Hipertonin protiv hipertenzije: zaboravite visok krvni pritisak jednom zauvek!

Hipertonin protiv hipertenzije: zaboravite visok krvni pritisak jednom zauvek!

 • Normalizuje pritisak uz konstantno proveravanje i merenje
 • Vraća ton i vaskularnu fleksibilnost
 • Bezbedan za sve uzraste, efikasan u 1, 2, 3 stepenu stepenu hipertenzije
Наручите са попустом

Hipertonin eliminiše top 5 uzroka hipertenzije

 1. Nervna kongestija (stres, nesanica). Hipertonin eliminise anksioznost jer sadrži ekstrakt bosiljka.
 2. Štetne materije u krvnim sudovima. Hipertonin poboljšava rad srca, čisti krvne sudove od zagusenja, zahvaljujući bioflavonoidima iz kore ženke.
 3. Varikozne vene i stvaranje krvnih ugrušaka. Hipertonin poboljšava venski edem, razbija krvne ugruške, jača zidove krvnih sudova jer sadrži žalfiju.
 4. Povećan šećer u krvi.  Hipertonin snižava šećer u krvi, sprečava dijabetes, zahvaljujući ekstraktu bosiljka.
 5. Prekomerna težina.  Hipertonin podstiče mršavljenje, poboljšava metabolizam i rad bubrega uz pomoć ruzmarinovog ekstrakta.

Hipertonin protiv hipertenzije: zaboravite visok krvni pritisak jednom zauvek!

Наручите са попустом

Efektivnost Hipertonin-a© je klinički dokazana

 • NORMALIZACIJA KRVNOG PRITISKA –  100%
 • UKLANJANJE VENSKE TROMBOZE  – 90%
 • UKLANJANJE ARITMIJE  – 99%

Prednosti Hipertonin-a©

 1. Pomoć. Nakon primene i konstantnog proveravanja 2 puta dnevno vaš krvni pritisak će biti normalan!
 2. Nema naglog pada pritiska. Harmonično reguliše rad srca
 3. Kompletna rehabilitacija. Eliminacija angine, aritmije, nervoze, poboljšanja pamćenja, oporavka govora i moždanog udara
 4. Efikasno delovanje bez neželjenih efekata. Ćelije biljnih biljaka su u potpunosti usklađene sa ćelijama ljudskog tela

Stručno Mišljenje

Potvrđujem!
Glavna borba protiv hipertenzije je bioflavonoid. Izvlači se samo iz smole i kore divljeg ariša. Prisutan je u skoro svakom leku protiv hipertenzije. Ali za većinu proizvođača sadržaj je beznačajan! To znači da se efekat može čekati godinama. Preparat koji je pun bioflavonoida je Hipertonin. Video sam njegovu formulu i mišljenje nezavisnih stručnjaka. Preporučujem Hipertonin !

Doktor najviše kategorije dr S. Petrić

Hipertonin protiv hipertenzije: zaboravite visok krvni pritisak jednom zauvek!

Način primene

 • Četiri supene kašike čajne mašavine preliti sa litrom ključale vode.
 • Dobro nakvasiti poklopiti ostavit da odstoji sat vremena.
 • Nakon toga procediti svu količinu i piti četiri puta dnevno po šolju nezasladjenog čaja.

Recenzije ljudi s ocenom Hipertonin©

Na primer, moja starija sestra je bila ubeđena da smanjenje pilula za krvni pritisak dovodi do ishemijskog moždanog udara – moždanog udara. Lekari su joj spasili život, ali ona nikada nije dolazila sebi. Kada sam bila pogođena ovom bolešću, već sam znala šta da potražim, među biljnim lekovima. Moj lekar, veoma pametna žena, propisala mi je Hipertonin. Veoma sam joj zahvalna. Evo, poslednje 4 godine nisam bila hipertenzivana. Apsolutno sam zdrava osoba i ne plašim se srčanog udara ili šloga. Želim vam zdravlja!

Lidija, 61 godina

Pre nekoliko godina lečila sam se u sanatorijumu Belokurikha. Tamo je sprovedeno novo ispitivanje dodataka hipertenziji. Naravno, bojala sam se. Ali šta da radim? Nijedan od lekova mi nije pomogao i odlučila sam se. Srećom, upala sam u grupu kojoj je podaren Hipertonin. Nakon 2 sata, pritisak se normalizovao. Ali postepeno sam se počela osećati odlično! Veoma mi je drago što sam u to vreme učestvovala u testovima na lekove. Pritisak je uvek normalan.

Tatjana, 47 godina

Imam 51. Pre 3 godine u našoj poliklinici su mi dijagnostikovali hipertenziju, šum srca itd. Patio sam, ali nisam ništa uradio. I pre šest meseci imao sam sve znakove mikro-udara. Tada sam se uspaničio, ali sam odmah odustao od propisanih tableta. Hemija je štetna, kao što svi znaju. Ali nisam znao šta da radim. Dobra stvar, slučajni susret sa prijateljem uveo me je u Hipertonin. Kao što ste pretpostavili, pritisak je normalan, zdrav sam kao bik!

Ivan, 51 godina

Наручите са попустом
Rate article
Add a comment