Kaloriko za mršavljenje: rastvara masne naslage

Kaloriko za mršavljenje: rastvara masne naslage

U proleće 2019. na Evropskom kongresu endokrinologa dogodilo se nešto neverovatno. Čitava dvorana je ustala i aplaudirala 10 minuta jednoj osobi za govornicom. Govorimo o srpskom studentu Danijeli Nenadić. Ona je ta koja je predložila jedinstvenu formulu koja omogućava brzo mršavljenje i bez ikakvih ograničenja u ishrani.

 

Danijela je predložila odličnu ideju koju srpske naučne institucije trenutno razvijaju.Specijalisti Instituta za endokrinološku kliniku u Beogradu i raznih privatnih klinika, posvetili su se proizvodnji tog preparata. Preparat je već proizveden i daje neverovatne rezultate.

Dopisnik: “Danijela, ti si među 10 najboljih studentica na svetu. Zašto si se odlučila tretirati konkretno problem viška kilograma?”

Zapravo mi nije jednostavno o tome javno raspravljati, moji razlozi su strogo privatni. Pre nekoliko godina, zbog hipertenzije uzrokovane viškom kilograma, umrla je moja mama. Činilo se da je savršeno dobrog zdravlja, a pre nego što smo uopšte saznali za njene zdravstvene probleme, moždani udar ju je ubio u snu. To je bilo to, nema je. Moja baka je umrla na isti način. Počela sam da studiram nakon njene smrti kako bih razumela bolesti povezane sa viškom kilograma i da bih mogla da pronađem način kako ih rešiti. Bila sam šokirana, videla sam da su dijeta, vežbanje i pilule, kao i liposukcija, u 50% slučajeva opasni po zdravlje i zapravo ne rešavaju problem. Moja mama je prošla nekoliko dijeta i bavila se aerobikom 5 godina.

Tokom poslednje tri godine, usko sam se fokusirala na to pitanje. Tačnije, na novu metodu o kojoj svi pričaju, a koja je nastala dok sam pisala diplomski rad. Videla sam da sam osmislila nešto novo, nisam mogla da verujem da ću izazvati toliki interes toliko medicinskih struktura.

Kaloriko za mršavljenje: rastvara masne naslage

O kojim strukturama pričamo?

Čim se pojavila objava o mojoj metodi mršavljenja, počela sam primati ponude od onih koji su želeli da kupe moju ideju. Prvo su došli Francuzi, koji su mi ponudili 120 hiljada evra. Baš nedavno su Amerikanci, jedan farmaceutski holding, ponudili 35 miliona dolara. Morala sam promeniti broj telefona i napustiti društvene mreže jer me ljudi i potencijalni kupci ne ostavljaju na miru.

Ali koliko znam, još niste prodali formulu, zar ne?

Da, verovatno će zvučati čudno, ali nisam to stvorila da bi se stranci obogatili na njemu. Šta bi se dogodilo kada bih formulu prodala u inostranstvo? Sve bi patentirali i počeli prodavati preparat po enormnim cenama. Možda sam mlada, ali nisam glupa. Na taj način, državljani Srbije jednostavno ne bi mogli sebi da priušte ovaj tretman. Strani lekar mi je rekao da bi taj preparat koštao najmanje 3000 dolara. O čemu pričamo. Ko bi to mogao kupiti u Srbiji za 250000 RSD?

Dakle, kada sam dobila finansiranje od Srpskom udruženja zdrave ishrane za proizvodnju preparata prema mojoj formuli, odmah sam prihvatila. Razvili smo preparat u saradnji sa najboljim specijalistima sa Instituta za endokrinologiju Poliklinike u Beogradu i raznih drugih privatnih klinika. To je bilo neverovatno. Sada je preparat prošao kroz sva klinička ispitivanja i dostupan je javnosti.

Od strane Srpskog Instituta, proizvodnju preparata vodila je Katarina Bojanić, akademski obrazovana specijalistkinja dobro poznata u ovoj industriji. Zamolili smo je da nam kaže nešto više o tom novom preparatu i planovima koje imaju za njega.

Kaloriko za mršavljenje: rastvara masne naslage

Dopisnik: “Od čega se sastoji ideja Danijele Nenadić?” Da li je istina da je moguće otarasiti se viška kilograma bez dijete i vežbi?

Danijelina ideja je ekvivalent automobilskom navigatoru, ona samo pokazuje najbrži način mršavljenja. Govorimo o metodi koja može da pomogne za celi život…

Ovaj preparat je nastao na osnovu Danijeline ideje i sadrži super antioksidanse koji signaliziraju određenoj strani mozga (amigdala) da prestane asimilirati kalorije, slojeve masti i gasi želju za brzom hranom. Zove se – Kaloriko.

Kaloriko je 100% prirodni kompleks, zasnovan na 4 biljna ekstrakta za vraćanje ispravnog metabolizma i probave: CLA, L-Karnitin Kapsaicin i ektrakt zelenog čaja. Ključni sastojak Kalorika je CLA. CLA ili konjugirana linolna kiselina, oneomogućava apsorpciju masti u telu, sagoreva masne naslage, zbog čega se često konzumira sa visokokaloričnom masnom hranom. Preparat ubrzava metabolizam i obnavlja rad endokrinog sistema, podstiče regeneraciju tkiva i ima čudesne efekte na smanjenje apetita. Potpuno je neutralan proizvod, ništa više nego aktivan stimulans prirodnih procesa u telu. Budući da sagorevanje masti nastaje zbog brzog metabolizma, dijete će postati prošlost Kao rezultat toga, potkožne masnoće i masnoće na problematičnim područjima nestaju ZAUVEK, brzinom od 500 grama dnevno!

Наручите са попустом

Recenzije

Nakon što sam ga pila, nastavila sam da jedem kako želim i smršala 9 kg. Mislim da je Kaloriko najbolji preparat za mršavljenje na koji sam ikada naišla, a najbolje je to što se ne moramo iscrpljivati u teretani jer zaista to ne podnosim.

Marija G.

Pre početka, imao sam 90 kg. U mladosti sam takođe bio prilično zgodan, a s godinama mi je stomak počeo znatno da raste. Sa 35 godina shvatio sam da moram što pre da se vratim u formu! Trenirao sam gotovo godinu dana, ali nisam uspeo da dođem do prave težine. Pa sam dodao Kaloriko u moju ishranu i u roku od nekoliko nedelja postao sam osoba koje se rado sećam. Sada vodim računa o figuri i uvek čuvam Kaloriko pri ruci.

Alem L.

O ovom preparatu sam čitala u nekom medicinskom časopisu. Članak stručnjaka, ako se ne varam, bio je neki poznati endokrinolog…

Lidija M.

Jedinstvena je senzacija kada želite nešto zaista iskreno i osećate da je to nemoguće, ali tada stignete do cilja. Čudo. Već sam smršala 10 kg i ne odustajem. Moji prijatelji su zadivljeni, misle da sam gladovala. Oni se brinu za mene. Ne govorim im istinu, sviđa mi se što me kritikuju :)))))

Ana B.

Наручите са попустом
Rate article
Add a comment