Hiper Drops protiv hipertenzije: inovativni proboj u kardiologiji

Hiper Drops protiv hipertenzije: inovativni proboj u kardiologiji

POBEĐUJE HIPERTENZIJU I sve njene simptome!

 • U POTPUNOSTI LEČI HIPERTENZIJU POSLE SAMO 1 TRETMANA!
 • ŠTITI SRCE I KRVNE SUDOVE OD PREOPTEREĆENJA
 • POTPUNO PRIRODNO REGULIŠE KRVNI PRITISAK
Наручите са попустом

Hiper Drops© Protiv bolesti srca i krvnih sudova!

Ovo je prvi preparat koji poupuno PRIRODNO snižava krvni pritisak i trajno otklanja probleme sa hipertenzijom. Hiper Drops leči hipertenziju tako što reguliše cirkulaciju i time otklanja uzroke pojave povišenog krvnog pritiska.

Hiper Drops protiv hipertenzije: inovativni proboj u kardiologiji

Наручите са попустом

Odstranjuje 3 glavna uzroka manjka kiseonika u krvi

Povišen krvni pritisak je iznuđena odbrambena reakcija organizma na:

 1. STRES. Hiper Drops neutrališe posledice povišenog lučenja „hormona stresa“ – adrenalina, noradrenalina i kortizola, koji izazivaju povišen puls i ubrzano disanje, pojačavanje tonusa krvnih sudova, pojačanu perifernu vaskularnu rezistenciju i povišen protok krvi kroz srčani mišić.
  + Glog; Japanska Diskoreja
 2. GRČ KRVNIH SUDOVA. Reguliše prirodni nivo ugljen dioksida i kiseonika u krvi, sprečavajući grčenje arteriola i malih arterija.
  + Dren; Menta; Dvozub
 3. METABOLIČKI SINDROM. Aktivne supstance u ovom preparatu povećavaju osetljivost na insulin, regulišu hormonalni balans organizma, regenerišu ćelije pankreasa, i dovode metabolizam na optimalne vrednosti.
  + Bajkalska Skutelarija; Žuti Kokotac

Klinički dokazana efikasnost:

Institut za Kardiovaskularne Bolesti je u toku 2019. godine izvršio kliničku studiju ovog preparata. 1000 dobrovoljaca sa različitim stepenom hipertenzije je uzimalo HIPER DROPS u toku dve nedelje. Istraživanje je dalo sledeće rezultate:

 • Dovodi krvni pritisak u normalne vrednosti za 15 minuta, reguliše rad srca i sprečava lupanje srca i aritmiju u 99% slučajeva
 • Povećava elastičnost zidova krvnih sudova, razbija krvne ugruške i sprečava njihovo formiranje u 98% slučajeva
 • Snižava nivo hormona stresa i sprečava gubitak kiseonika u krvi u 96% slučajeva
 • Sprečava narušavanje sna i reguliše ciklus spavanja i buđenja u 91% slučajeva

Hiper Drops protiv hipertenzije: inovativni proboj u kardiologiji

9 od 10 pacijenata koji su bolovali od hipertenzije potvrđuju da je:

Hiper Drops© efikasniji od preparata koje je redovno propisala većina lekara!

 • Pomaže odmah
 • Prirodno i bezbedno
 • Bez neželjenih efekata ili zavisnosti

HIPER DROPS© PREPORUČUJU KARDIOLOZI

Na osnovu rezultata kliničkih studija zvanično mogu reći da je Hiper Drops daleko najefikasniji preparat u borbi protiv hipertenzije.

U 98% slučajeva eliminiše se uzrok arterijske hipertenzije, a ne samo simptomi.

Već tokom 1 do 3 dana korišćenja indikatori pritiska se normalizuju, sprečava se pojava glavobolje, aritmije, tahikardije i drugih poremećaja u radu kardiovaskularnog sistema.

Pored toga, Hiper Drops ima snažan vazodilatatorni efekat i poboljšava rad kardiovaskularnog, imunog i nervnog sistema, što je ključno za normalan krvni pritisak.

Ovaj preparat preporučujem za korišćenje hipertenzivnim pacijentima u bilo kojem stadijumu bolesti.

Hiper Drops© već je pomogao hiljadama pacijenata da pronađu zdravlje!

7 godina pila sam propisane preparate i bila je u apotekama kao svoj na svome. Međutim, ne samo da se nisam oporavila, već sam imala i zdravstvenih problema. Imala sam koronarnu bolest srca, visok holesterol (15 jedinica), krvni pritisak je skočio sa 100/50 na 180/90, mučile su me stalna slabost, glavobolja, vrtoglavica i nesanica. Uopšte, mučila sam i sebe i svoje voljene sve dok nismo saznali za Hiper Drops. Nakon dva meseca uzimanja potpuno sam prestala sa korišćenjem svih preparata, stabilan krvni pritisak 120/80, holesterol 5 jedinica, testovi i kardiogram su dobri. Preporučujem svima!

Olivera Ivković, 61 god

Moja supruga i ja smo sisali tablete za srce umesto bombona. Padovi pritiska su suzbijani preparatima i mislio sam da će proći, ali nažalost, prvo je mene zahvatio srčani udar, a onda je ona doživela hipertenzivnu krizu! Osećao sam se umorno i teskobno, spavao sam loše noću. Tada smo odlučili da isprobamo vaš prirodni kompleks. Rezultat uzimanja Hiper Drops-a nadmašio je sva očekivanja! Osećam se sjajno, nesanica je prošla, nema teskobe i bespomoćnosti, ne muči me nedostatak vauduha, nema bola u srcu. A supruga je zdrava – krvni pritisak i rad srca su normalni!

Aleksandar Vasiljevič, 58 god

Poslednjih 5 godina išla sam kod kardiologa kao na posao. Stalno se osećao pad pritiska, bol. Dijagnoze: ishemija, angina i vegetativno-vaskularna distonija. Pritisak je skočio na 170-190 jedinica. Pila sam Hiper Drops kapi u više terapija. I zašto sam odlučila da prekršim svoje standardno razmišljanje? Jer sam bila umorna od farmaceutske hemije! A vaš Hiper Drops je prirodan, nema štete po zdravlje – samo koristi. Uz pomoć Hiper Drops-a, bol i napetost u srcu su prošli. Pritisak ostaje normalan, holesterol se vratio u normalu. Žurim da živim!

Milunka Petrović, 52 god

Наручите са попустом
Rate article
Add a comment