Fertili Tea čaj sa fitoekstraktima za zdravlje reproduktivnog sistema!

Fertili Tea čaj sa fitoekstraktima za zdravlje reproduktivnog sistema!

 • Normalizuje balans hormona
 • Stabilizuje menstrualni ciklus
 • Snižava nivo hormona stresa
 • Povećava verovatnoću začeća
Наручите са попустом

Kada vam je potreban FertiliTea?

Ženskom organizmu potrebna je dodatna podrška – tretman čajem FertiliTea – u sledećim slučajevima:

 1. Hormonski poremećaj
 2. Upala organa karlice
 3. Hronične ginekološke bolesti

FertiliTea je čajna mešavina za normaliziranje i podršku rada ženskog reproduktivnog sistema

Fertili Tea čaj sa fitoekstraktima za zdravlje reproduktivnog sistema!

Napravljen je prema recepturi iz 17. veka sa primenom savremene tehnologije obrade. 100% organski proizvod napravljen od sopstvenih sirovina uzgojenih u ekološki čistim područjima. Ne sadrži bojila, konzervanse i sintetička pomoćna sredstva.

Podržava žensko zdravlje u bilo kom dobu:

 • uklanja bol i simptome PMS-a;
 • priprema organizam za materinstvo i nošenje deteta;
 • olakšava tok predmenopauze i menopauze.
Наручите са попустом

Prirodna formula za ženstvenost

Fertili Tea čaj sa fitoekstraktima za zdravlje reproduktivnog sistema!

 • Kamilica
  Uklanja grčeve i bolove za vreme menstruacije, predstavlja protuupalno i hemostatsko sredstvo, normalizuje ciklus, stimuliše ovulaciju, umiruje, sprečava nervozu.
 • Kopriva
  Protuupalno, baktericidno i hemostatsko sredstvo, stabilizuje ciklus, normalizuje obim izlučevina, održava rad ženskog organizma.
 • Matičnjak
  Umiruje, opušta, snižava zabrinutost, sprečava pad raspoloženja, normalizuje rad nervnog sistema, spazmolitičko sredstvo, normalizuje rad polnog sistema.
 • Stolisnik
  Hemostatsko i protuupalno sredstvo, stimuliše rad mišića materice, povećava šanse za učvršćivanje jajne ćelije, štiti od infekcija, uklanja grčeve.
 • Vrkuta obična
  Hemostatsko sredstvo i sredstvo za lečenje rana, štiti od polnih infekcija, stimuliše ovulaciju, povećava verovatnoću ostanka u drugom stanju, olakšava tok klimaksa.
 • Neven
  Baktericidno, spazmolitičko i protuupalno sredstvo koje pomaže kod zaceljenja povreda, ubrzava regeneraciju tkiva, podržava rad reproduktivnog sistema.

Kompleksna podrška ženskog zdravlja u bilo kojem dobu

Marija Tadić
reproduktolog, specijalista za žensko zdravlje, radno iskustvo 13 godina

95% žena starijih od 18 godina susreće se sa problemom u reproduktivnoj sferi – od narušavanja ciklusa i bolnih menstruacija do snižene plodnosti i neplodnosti. Većina apotekarskih preparata uklanja simptome i ne utiču na uzrok problema. Zato svim ženama, a posebno budućim majkama, za poboljšanje zdravlja i podršku organizma preporučujem da se pije prirodna biljna mešavina FertiliTea. Komponente čaja normalizuju i podržavaju rad reproduktivnog sistema, štite ga od upala i infekcija, olakšavaju simptome PMS-a, predmenopauze i menopauze, imaju kompleksno lekovito delovanje. Redovna upotreba čaja FertiliTea blagotvorno deluje na seksualnu i psihoemotivnu sferu što je posebno važno za ispunjen život svake žene.

FertiliTea je pomogao hiljadama žena širom sveta

Sandra Vasić
Beograd

Poremećaji ciklusa, bolne menstruacije, loše stanje tih dana – te simptome jako dobro poznajem. Prostije rečeno, imala sam klasični PMS. Za vreme korišćenja čaja FertiliTea, primetila sam kako mi se menjao hormonski odnos. Ciklus je postao redovan, više me nije mučila bol u grudima. Emotivno stanje je došlo u normalu, tokom PMS-a nisam htela nikog ubiti i pojesti tonu mlečne čokolade. Zadovoljna sam rezultatom. Pokušavala sam da pronađem proizvode koji deluju slično, ali nisam uspela.

Nada Marić
Novi Sad

Moj problem je počeo pre nekoliko godina – hronična upala jajnika i ostalih delova reproduktivnog sistema. Nema čime se nisam lečila, kljukala sam se antibioticima, ali za par meseci se bolest vraćala. Menstruacije su trajale po 2 nedelje i bile su veoma bolne. Za 2 meseca upotrebe čaja FertiliTea, ciklus se normalizovao, oni dani traju 4-5 dana, stižu na vreme. Raspoloženje pre menstruacije se ne menja i nije loše iako sam ranije bila slična tempiranoj bombi. Očigledno čaj deluje na hormonalni omer zato što mi je stanje kože i kose bolje.

Ana Popović
Niš

Udala sam se, preselila u drugi grad i promenila posao. To mi je sve bio užasan stres. Postala sam nervozna, napeta, stalno sam bila loše raspoložena i svađala se sa mužem. Planirali smo i dete i nikako nam nije išlo zbog nervnog stanja. Nije moglo više tako da se živi. Kolegica mi je savetovala da pijem FertiliTea kad je videla moje stanje. Posle nedelju dana upotrebe, osetila sam da sam smirenija, a na kraju ciklusa svi neprijatni simptomi su kao rukom odneseni. Svideo mi se moj novi grad, uklopila sam se u kolektiv, čak sam i unapređenje dobila. A šlag na kraju – konačno sam ostala trudna. To je prava sreća, osetiti da ću uskoro postati majka i dobiti dete.

Bojana Krstić
Beograd

Stalno sam imala upale i od najmanje prehlade. A tako se narušava mikroflora, dolazi do pojave neprijatnog mirisa. Tradicionalno lečenje ne donosi rezultate, bolest se stalno vraća. FertiliTea nije samo pomogao da se otarasim neprijatnih simptoma, nego i da dugo zaboravim na njih. Evo već 4 meseca kako sam završila tretman ovim čajem i nema nikakvog vraćanja bolesti. Za mene je to ogroman napredak.

Наручите са попустом
Rate article
Add a comment