Hematin KREMA ZA HEMOROIDE: JEDINSTVENA FORMULA ZA TRETIRANJE HEMOROIDA!

Hematin KREMA ZA HEMOROIDE: JEDINSTVENA FORMULA ZA TRETIRANJE HEMOROIDA!

Preparat je namenjen za tretranje spoljašnjih hemoroida. Regeneriše sluzokožu rektuma, sprečava krvarenje hemoroida pri defekaciji, svrab i bol. Aktvne komponente čine biljni ekstrakt i ulja koja imaju anestetčko, antseptčko i protvupalno dejstvo. Ekstrakt biljaka kao što su kamilica, kantarion i neven obiluju flavonoidnim heterozidima, karotenoidima, saponinima, organskim kiselinama.

Наручите са попустом

Sastav sredstava

Hematin KREMA ZA HEMOROIDE: JEDINSTVENA FORMULA ZA TRETIRANJE HEMOROIDA!

  1. Kamilica Terapijska upotreba ove biljke je česta i raznovrsna ne samo u narodnoj već i u naučnoj medicini. Njena velika prednost je što nije ni otrovna ni škodljiva. Kamilica je jedno od najboljih sredstava za lečenje zapaljenja kože i sluzokože. Pomaže i kod opekotna, rana i čireva. Korisna je za klistranje, zapiranje i ispiranje polnih organa i ojedenih mesta. Kamilica se upotrebljava i za ispiranje očiju, usta, nosa i ušiju, kao i svih osetljivih organa. Korisna je i kod svih oboljenja creva i želuca, grčeva, upale debelog creva, nadutost, kao i kod oboljenja bubrega, jetre i žuči. Pomaže i u lečenju razdražljivost, nesanice, nervnih oboljenja, reumatzma i hemoroida.
  2. Neven Upotrebljava se kod proširenih vena, hemoroida, rana na potkolenicama, čireva na koži. Isto tako neven obnavlja i sluzokože, pa se korist i kod čira na želucu i dvanaestopalačnom crevu, ranica u ustma, za vaginalno ispiranje. Cvetovi nevena su žute boje zbog prisustva karotenoida, koji se u organizmu prevode u vitamin A. Vitamin A je antoksidans, koji sprečava oštećenja ćelija, a često se primenjuje i za očuvanje vida i poboljšanje funkcija oka. Neven deluje na relaksaciju muskulature, tj. smanjuje grčeve i nalazi primenu kod bolova u stomaku,
  3. Kantarion Kantarion je poznat po svojim antbakterijskim i antviralnim dejstvima, a zahvaljujući protvupalnom dejstvu korist se kod rana i opekotna. Takođe se upotrebljava kod čira na želucu i dvanaestopalačnom crevu, za poremećaje varenja, stmulaciju lučenja želudačnih sokova i olakšanja varenja. Etarsko ulje kantariona sprečava grčeve, olakšava nadimanje i želudačne tegobe. Korist se za smanjenje bola kod gastritsa i za zarastanje čira na želucu i na dvanaestopalačnom crevu. Pogodan je i u tretmanu hemoroida.

KREMA ZA HEMOROIDE

Hematin KREMA ZA HEMOROIDE: JEDINSTVENA FORMULA ZA TRETIRANJE HEMOROIDA!

  • Pomaže kod bolnih upala
  • Oblaže oštećeno tkivo
  • Poboljšava cirkulaciju
  • Smanjuje otok
  • Pomaže kod zarastanja rana
  • Sprečava razmnožavanje bakterija
Наручите са попустом

Recenzije kupaca

Ana Marković

Bolni hemoroidi me muče godinama, ali sam odlučila da posle 2 operacije probam neki prirodni preparat. Ne želim da navodim imena svih krema koje sam koristla protv hemoroida, ali Hematn mi je ublažio, i vremenom rešio problem sa hemoroidima. Preporučujem ga svima.

Goran Lazić

Ja radim kao fizički radni na građevini. Često podižem teške stvari, i to je vremenom rezultralo pojavom hemoroida. Razmišljao sam o operaciji, ali me je kolega odgovorio od toga, i preporučio mi je Hematn. Ako smem da kažem, mogu da se zakunem u njega što se tče efektvnost. Hvala Bane na preporuci.

Andrea Sič

U mojim poznim godinama polako dolaze na naplatu efekt iz mladost, nepravilna ishrana, stres i drugi faktori. U apoteci sam dobila od jedne prijatne farmaceutkinje Hematn da pokušam da tretram hemoroide. Vemo prijatan osećaj, hladi, i bol jenjava veoma brzo. Dužom upotrebom bol potpuno nestaje.

Наручите са попустом
Rate article
Add a comment