Insumed protiv dijabetesa: pravilno liječenje dijabetesa

Insumed protiv dijabetesa: pravilno liječenje dijabetesa

  • Smanjuje šećer, pomaže u apsorpciji inzulina
  • Sprječava hipoglikemiju, jača imunitet
  • Normalizira metabolizam
Наручите са попустом

Znanstvenici su naučili blokirati gen KOJI ODGOVORAN ZA RAZVOJ DIJABETESA

  1. Bez genetske predispozicije nemoguće je dobiti dijabetes. Genetičari sa Sveučilišta u Minnesoti otkrili su da je gen PFKFB3 glavni metabolički regulator i da igra ključnu ulogu u razvoju dijabetesa.
  2. Daljnja istraživanja znanstvenika dokazala da: prevencija i krajnji lijek za dijabetes mogući su genskom terapijom. Ova metoda je temeljito istražena i klinički potvrđena..
  3. Liječenje se temelji na terapiji prirodnim sastojcima koje su znanstvenici kombinirali u lijeku Insumed .
  4. Lijek na genetskoj razini blokira porast šećera u krvi i normalizira proizvodnju inzulina, pomažući tijelu da ga apsorbira.

Insumed protiv dijabetesa: pravilno liječenje dijabetesa

Наручите са попустом

Što trebate znati O DIJABETESU?

  • Stimulira proizvodnju inzulina, pomaže u apsorpciji glukoze i smanjuje šećer na normalu. Normalizira težinu i metabolizam lipida. Ima hipoglikemijski učinak..
  • Uspostavlja metaboličke procese, sprječava disfunkciju gušterače i štitne žlijezde.
  • Smanjuje rizik od bolesti srca i zatajenje bubrega.

Komentar nutricionista

Insumed protiv dijabetesa: pravilno liječenje dijabetesa

Pre pojave Insumed, dijabetes je bilo teško lečiti. Lekovi za smanjenje šećera i dijeta pomogli su održavanju stvarnih nivoa glukoze u krvi, a pomoćni lekovi apsorbuju insulin. Ali takvi lekovi imaju niz neželjenih efekata i moraju se uzimati tokom života. Stalno prilagođavanje doze često je dovodilo do ukidanja leka jer je prestao da deluje.
Insumed omogućava imunskim ćelijama da proizvode pravu količinu hormona insulina, takođe pomaže pankreas da je primeti. Stoga se obnavljaju metabolički procesi i dijabetičari se rešavaju bolesti.
U svojoj praksi aktivno koristim lek Insumed, a statistika je neverovatna. U 10 od 10 pacijenata nakon kursa lečenja tamo je pozitivna dinamika sa značajnim smanjenjem glukoze u krvi.

DOKTOR MEDICINSKIH ZNANOSTI, LIJEČNIK-ENDOKRINOLOG THOMAS SHIELDS

Recenzije

Prije gotovo 10 godina dijagnosticiran mi je dijabetes tipa 2. Život mi se promijenio na gore. Stalni umor, žeđ, ogrebotina od mačke mogli bi zarasti već mjesecima … Također, pojavili su se i problemi sa srcem. Dugo sam se liječio, ali samo Insumed pomoglo je sniziti razinu šećera i održavati normalnu stopu. Počeo sam ga uzimati, osjećao sam se puno bolje. Nakon tjedan dana usta su mi se osušila, počela sam bolje spavati i osjećati se energičnije. Postupno se šećer vratio u normalu. Već šest mjeseci analiza šećera ne pokazuje više od 4,6 mmol.

Ryan Clark, 50 godina

Posle 40 godina dijagnostikovan mi je dijabetes. Veoma mi je drago što su naši naučnici uspeli da naprave lek koji ne samo da privremeno smanjuje šećer, već i doprinosi lečenju bolesti. Dugo sam se borio vreme i bilo je bolno teško poštovanje dijete koja mi nije bila od velike pomoći Insumed. Pomogao mi je. Više od godinu dana šećer mi je bio normalan. Osjećam se dobro, čak mi je i težina počela opadati kako se metabolizam prilagodio.

Melinda Malone, 62 godine

Dugo godina sam se lečio od dijabetesa. Šećer mi je stalno skakao sa 5,5 na 15. Iako sam se pridržavao svoje dijete i svih propisa lekara. Zbog toga sam morao da uzimam tablete u ruci i sada praktično ne pijte ih. Posle kursa Insumed, umor i pospanost su nestali, šećer u krvi se normalizovao. Čak sam počeo da zaboravim da ga proverim. Osećam se zdravom i normalnom osobom.

Simon Tucker, 47 godina

Наручите са попустом
Rate article
Add a comment