GlucoCaps za zglobove: brzo će ublažiti bol i upalu!

GlucoCaps za zglobove: brzo će ublažiti bol i upalu!

 • 100% siguran
  GlucoCaps vam omogućuje suočavanje s bolovima na prirodan i neinvazivan način
 • Pouzdana upotreba
  Najeminentniji stručnjaci su prepoznali gel kao najbolju i najučinkovitiju metodu za bolesti zglobova i mišića
 • Pristupačan za sve
  GlucoCaps je lijek za sve, bez obzira na dob i način ozljede. Možete ga isprobati u bilo kojem trenutku
Наручите са попустом

Borba protiv bolova u zglobovima može biti

GlucoCaps za zglobove: brzo će ublažiti bol i upalu!

 1. Brza – oporavite se za manje od četiri sedmice
 2. Sigurna i prirodna – bez invazivnih ili bolnih metoda
 3. Ugodna i bez muke u primjeni – pažljivo odabrani sastav osigurava brze i dugotrajne rezultate

Zadovoljni korisnici su garancija djelovanja GlucoCapsa. Međutim, ne smije se kupovati mačka u vreći i treba razmisliti – zašto ovaj gel djeluje?

Odgovor je iznenađujuće jednostavan – nije hemija, već nauka koja se temelji na prirodnim sastojcima koji su – prema ljudskoj genetici – kompatibilni s prirodnim procesom regeneracije zglobne hrskavice.

Jednostavan ali promišljen sastav garantovan uspjeh

GlucoCaps za zglobove: brzo će ublažiti bol i upalu!

 • Ekstrakt 4:1 ploda pasje ruže
  Biljka Gavez
  Ljekovito djelovanje gaveza potvrđeno je nizom kliničkih studija. Glavnom aktivnom djelatnom tvari smatra se alantoin, koji ima sposobnost poticanja stvaranja novog tkiva. Stimuliše stanični rast što rezultira zatezanje i obnovu kože. Alantoin ima snažno keratolitičko djelovanje, djeluje na bol te smanjuje otok.
 • Kolagen iz morske ribe
  Ulje kadulje i smilja
  Izvrsno djeluje na obnovu cjelokupne strukture kostiju i zglobova. Djelotvorno ublažava simptome artritisa, prije svega jer ima jako protuupalno djelovanje. Štiti zglobnu hrskavicu. Iako je artritis vrlo bolna tegoba, može su ublažiti biljnim pripravcima, među kojima su i oni od kadulje i smilja. Iskoristite ih za smanjenje boli i oteknuća te za sprječavanje daljnjeg razvoja bolesti.
 • Vitamín C
  Pelargonium Graveolens (Pelargonia)
  Učinak ekstrakta ljekovite pelargonije proizlazi iz sinergijskog djelovanja njenih sastojaka. Analitičkim testovima dokazano je da su glavni aktivni sastojci kumarini i fenoli. Ekstrakt obiluje i silicijem te kalcijem. Višegodišnja ispitivanja ekstrakta pokazala su da ima trostruki učinak: regeneracije tkiva, hrskavice i smanjenja bolova prilikom obnove hrskavice.
 • β-alanin
  Ulje Anthemis nobilis
  Ima izuzetno važnu ulogu u regeneraciji mišića, zahvaljujući čemu izravno utječe na stanje kostiju i zglobova. Jačanjem cijelog kostura pomaže u zaštiti od mikro oštećenja u tkivu hrskavice. Zahvaljujući tome, ne samo da uklanja bolove u kostima i zglobovima, već ima i preventivni učinak.
Наручите са попустом

Recenzije kupaca

Poslije teške saobraćajne nesreće koju sam preživio, odlučio sam da radim samo na oporavku kako bih, bez bolova, mogao uživati sa porodicom. Komplikovani oporavak od nakon, zamalo kobne nesreće, trajao je dugo. Posrećilo mi se da me prijatelji u Njemačkoj upute do prof. dr. Daniela Kendoffa, specijaliste za traumu i ortopediju. On mi je pomogao da se oporavim brže nego što su mi predvidjeli nakon operacije. Nisam vjerovao doktorovim pričam da se redovnom upotrebom neog preparata mogu riješiti bolova. Dugo vremena na nastupima nisam mogao stajati duže od 15 minuta.

Halid Bešlić, izvođač narodne muzike

Najveći problem mi je bio što nisam mogao sa unučadima da šetam, igram se, idem u parkić od konstantnih bolova u koljenima i donjem dijelu kičme.. Isto tako mi je smetalo što ne mogu sa suprugom da provodim vrijeme na otvorenom, u prirodi koju toliko volim. Bio sam skeptičan u vezi sa ovim preparatom i bojao sam se da neće proizvesti neke nuspojave, pogotovo zato što sam bio osjetljiv na mnoge sastojke, nakon nesreće. Kada mi je objasnio da su sve komponente na prirodnoj bazi i da samo redovno koristim, odlučio sam da poušam. Nećeš znati dok ne probaš. U početku sam morao gel koristii i 3, 4 puta dnevno a sada, nakon što su bolovi nestali u zglobovima i donjem dijelu kičme, koristio sam jednom dnevno. Sada koristim preventivno ponekad, da se bolovi ne bi vratili. Redovnom upotrebom GlucoCaps gela sam otklonio bolove a krećem se puno lakše. Preporođen sam u potpunosti. Osjećam se barem 10 godina mlađe i stvarno sam i više nego zahvalan na novoj prilici.

Наручите са попустом
Rate article
Add a comment