Hydromax od hipertenzije: normalan pritisak već od prve upotrebe!

Hydromax od hipertenzije: normalan pritisak već od prve upotrebe!

 • Normalizuje krvni pritisak za 6 sati zbog bioflavonoida
 • Obnavlja tonus i elastičnost krvnih sudova za 1 tretman
 • Bezbedan za svaku dob, efikasan u 1., 2. i 3. fazi hipertenzije
Наручите са попустом

Hydromax uklanja 5 osnovnih uzroka hipertenzije

Hydromax od hipertenzije: normalan pritisak već od prve upotrebe!

 1. Preopterećen živčani sistem (stres, nesanica itd.)
  Hydromax ublažava osećaj anksioznosti jer sadrži koren valerijane i srčenicu.
 2. Toksine u krvnim sudovima
  Hydromax poboljšava funkciju srca, čisti krvne sudove od nakupljenog otpada zahvaljujući bioflavonoidima dobijenim iz zelene kafe i gloga.
 3. Varikozitet i trombozu
  Hydromax poboljšava vensku cirkulaciju, razgrađuje ugruške i ojačava zidove krvnih sudova jer sadrži koncentrirane tučkove cveta poznatog kao hmelj (Humulus lupulus).
 4. Povećan nivo šećera u krvi
  Hydromax smanjuje količinu šećera u krvi, sprečava dijabetes zahvaljujući ekstraktima origana i preslice.
 5. Prekomernu težinu
  Hydromax podstiče mršavljenje, pojačava metabolizam i funkciju bubrega zahvaljujući ekstraktu matičnjaka.

Epohalno otkriće naučnika

Srpskim naučnicima iz Nacionalnog centra za flebologiju bilo je potrebno 8 godina da dizajniraju ovaj profilaktičko-terapeutski dodatak. Otkriće godine je nominovano za međunarodnu nagradu Fondacije Gairdner.
Višestruki testovi su dokazali delotvornost ovog dodatka ishrani, što je akademicima obezbedilo sve potrebne dozvole, sertifikate kvaliteta i podršku vlasti.

Наручите са попустом

Pogodnosti preparata Hydromax ©

Hydromax od hipertenzije: normalan pritisak već od prve upotrebe!

 • Brza pomoć
  Već u prvih 6 sati nakon uzimanja, pritisak će se normalizovati!
 • Ne uzrokuje nagle skokove i padove pritiska.
  Reguliše ispravno funkcionisanje srca.
 • Sveobuhvatno poboljšanje zdravstvenog stanja.
  Uklanjanje angine pectoris, aritmije, neuroze, poboljšanje pamćenja, vraćanje sposobnosti govora i kretanja nakon moždanog udara.
 • Delotvorni rezultat bez neželjenih posledica.
  Žive biljne ćelije se potpuno slažu s ćelijama ljudskog tela

Mišljenje stručnjaka

Glavni borac protiv hipertenzije su flavonoidi. Mogu se dobiti samo iz zelenog čaja i gloga. Nalaze se u skoro svim lekovima protiv hipertenzije. Ali! Njihova koncentracija u većini proizvoda je zanemariva! Zato delovanje možete čekati i nekoliko godina. Zasigurno znam da je jedini lek koji obiluje bioflavonoidima Hydromax . Video sam njegovu formulu i zaključke nezavisnih stručnjaka i uglednih ljudi. Ovaj dodatak ishrani preporučujem pacijentima i prekorim ih ako počnu samolečenje i uzimaju nešto što “im je prijatelj savetovao”, ili “su pročitali na internetu”, “čuli na TV-u”. To je pogrešno! Protiv hipertenzije trebate da se borite samo sigurnim metodama! Onima u koje veruju doktori i koje će učiniti da vaša bolest zauvek nestane.

Miloš Popović Doktor specijalista, M.D.

Komentari ljudi koji su zadovoljni delovanjem proizvoda Hydromax ©

Shvatila sam da povišen pritisak dovodi do ishemijskog moždanog udara – infarkta mozga – pošto sam videla kako se to dogodilo mojoj sestri. Doktori su joj spasli život, ali nije se u potpunosti oporavila. Kada sam se ja po prvi put suočila sa ovom bolešću, već sam bila svesna nekih trikova i znala sam da treba tražiti biljne preparate. Moja doktorica, mudra žena, propisala mi je Hydromax . Zahvalna sam joj. Prošle su 4 godine i više nemam hipertenziju. Sad sam potpuno zdrava osoba koja se ne boji infarkta ili moždanog udara. Brinite se o vašem zdravlju!

Radmila Marić, 61 godina, Novi Sad

Pre nekoliko godina išla sam na lečenje u Beograd. Tamo su sprovodili istraživanje o novom preparatu protiv hipertenzije. Naravno da sam se bojala. Ali šta sam drugo mogla uraditi? Nijedan drugi lek mi nije pomagao, pa sam odlučila probati. Srećom, bila sam u grupi koja je dobijala Hydromax , a ne placebo. Nakon dva sata, pritisak mi se normalizirao. Postepeno sam se počela osećati mnogo bolje! Mnogo mi je drago što sam učestvovala u istraživanju ovog leka. Moj pritisak je sad u redu.

Marina Stevelić, 47 godina, Niš

Imam 51 godinu. Pre tri godine sam dobio dijagnozu hipertenzije u našoj bolnici. Šum na srcu i tako dalje. Patio sam, ali ništa nisam uradio povodom toga. Pre šest mjeseci, sudeći po svim znacima, imao sam mikro moždani udar. Onda sam se uspaničio, ali sam odbio da pijem pilule koje su mi propisali. Na sreću, naišao sam na starog prijatelja koji mi je predložio Hydromax . Sada, kao što možete da pogodite, NIŠTA me ne muči. Pritisak mi je normalan, zdrav sam kao dren!

Branimir Dobrečević, 51 godina, Beograd

Наручите са попустом
Rate article
Add a comment