Dianorm pomogne pacijentima da kontrolišu nivo šećera u krvi

DOBITI SA 50% POPUSTA – idite na veb sajt proizvođača

Šta je Dianorm

Dianorm je novi prirodni preparat koji pomaže u lečenju dijabetesa. Ovaj preparat je razvila svetska kompanija primenom najnovijih tehnologija i za njegovo stvaranje je bilo potrebno dve godine.

Dianorm pomogne pacijentima da kontrolišu nivo šećera u krvi

Dianorm obnavlja nivo kompleksa kalijuma u telu i aktivira oporavak pankreasa, vraćajući mu funkciju proizvodnje insulina. To omogućava stabilizaciju nivoa šećera u krvi i potpuno izlečenje od dijabetesa.

Koliko košta Dianorm u Bosni i Hercegovini

Univerzitet u Bosni i Hercegovini, u saradnji sa proizvođačem Dianorma, pokreće program popusta za kupovinu ovog preparata. Svi koji se pridruže programu mogu da kupe Dianorm po ceni smanjenoj za 50%. Ova povoljnost važi do isteka zaliha.

DOBITI SA 50% POPUSTA – idite na veb sajt proizvođača

Prednosti Dianorma i kako deluje

Dianorm rešava osnovni uzrok dijabetesa obnavljanjem nivoa kalijumovog kompleksa u organizmu. To pokreće proces “reprogramiranja” imunih ćelija koje aktiviraju oporavak pankreasa i vraćaju joj funkciju proizvodnje insulina. Zahvaljujući tome, nivo šećera u krvi se potpuno stabilizuje nakon završetka tretmana.

Dianorm ne samo da smanjuje simptome i reguliše nivo šećera u krvi, već pomaže organizmu da obnovi funkciju stvaranja novih ćelija i u potpunosti izleči dijabetes, čak i u najtežim slučajevima.

Sastav Dianorma

Sastav Dianorma čine sledeće komponente:

 • Ekstrakt koprive
 • Ekstrakt kamilice
 • Ekstrakt crvene deteline
 • Ekstrakt žalfije
 • Ekstrakt semena bundeve
 • Glukozamin
 • Hrom
 • Cink
 • Bakar

Uputstvo za upotrebu Dianorma

 • Uzimati 2 kapsule dnevno uz obrok
 • Kurs lečenja traje 30 dana
 • Za potpuno izlečenje može biti potrebno ponoviti kurs
 • Pridržavati se preporučene doze
 • Kontraindikacije za upotrebu Dianorma

Dianorm pomogne pacijentima da kontrolišu nivo šećera u krvi

Dianorm je prirodni preparat i nema ozbiljnih kontraindikacija. Međutim, preporučuje se oprez kod osoba sa težim oboljenjima jetre i bubrega. U slučaju sumnje, konsultujte lekara.

Ekspertski komentar o Dianormu

Admira Hadžić, šefica odeljenja endokrinologije i opšte prakse, sa preko 30 godina iskustva: Dianorm omogućava brzo i potpuno izlečenje od dijabetesa obnovom funkcije pankreasa. Klinička ispitivanja su pokazala da 93,8% učesnika uspeva potpuno da stabilizuje nivo šećera u krvi, dok je samo 0,6% imalo neznatno poboljšanje. Ovaj proizvod zaista rešava uzrok dijabetesa, a ne samo simptome.

Komentari kupaca Dianorma

Nermina, 42 godine
Patila sam od dijabetesa godinama. Dianorm mi je pomogao da se u potpunosti izlečim za samo dva meseca. Osećam se odlično, energično i više ne moram da se ograničavam u ishrani.

Senad, 57 godina
Imao sam velike probleme sa nivoim šećera u krvi i komplikacijama kao što su gubitak vida. Nakon što sam počeo da koristim Dianorm, stanje mi se popravilo u roku od mesec dana. Preporodio sam se!

 

Emina, 36 godina
Dianorm mi je preporučila drugarica i zahvalna sam joj na tome. Za samo dva meseca lečenja, vratila sam se u normalu. Konačno mogu da vodim activan život bez straha od posledica dijabetesa.

 

Alem, 29 godina
Godinama sam patio od dijabetesa i nisam uspevao da ga stavim pod kontrolu. Dianorm je rešio moj problem za dva meseca. Osećam se fenomenalno i preporučujem svima.

Gde kupiti Dianorm i po kojoj ceni sa popustom

Dianorm se može kupiti isključivo na zvaničnom sajtu proizvođača. U okviru programa popusta koji organizuju Univerzitet i proizvođač, Dianorm je dostupan po ceni smanjenoj za 50%. Da biste ga naručili po posebnoj ceni, potrebno je da ispunite zahtev na zvaničnom sajtu.

Popust važi do isteka zaliha, tako da požurite ako želite da obezbedite Dianorm po povoljnoj ceni.

Naručite Dianorm sa popustom od 50% ovde

Dianorm pomogne pacijentima da kontrolišu nivo šećera u krvi

DOBITI SA 50% POPUSTA – idite na veb sajt proizvođača
Rate article
Add a comment