GastroNormal kapsule od gastritisa

DOBITI SA 50% POPUSTA – idite na veb sajt proizvođača

Šta je to GastroNormal

GastroNormal kapsule od gastritisa
GastroNormal je biljni preparat namijenjen prevenciji i liječenju gastritisa. Pomoću prirodnih sastojaka smanjuje nadutost, poboljšava probavu, povećava apetit i otklanja tegobe u gornjem dijelu trbuha.

Cijena GastroNormal u Bosni i Hercegovini

GastroNormal je dostupan po pristupačnoj cijeni u Bosni i Hercegovini. Redovna cijena je povoljna, a povremeno su dostupne i dodatne popuste.

DOBITI SA 50% POPUSTA – idite na veb sajt proizvođača

Prednosti i djelovanje GastroNormal

Zahvaljujući prirodnim sastojcima, GastroNormal djelotvorno rješava simptome gastritisa poput bolova u želucu, nadutosti, mučnine i povraćanja. Također pomaže u bržem zacjeljivanju oštećene sluznice želuca i uspostavljanju pravilne probave.

Sastav GastroNormal

  • Đumbir
  • Metvica
  • Komorač

Uputstvo za upotrebu GastroNormal

GastroNormal kapsule od gastritisa
GastroNormal kapsule se uzimaju 3 puta dnevno nakon obroka. Preporučuje se konzumirati uz čašu vode.

Kontraindikacije

GastroNormal je prirodni proizvod bez poznatih kontraindikacija i nuspojava. Ipak, preporučuje se konzultacija sa ljekarom prije upotrebe kod trudnica, dojilja i osoba sa hroničnim bolestima.

Mišljenje stručnjaka o GastroNormal

Dr. Amira Hodžić, gastroenterolog: GastroNormal je izvrstan prirodni preparat za liječenje gastritisa. Sadrži učinkovite biljne sastojke koji smanjuju upalu, pospješuju cijeljenje i regulišu probavu. Preporučujem ga svojim pacijentima.

Recenzije korisnika GastroNormal

 

Selma, 37
Imala sam kronični gastritis i mučile su me žgaravica i nadutost. Isprobala sam razne lijekove, ali ništa nije pomoći. Prijateljica mi je preporučila GastroNormal i nakon mjesec dana smetnje su u potpunosti nestale.

Dino, 45
Obolio sam od gastritisa prošle godine i stalno sam imao bolove i mučninu. Čim sam počeo uzimati GastroNormal kapsule, tegobe su se ublažile, a za nekoliko sedmica sam se potpuno oporavio.

Amela, 29
Patila sam od gastritisa od tinejdžerskih dana. Uzimala sam razne lijekove, ali smetnje su se stalno vraćale. Otkrila sam GastroNormal i napokon sam našla rješenje za svoje probleme. Više nemam nikakve tegobe!

 

Haris, 51
Nakon što sam preležao gastritis, stalno sam imao jake žgaravice i nadutost. Unaprijedio sam ishranu, ali nije bilo poboljšanja. Prijatelj mi je preporučio GastroNormal i nakon redovne upotrebe riješio sam se svih smetnji.

Gdje kupiti GastroNormal – na zvaničnom sajtu proizvođača

GastroNormal kapsule od gastritisa
GastroNormal možete naručiti direktno na zvaničnom sajtu proizvođača i iskoristiti posebne akcijske cijene i popuste. Dostava je brza i pouzdana širom Bosne i Hercegovine.

DOBITI SA 50% POPUSTA – idite na veb sajt proizvođača
Rate article
Add a comment