protiv svih tih problema.

 1. Razređuje šlajm Olakšava njegovo izbacivanje
 2. Povećava plućnu ventilaciju i poboljšava funkciju pluća.
 3. Smanjuje toksični efekat štetnih materija i nikotina
 4. Smanjuje učestalost pojave respiratornih bolesti uključujući i upalu pluća.
 5. Stimuliše prirodnu regeneraciju i obnovu ćelija

Deep Inhale za zdravlje pluća: zaštita pluća od infekcija i toksina

Наручите са попустом

Prirodna nega za zdravlje pluća

 • List podbela. Dubinski čisti respiratorni sistem od sluzi i šlajma, obavija alveole i štiti ih od povreda, olakšava disanje, sprečava ponovno nakupljanje sluzi u plućima.
 • Cvet crnog sljeza. Povećava imunitet, omogućava razređivanje i izbacivanje šlajma, ima protivupalno delovanje, efikasan je kod suvog kašlja i pušačkog kašlja.
 • Koren belog sljeza. Pomaže kod iskašljavanja i ima protivupalno delovanje, štiti pluća, bronhije i traheje od štetnog delovanja, povećava zasićenost krvi kiseonikom.
 • Koren sladića. Omogućava lako izbacivanje šlajma, uklanja i sprečava upale i grčeve, ojačava prirodnu regeneraciju ćelija, obnavlja elastičnost zidova alveola.
 • Plod komorača. Protivupalno sredstvo koje pomaže kod iskašljavanja, sprečava razvoj hroničnih bolesti disajnih organa.

Deep Inhale može pomoći kod prevencije toksičnog uticaja zagađenja vazduha.

Biljni čaj štiti respiratorni sistem , povećava otpornost organizma na respiratorne infekcije i čisti pluća od toksina i šlajma.

Deep Inhale za zdravlje pluća: zaštita pluća od infekcija i toksina

Čaj je testiran na Evropskom istraživačkom univerzitetu:

 • Povećava zasićenost krvi kiseonikom- 94%
 • Smanjuje učestalost pojave respiratornih infekcija – 91%
 • Povećava kapacitet pluća – 83%
 • Povećava plućnu ventilaciju – 78%

Oni su već otkrili delotvornost ovog proizvoda

Svi u mojoj porodici puše. Već nekoliko godina patim od pušačkog kašlja. Probala sam svakakve tablete i sirupe, ali samo su privremeno olakšavali simptome, a onda bi se simptomi vraćali kad se lečenje završi. Prošla sam tretman uz Deep Inhale pre nekoliko meseci. Kašalj se nije vratio i osećam se puno bolje!

Ivana Golubović

Imam astmu nekoliko godina. Inhalatori mi pomažu, ali efekat ne traje dovoljno dugo. Sestra mi je preporučila da probam Deep Inhale. Nisam uspela da se rešim svih simptoma, naravno, ali moje stanje se značajno popravilo tokom dve nedelje koliko sam ga koristila. Skoro da i nemam napade astme. Ovo je definitivno najbolji proizvod koji sam ikad probala za poboljšanje zdravlja.

Marina Pavlović

Ja živim u Kragujevcu i svaki dan radim na ulici, a vazduh je užasno zagađen. Ponekad prosto nije moguće da se radi bez maske. Počeo sam da kašljem i dijagnostikovali su mi hronični bronhitis. Nisam hteo da koristim antibiotike i odabrao sam Deep Inhale – prirodni biljni čaj. Poboljšanja sam primetio petog dana tretmana jer sam počeo manje da kašljem. Za 1,5 nedelju sam zaboravio na sve simptome. Ovo je odličan proizvod i ponovo planiram da prođem jedan tretman.

Mladen Đorđević

Pre godinu dana sam imao upalu pluća. Stanje se pogoršalao 1,5 -2 meseca nakon lečenja. Komšija, dugogodišnji pušač, mi je savetovao Deep Inhale. Odlučio sam da probam i svidelo mi se. Nema znakova hronične upale pluća već 3 meseca. Nema kašlja ni otežanog disanja. Posebno zahvaljujem komšiji za ovu preporuku.

Bojan Tomić

Наручите са попустом
Rate article
Add a comment