Herbolo za zglobove: ce vam vratiti zdravlje u ledjima i zglobovima za svega 3 nedelje

 

Herbolo za zglobove: ce vam vratiti zdravlje u ledjima i zglobovima za svega 3 nedelje

Profesor Borshcheuski: „Zašto trošiti godine u liječenju zglobova, ako to može biti učinjeno u 3 sedmice!”

 

Godine 2020. istraživačka skupina koju predvodi profesor Borschevsky provela je niz laboratorijskih testova na novom, inovativnom lijeku za liječenje bolesti mišićno-koštanog sustava. Njihovi rezultati nadmašili su sva očekivanja. Komparativna analiza novog lijeka s popularnim analozima na farmakološkom tržištu ostavila je bez sumnje novu eru u reumatologiji za istraživače! Znanstvenici su podnijeli zahtjev za registraciju lijeka, te su se spremali započeti masovnu proizvodnju, ali se dogodila nesreća – profesor Borshevsky umro. Što će se dalje dogoditi, vidjet ćete svjetlo novog lijeka? Naši dopisnici postavili su ovo pitanje glavnom reumatologu Ministarstva zdravstva Sergeju Zvonarevu, koji je također dao značajan doprinos istraživanju lijeka.

Наручите са попустом

Dopisnik: “Sergej, možete li nam reći kako se Herbolo razlikuje od farmaceutskih pripravaka koji su već poznati ljudima?”

Profesor Borschevsky je desetljećima proučavao nekonvencionalne metode liječenja, a posebno su ga zanimale sibirske tajne zdravlja i dugovječnosti. Sva znanja koja je on prikupio, kao i istraživačko iskustvo našeg znanstveno-istraživačkog instituta, utjelovljena su u pripremama koje sam već spomenuo – Herbolo.

Prirodne komponente u sastavu lijeka mogu utjecati na ključni čimbenik u liječenju bolesti – obnovu dotoka krvi u zahvaćeni zglob. To je već dovoljno za zaustavljanje nekroze, ublažavanje upale i daljnju regeneraciju tkiva.No, to je jednostavno samo riječima: u praksi, niti jedan od postojećih lijekova ne može vratiti cirkulaciju krvi. Srećom, sada takvav preparat postoji, a štoviše, ona se sada distribuira gotovo besplatno, kao dio državnog programa.

Herbolo za zglobove: ce vam vratiti zdravlje u ledjima i zglobovima za svega 3 nedelje

Prije uključivanja u program, lijek je bio podvrgnut opsežnim kliničkim ispitivanjima. Ukupno je 10.200 volontera iz različitih dobnih skupina s različitim bolestima mišićno-koštanog sustava sudjelovalo u ispitivanjima. Od toga se 93,8% potpuno oporavilo. 5,6% problema ostalo je djelomično, ali općenito se njihovo stanje značajno poboljšalo. Oni koji su imali teški oblik artritisa, nakon što su završili tečaj, bili su u stanju u potpunosti obnoviti mobilnost, ali ih je povremeno smetala mala, povremena bol. Preostalih 0,6% pokazalo je snažna poboljšanja, ali to nije dovoljno da bi ih smatrali zdravima.

Dopisnik: «Oprostite, nisam čuo? Da li doista dijelite ovaj čudotvorni preparat gotovo besplatno?»

Sergej Zvonarev: da,tako je. Organizirali smo fond za komemoraciju profesora Borshevskoga, dobili državno financiranje i pokrenuli program rehabilitacije. Ukupno, država je dodijelila više od 3.61 mil KM a 2.7 mil dodijelilo je komercijalnu pozadinu u Istraživačkiinstitut reumatologije. Što je najvažnije, lijek stvarno djeluje. Osobno sam kontrolirala klinička ispitivanja i mogu potvrditi njegovu učinkovitost.

Наручите са попустом

Dopisnik: «Molim vas, recite mi što sve to znači za ljude koji su se već pomirili sa svojom bolešću?»

Sergej Zvonarev: To znači da je vrijeme da trpimo tu bolest! Pred nama je pravi medicinski proboj koji vam omogućuje da liječite zglobove bez napuštanja doma, za samo mjesec ili dva. Herbolo hladi kožu,njegovo djelovanjenije usmjereno na anesteziju – ono stvarno “ponovno pokreće” tijelo na staničnoj razini, čime se eliminira uzrok bolesti, a ne simptom. Vratnjaci, hrskavice i zglobovi se vraćaju u svoje prvobitno stanje, zbogobnove protoka krvi, pogoršanog zbog ozljede ili starosti.
Prilikom prve upotrebe Herbolo izaziva reset sistema za oporavak. Gotovo ćete odmah osjetiti olakšanje, a nakon dva do tri tjedna liječenje će se završiti.

Herbolo za zglobove: ce vam vratiti zdravlje u ledjima i zglobovima za svega 3 nedelje

Dopisnik: «Herbolo pomaže da biste se oslobodili od samo određene vrste boli ?»

Sergej Zvonarev: Ne, obnavlja cirkulaciju krvi djelujući na staničnoj razini, teje stoga u stanju spasiti pacijenta od bilo koje bolesti mišićno-koštanog sustava: artritisa i artroze, osteoporoze, reumatizma, gihta, išijasa i osteohondroze, dislokacije kralježaka. U bilo kojoj fazi.

Mišljenja kupaca

Imala sam osteohondrozu, a sada sam zdrava … Sve je prošlo za 10 dana! Hvala vam.

Marija Ćeranić

Učinak Herbolo je vrlo jak i nema nuspojava. Zato naručite dok je akcija valjana. Pomogao mi je u potpunosti se riješiti išijasa.

Daliborka Radisavljević

Nevjerojatno koristan preparat, preporučujem ga svima, jer mi je pomogao da se riješim osteohondroze. Korisitm svaki dan, a nakon tjedan dana zaboravila sam na bol

Jelena Tomić

Također ću ispričati svoju priču. Imao sam osteohondrozu u vratu. Toliko me boli da sam doslovno vikala na cijelu kuću. Počeo je tražiti liječenje i pronašao članak o Herbolo. Pa, ionako sam naručio, to je bio samo par eura sa popustom. Nakon pet dana, dobio sam preparat i počeo sam mazati vrat. Kako lijepo da sam ga tada naručio! Za dvije sedmice sve je prošlo! Dakle, momci, red, sigurno nećete požaliti

Dragan Vukić

Наручите са попустом
Rate article
Add a comment