Herba Manan za mršavljenje: ubrzava metabolizam masti

Herba Manan za mršavljenje: ubrzava metabolizam masti

PROIZVOD NAMENJEN REGULACIJI TELESNE TEŽINE KOJI JE DR. OZ-A ostavio U ČUDU

HERBA MANAN predstavlja kompleksnu formulu projektovanu da na najbolji način pomogne u gubljenju kilograma.

Dr Oz je počeo kao medicinski stručnjak da gostuje u emisijama Oprah Show, da bi sada imao svoju televizijsku emisiju. Po čitaocima People magazine on je takodje jedan on najseksipilnijih muškaraca današnjice.

Nedavno je otkrio tajnu kako uspeva da ostane tako vitalan, i „twigy“ i bez svakodnevnog napornog vežbanja. Njegova poenta nije promenjena, i dalje se hrani zdravo i vežba kada mu vreme to dozvoljava, ali je svestan da organizam mora da sagori određen broj kalorija svakog dana i da je to moguće samo uz pomoć dodataka ishrani.

Herba Manan za mršavljenje: ubrzava metabolizam masti

GLUCOMANNAN jedini sastojak koji u EU može poneti tvrdnju da koristi regulaciji telesne težine, ali pod jednim uslovom… otkrijte kojim?

Dakle, koji je to suplement za koji Dr Oz kaže da ima neverovatan doprinos u održavanju njegove linije? To je GLUCOMANNAN, zapravo vlakno, polisaharid velike molekularne težine izvučen iz korena biljke konjac koja raste u Aziji. Ima primenu u tretiranju obolelih od dijabetisa 2, visokog krvnog pritiska, visokog holesterola, a u poslednje vreme je otkriveno njegovo fantastično dejstvo u regulisanju telesne težine.

Наручите са попустом

Kako Deluje

Glukomannan deluje u crevima i želucu tako što apsorbuje vodu i pretvara ih u ogromna vlakna koja daju osećaj sitosti te time umanjuju potrebu za hranom.

 

Pošto upija jako mnogo tečnosti,takodje pomaže u smanjenju nadutosti i opšte upale u crevima dajući vam osećaj lakoće.Glucomannan takodje usporava apsorpciju šećera i holesterola iz creva u krvotok.Ovo ima niz efekata,prvo to znači da se višak šećera izlučuje,a ne da se skladišti u telu u obliku masti.Drugo,pomaže telu da bolje kontroliše nivo šećera u krvi,i konačno spora apsorpcija holesterola je veoma značajna za zdravlje srca. Kada se doda efekat „veštačke“ sitosti koja nam daje mogućnost da unosimo hranu znatno redje i u znatno manjoj količini,onda je sasvim jasno zašto je Dr Oz fasciniran.

Herba Manan za mršavljenje: ubrzava metabolizam masti

Gubitak težine

Ni jedan put do gubitka težine nije lak, niti je lako zadržati željenu težinu. Da je lako, niko na svetu ne bi odlučio da bude debeo, dovodeći u pitanje svoje zdravlje i značajno umanjujući svoje samopoštovanje.

 

HERBA MANAN pomaže da nam ceo ovaj proces bude znatno olakšan.

 

Unošenjem dnevno 3×2 kapsule 30-60 minuta pre obroka sa dosta vode (300-400ml) će svakako pomoći da ostvarimo svoj cilj uz što manje odricanja. Restriktivna kalorijska dijeta se svakako podrazumeva. Besmisleno je da pokušavamo da izgubimo kilogram više, a da pijemo 1l gaziranog pića dnevno, ili jedemo 300g čokolade.

Наручите са попустом

Smanjen Unos Kalorija

Pre svega ovaj unikatni proizvod sadrži jedini sastojak koji sme da ponese tvrdnju da služi regulaciji telesne težine i to u EU. Zahvaljujući HERBA MANAN-u smanjićete unos hrane u organizam, unošenjem 3×2 kapsule dnevno do 1h pre obroka.

Herba Manan za mršavljenje: ubrzava metabolizam masti

Ubrzava Metabolizam Masti

Sastojci omogućavaju bolji metbolizam masti i ugljenih hidrata,što dovodi do ne nagomilavanja istih u organizmu Povećava Energiju Sinergija sastojaka dovodi do povećanja energije i smanjenja umora, kako se ne bismo osetili loše usled smanjenog unosa hrane

I Konačno Šta Treba Da Znate

HERBA MANAN je proizvod koji je registrovan u ministarstvu zdravlja republike Srbije. Zdravstveno ispravan i odobren. Nije klasična internet prevara, već proizvod koji Vam zaista uz malo Vaše volje može u znatnoj meri olakšati da postignete svoj cilj po pitanju željene težine.

Наручите са попустом
Rate article
Add a comment