Herell od gubitka kose: sjajna i zdrava kosa!

Herell od gubitka kose: sjajna i zdrava kosa!

Supruga me je uvjerila da posjetimo stručnjaka i porazgovaramo sa njim o mojoj kosi. Potrošili smo para na testove i to nam je oduzelo nekoliko nedjelja života. Na kraju je stručnjak s mnogo godina iskustva samo slegnuo ramenima i rekao da je moj problem nasljedan i da ne može ništa da uradi po tom pitanju… Supruga je rekla da neće odustati i evo šta smo sve probali:

  1. Tradicionalne recepte
    Ja lično ne bih nikad ovako nešto probao, ali supruga je insistirala na tome da pokušamo. Koristili smo kuvani ječam, ulje od repe, crvenu ljutu papriku… Ništa od ovog mi nije pomoglo, samo je užasno smrdjelo i iziritiralo mi tjeme.
  2. Proizvodi iz supermarketa
    Sve što smo probali sa polica supermarketa je izgledalo lijepo, mirisalo lijepo i sadržavalo mnogo dobrih sastojaka. Međutim, samo su pogoršali stanje. Kosa nije postala ništa gušća, zalisci su postajali sve veći i dlake sve redje.
  3. Šamponi i profesionalna ulja
    Ovo je bila moja zadnja nada! Potrošio sam skoro pola plate na skupocene proizvode i mogu vam reći da je bilo dobrih rezultata.
Наручите са попустом

Htio sam da vratim svoju kosu što je više moguće

Herell od gubitka kose: sjajna i zdrava kosa!

Ne bih vam ni govorio o mom iskustvu puštanja kose da nema srećan kraj. Dok sam istraživao po internetu, pažnju mi je privukla web stranica s informacijama o proizvodu Herell . Iako mi je bilo teško da povjerujem da će mi nešto stvarno pomoći, shvatio sam da nemam šta da izgubim. Naručio sam ovaj losion i svjedočio pravom čudu!!!

Svaki dan sam tjeme prskao losionom i radio blagu drenažu tih najgorih područja, kako je bilo i navedeno u uputstvu. Već za 2-3 dana sam primijetio promene – kosa je postala dosta gušća, a dlake su postale deblje i poslušnije. Za 2 nedjelje su se pojavile nove dlake na mjestima koja su bila potpuno bez dlaka. Kosa je počela da raste, a ja prosto nisam mogao da vjerujem!

Prije i poslije – razlika nastala za 5 nedjelja

Herell od gubitka kose: sjajna i zdrava kosa!

Pogledajte kako se moja kosa promijenila za samo 1,5 mjesec! Sada više ne moram da kopam i tražim, konačno mogu da ispunim davni san. A sve to zahvaljujući Herell losionu koji sam naručio na internetu. Ne znam kako ova mješavina raznih biljaka djeluje, ali DJELUJE!

Zato, momci, ako želite pustiti raskošnu i lijepu kosu, ili jednostavno pojačati rast kose, moj savjet vam je da ne odlažete rješavanje problema! Biće samo gore. Što prije počnete koristiti losion Herell, prije ćete dobiti odličan rezultat u obliku gušće i duže kose.

Наручите са попустом

Komentari

Mirza

Čudno mi je što doktori još nisu pronašli način za rast kose. Ne može genetika da bude izgovor za sve.

Berin

Meni su rekli da je ovaj problem individualan, ali da može da se izliječiti. Kasnije se ispostavilo da su mislili da može da se izliječi ugradnjom kose!

Davor

Da, smislili su kako ugraditi kosu transplantacijom, ali ne i kako organski nahraniti teme da počne rast novih dlaka. Neverujem im ništa. Sad vidim da postoje preparati koji na prirodan način potpomažu rast kvalitetne kose…

Gezim

Probao sam ga i za bradu! Jer sam oduvjek zavideo muškarcima sa gustom bradom, obrzirom da žene na njih više obraćaju pažnju. I zato sam mogu potvrdno da vam kažem da losion Herell može i za rast brade da se koristi. Nisam požalio niti jedne sekunde zbog mog eksperimenta jer sada sam i ja bradonja!

Наручите са попустом
Rate article
Add a comment