Fungolyn: jednostavan preparat za borbu protiv atletskog stopala, svraba i pukotina!

Rubrika

Fungolyn: jednostavan preparat za borbu protiv atletskog stopala, svraba i pukotina!

 • Leči gljivice na stopalima i noktima
 • Uklanja svrab i ljuštenje kože
 • Eliminiše pojačano znojenje i neprijatan miris
 • Leči pukotine na petama
Наручите са попустом

Kako deluje sprej Fungolyn?

Redovnom upotrebom, sprej Fungolyn olakšava više problema odjednom. Njeni sastojci efikasno eliminišu

 • atletsko stopalo
 • neprijatan miris
 • pojačano znojenje
 • pukotine

Biljni ekstrakt mente – fungicidni (protivgljivični) efekat nastaje zbog sadržaja terpena koji uništavaju strukturu gljivica i inhibiraju vitalnu aktivnost svih patogena.

– Protivgljivični agens visoke efikasnosti zaustavlja umnožavanje gljivica, suzbija njihovu aktivnost, uklanja spore iz tela i sprečava ponovnu zarazu.

Biljni ekstrakt ulja origana – omekšava, uklanja mrtve keratizovane ćelije, osigurava pouzdanu zaštitu od infekcije i mikroba.

Ova sprej savršeno hidrira i neguje kožu stopala, uklanja vlagu, uklanja odumrlu kožu i leči pukotine.

U poređenju s drugim proizvodima, Fungolyn se ravnomerno nanosi na celu površinu stopala. Duboko prodire i ne ostavlja fleke na posteljini i odeći.

Fungolyn: jednostavan preparat za borbu protiv atletskog stopala, svraba i pukotina!

Наручите са попустом

Rezultat nakon 30 dana primene spreje Fungolyn

 1. Gljivice na stopalima i noktima su nestale
 2. Svrab i ljuštenje kože su nestali
 3. Ugodan miris
 4. Stopala se ne znoje
 5. Pukotine su zalečene
 6. Prijatan i udoban osećaj prilikom hodanja
 7. Lepa i negovana stopala

Primena spreje Fungolyn?

Pre upotrebe temeljno operite stopala sapunom i dobro ih osušite. Nanesite spreju preko celog stopala. Koristite svake večeri pre odlaska na spavanje tokom 30 dana. Primećujete da su vam stopala ružičasta i vaša koža je ponovo zdrava!

Zašto je Fungolyn bolji preparat od ostalih lekova protiv gljivica?

Postoje dve vrste lekova protiv gljivica: jedni ne pomažu, a drugi pomažu samo dok se koriste. Ljudi koji imaju atletsko stopalo primorani su da stalno koriste spreje i ulja.

Fungolyn iz korena menja situaciju. Kliničke studije su pokazale da se ovaj preparat efikasno bori protiv gljivica na noktima i stopalima. Atletsko stopalo nestaje nakon samo jednog tretmana i više se ne vraćaju. Ovaj snažan efekat se postiže zahvaljujući prirodnim i ekološkim sastojcima.

Fungolyn: jednostavan preparat za borbu protiv atletskog stopala, svraba i pukotina!

Mišljenje stručnjaka

Ovaj preparat je dokazao svoju efikasnost pre mnogo vremena. Njegova glavna prednost je kompleksna nega. Čak i da nemate sve simptome, Fungolyn može da se koristi u preventivne svrhe već danas. Atletsko stopalo nastaje veoma brzo! Danas imate blago ljuštenje kože i svrab, a sutra ćete morati da pijete antibiotike 5 puta dnevno u bolnici. Ne zanemarujte ovu bolest! Sada je vreme da se pozabavite ovim problemom. Atletsko stopalo je i prelazna bolest. Ako vi ili neko od vaših rođaka ima ovu bolest, cela porodica će da je dobije u budućnosti!

– Tomislav Hajduković
Doktor medicine, specijalista za dermatologiju, kozmetologiju i mikologiju.

Komentari

Atletsko stopalo lako stekne imunitet na lekove koji se koriste protiv njega. Mom mužu su se stopala užasno znojila i zato je dobio atletsko stopalo. Zato smo izabrali Fungolyn. Zato što dobro deluje protiv znojenja i atletskog stopala. Nakon 3 meseca upotrebe sve je prošlo!

Vanja, Negotin

Pete su mi sad kao nove! Često idem na bazene. Kada sam shvatila da imam atletsko stopalo, nisam se iznenadila jer odlazak u zajednička kupatila, zajedničke svlačionice i hlor ne pomažu kod atletskog stopala. Ali šta da radite, tako je – kako je. A sve devojke u svlačionici znaju da nema boljeg preparata od spreje Fungolyn! Sve je koristimo i nijedna nema atletsko stopalo.

Jelena, Niš

Prvo sam mislila da će Fungolyn samo neko vreme da suzbije atletsko stopalo i da će opet sve da bude po starom. Isprobala sam dosta drugih lekova. Simptomi su nestali, ali je atletsko stopalo i dalje bilo tu. Morala sam da odem kod doktora i propisao mi je Fungolyn. Već šest meseci živim bez atletskog stopala. Hvala!

Marija, Subotica

Наручите са попустом
Rate article
Add a comment