Goji Cream pomlađivanje: 1000 bobica u jednom dodiru krema!

Goji Cream pomlađivanje: 1000 bobica u jednom dodiru krema!

ZRELE BOBICE GODŽI SADRŽE

 • oko 20 najvrednijih aminokiselina
 • vitamin C (500 puta više nego u narandžama)
 • vitamin E
 • gvožđe (15 puta više nego u jabukama)
 • kompleks vitamina B
 • Betain
Наручите са попустом

NA KOJI NAČIN RADI GODŽI KREMA?

Klinički je dokazano da Godži krema zaustavlja starenje ćelija i normalizuje njen rad. Široki kompleks vitamina i minerala, kao i biotin u obliku kreme gradi teške molekule, koji omogućavaju penetraciju u dublje slojeve kože da bi povećali efektivnost uticaja Godži kreme. Aminokiseline bobica Godži imaju snažan antioksidantantni efekt. Ovo omogućava da krema aktivno radi 24 sata. Aminokiseline deluju kao sunđer koji nadoknađuje transepidermalni gubitak vode, što dovodi do dubokog uvlažnjenja kože i rekordnog smanjenja bora.

PODMLADITI SE ZA 10 GODINA JE SADA MOGUĆE!

Goji Cream pomlađivanje: 1000 bobica u jednom dodiru krema!

 • Poseduje različite sastojke koji štite od ultraljubičastih zraka i oporavljajuće biološki aktivne elemente za obnavljanje ćelija kože.
 • Pomaže u sprečavanju pojavljivanja bora, uz pomoć obogaćivanja kože lica i vrata širokim kompleksom vitamina, minerala i aminokiselina.
 • Aktivira prirodno stvaranje kolagena u dubljim slojevima kože. Godži krema vraća elastičnost i mladost u najkraćem mogućem roku!
Наручите са попустом

FAZE PRIMENE KORAK

 • Pažljivo očistite kožu od šminke i nečistoće uz pomoć sredstva za čišćenje lica i/ili tonika. KORAK
 • Nanesite kremu na očišćenu kožu. Kružnim pokretima je umasirajte i izbegavajte zonu oko očiju. KORAK
 • Koža se odmah zateže i dubinski se hidrira. Krema nastavlja da deluje tokom 24 sata nakon nanošenja!

Zbog čega su opasne bore?

Goji Cream pomlađivanje: 1000 bobica u jednom dodiru krema!

Bore – vidljivi nabori na koži koji se javljaju kao rezultat prekomerne aktivnosti mišića lica, gubitka elastičnosti, tonus kao i iz drugih razloga. Elastičnost kože Vam daju vlakana kolagena koji se nalaze u dermisu i molekuli hijaluronske kiseline koja se nalazi među njima. Bore pokrivaju krvne sudove i čine prepreke za cirkulaciju krvi i limfe u koži.

Koža ne dobija kiseonik, a tu su i nove bore, a stare bore postaju još dublje. Ako se sa tim ništa ne radi, proces će biti nepovratan. Načini borbe sa borama: kreme, maske, inekcije Botox, hemijski piling i plastične operacije. Posljednje tri metode se smatraju najopasnijim.

TRUČNO MIŠLJENJE

Naša kozmetika sadrži samo prirodne sastojke. Hendel kompanija koristi inovativne metode u stvaranju uspešne linije proizvoda za negu. Pre izlaska na tržište, naša kozmetika prošla je dermatološku kontrolu i klinička ispitivanja. Godži krema pokazala je visoku efikasnost u borbi protiv bora i pomlađivanju kože.

RECENZIJE

Sviđaju mi se nove stvari, tako da nisam mogla propustiti takvu novinu kao GojiCream, inovativna krema za pomlađivanje lica. Imam 60 godina lice je još uvek vrlo dobro očuvano, ali samo zato što ga negujem. Šta još reći? Struktura kreme je prijatna, laka, ne ljepljiva, brzo se upija i zaglađuje bore, kao pegla, i sve to prilično brzo, efekat je postao vidljiv nakon nekoliko nedelja. Za moju kožu ona je idealna.

Godži krema je preporučljiva za žene, ona stvarno pomaže. Godži je uopšte vrlo zanimljiv proizvod, jer ove bobice sadrže toliko magije, da one magično spašavaju od bora. Poklonila mi je majka mog učenika, i znate, probala sam ranije mnogo različitih sredstava, ali još nikad moja koža nije toliko brzo dobijala tonus i bore nikada tako lako nisu nestale . Koristim je samo dve nedelje, ali efekt je očigledan,verujem da će se izboriti i sa velikim borama.

Ja se bavim medicinom i pokušavam da nadjem kineske kreme za lice, oni tačno tokom 5000 godina svoje istorije bolje od nas znaju na koji način sačuvati lepotu. Ali imam sad već 50 godina, i nedavno kvalitet i elastičnost kože moga lica je počela da mi smeta. Pojavio se nabor ispod brade, i povećao se broj bora. Moj kozmetičar savetovao mi je GojiCream, rekao je da on je inovativan i osnovan je na tradicionalnom kineskom sredstvu za pomlađivanje, a ime mu je bobice Goja. Nakon dve nedelje korištenja, koža je zaista, postala elastična bore su se znatno poravnale, a sada ga redovito koristim.

Наручите са попустом
Rate article
Add a comment