Хондроспас za zglobove: ZDRAVA SNAGA 4 PRIRODNA KOMPONENTA Brzo ublazavanje bolova u zglobovima!

Хондроспас za zglobove: ZDRAVA SNAGA 4 PRIRODNA KOMPONENTA Brzo ublazavanje bolova u zglobovima!

Naucna formula – ce vam vratiti zdravlje u ledjima i zglobovima za svega 4 nedelje

 • Vitamini C poboljšavaju cirkulaciju krvi, doprinose podmlađivanju, regeneraciji i obnavljanju tkiva
 • Lorel eliminiše otok u upalnim procesima u zglobovima, bol, grčeve u mišićima, noćne grčeve
 • Ekstrakt morskog heljde promoviše restauraciju, normalizaciju funkcija i metaboličke procese u oblasti oštećenja muskuloskeletnog sistema i kože
 • Mumio Stiti zglob od habanaj
Наручите са попустом

Zašto je Хондроспас efikasan protiv bola u zglobovima?

Хондроспас za zglobove: ZDRAVA SNAGA 4 PRIRODNA KOMPONENTA Brzo ublazavanje bolova u zglobovima!

 1. Vitamini C
  poboljšavaju cirkulaciju krvi, doprinose podmlađivanju, regeneraciji i obnavljanju tkiva.
 2. Lorel
  eliminiše otok u upalnim procesima u zglobovima, bol, grčeve u mišićima, noćne grčeve.
 3. Ekstrakt morskog heljde
  promoviše restauraciju, normalizaciju funkcija i metaboličke procese u oblasti oštećenja muskuloskeletnog sistema i kože, jača imunitet kože i organizma u celini, povećava otpornost organizma na komplikacije i poremećaje organa i sistema,

Kako bzo Хондроспас vraca zdravlje zglobovima?

 • 1-2 nedelja
  Upale potpuno nestaju – crvenilo nestaje i otekline. Normalna je hormonska pozadina, degenerativni procesi u hrskavičnom i zglobnom tkivu prestaju. Regeneracija započinje na ćelijskom nivou.
 • 5-6 nedelja
  Bol nestaje i upala se primjetno smanjuje. Pokretljivost u zglobovima se vraća zbog normalizacije krvotoka.
 • 3-4 nedelja
  Konsolidacija postignutih rezultata: potpuna obnova pogođene hrskavice i zglobova, povratak pokretljivosti.
Наручите са попустом

Kako koristiti Хондроспас za dobijanje najboljeg rezultata?

Хондроспас za zglobove: ZDRAVA SNAGA 4 PRIRODNA KOMPONENTA Brzo ublazavanje bolova u zglobovima!

 1. Nanesite u tankom sloju i rasporedite masažne pokrete unutar problematičnog područja
 2. Nanesite 2-3 puta dnevno u zavisnosti od trenutnog stanja zgloba
 3. Da bi se dobio stabilan pozitivan rezultat, potrebno je primeniti tetman 4-6 nedelja.

Strucnjaci o Хондроспасu

Miroslav Milošević

Lekar-reumatolog, šef odeljenja državnog medicinskog univerziteta, Laureat nagrade S. Shpiz za mlade naučnike, jedan od istrazivaca Хондроспас’a

„U ustaljenoj medicinskoj praksi za bolesti zglobova obično se propisuju lekovi koji koji ublazavaju bol. sreca je, ako sastav sadrži makar jedan prirodni srum . Ali ni ovo nije dovoljno. Da biste vratili zdravlje, morate da započnete proces regeneracije, a to zahteva složen efekat na sve aspekte bolesti. Хондроспас sadrži 4 prirodna krema odjednom koji, prema sprovedenim studijama, obnavljaju pogođena tkiva kod 98% pacijenata bez nuspojava i relapsa. Uveren sam da će Хондроспас postati prvo mesto u borbi protiv bolesti zglobova, ne samo u Srbiji, već i u svetu.”

Komentari kupaca koristijo Хондроспас

Jelena 54 godine
Ivanjica

„Moja dijagnoza je reumatoidni artritis. Bolovi su bili strašni, ujutro nisam mogla ustati iz kreveta, nisam mogla pomerati ni rukama ni nogama, pomogla mi je ćerka. Štaviše, boljelo je celo telo, pucala je kičma i počele su strašne glavobolje. Koliko sam suza isplakala! Lekari su digli ruke, kažu, svi toliko pate, a vi izdržajte. Propisane injekcije, koje su samo privremeno ublažile bol, pa čak i onda ne u potpunosti. Ponekad nisam želelea da živim! A onda je moja ćerka negde pročitala Хондроспас i naručila. I on je postao moje spasenje. Do druge nedelje nije bilo bolova i oteklina. Jedno jutro se rasplakala, ali ne od bola, već od radosti da ih nema vise. Toplo preporučujem svima koji na isti način trpe!”

Ivan 58 godina
Beograd

„Imam hronični poliartritis. nema šta nisam probao – i masti, kreme, i sve vrste injekcija, blokada. Nešto pomaže, neki ne. Ali čak i tada, rezultat je uvek privremen. A onda se jednog jutra probudiš i sve iznova. Ne tako davno, moja žena je donela Хондроспас, uzela je kod prijatelja da pokušam. Da budem iskren, nije bilo nade u njega. Ali u ovom stanju, verujte mi, zgrabite se bilo čega. Zamazao sam kolena i otišao u krevet. Bez znakova bolesti ujutro! Mirno sam ustao, hodao okolo – ništa! Nakon 10 dana i zaboravio sam da razmislim o svojoj dijagnozi! Ja više ne koristim nista drugo , jer je Хондроспас bolji od bilo cega!”

Kaca 45 godin
Kumodrzje

„Živela sam s nepodnošljivim bolovima u zglobovima više od 5 godina, sve dok nisam probala Хондроспас . Pre toga, napadi su bili periodični, ali u offsezoni su postali česti i previše bolni. Iako sam oduvek vodila zdrav način života i bavila se sportom, do svoje 39. godine takva je bol nastala, i s tim nije bilo života! Ulja i kreme koje sam koristila nisu pomogli ni u čemu. Dali su samo privremeni efekat. Uzgred, doktor je takođe savetovao Хондроспас , ali ne moj lekar, već poznanika, u prijateljskom razgovoru. Mnogo mi je pomogao. Bol je nestala gotovo odmah, oticanje je nestalo, zglobovi su postali pokretni. Kao da se ništa nije dogodilo. Veliko hvala momcima koji su stvorili ovaj gel! Vi ste pravi heroji!”

Наручите са попустом
Rate article
Add a comment