Keto Diet: sigurno mršavljenje zbog ketoze

Keto Diet: sigurno mršavljenje zbog ketoze

KETODIET OBVEZNA KOMPONENTA PREHRANE.

 

Kapsule pokreću ketozu u tijelu i pretvaraju pohranjene masti u energiju. Zajamčeno će vam gubiti kilograme svaki dan.

Ketoz – dobivanje energije iz masti, a ne iz glukoze koja ulazi u tijelo s ugljikohidratima. Ako tijelo prestane primati energiju iz ugljikohidrata, tada nakon 7-14 dana ulazi u stanje ketoze. Kao rezultat toga, počinje aktivna transformacija masti u energiju.

 

Međutim, dijeta koja uključuje isključenje ugljikohidrata iz prehrane ljudi je teško podnijeti. Sa KETO DIET možete započeti proces ketoze bez mučenja. Kompleks će osigurati unos ketona tijela izvana, pomažući vam da se riješite suvišnih masnoća.

Наручите са попустом

Keto Diet: sigurno mršavljenje zbog ketoze

POBJEDA KOMBINACIJE KETOZA+ KETODIET

Obično je potrebno 7 do 14 dana da se postigne ketoza. Samo 1 kapsula KETO DIET smanjit će ovo vrijeme na 40-50 minuta, tijekom kojih će započeti proces pretvaranja masti u energiju i smanjenje tjelesne masti. Samo pijte KETO DIET SVAKI DAN I IZGUBITI DO 10-15 KG VIŠKA KILOGRAMA MJESEČNO!

 • STUPANJ 1. Ketoza će vam omogućiti sagorijevanje teško dostupnih masti uz očuvanje mišićne mase. Smanjenje unosa ugljikohidrata osigurava stabilizaciju vaše težine i povraćaj izgubljenih kilograma.
 • STUPANJ 2. Keto Diet pokreće djelovanje ketoze: ubrzava metabolizam, smanjuje apetit i izravno napada vaše masne rezerve!

Glavna svojstva KETO DIET su ubrzati prijelaz tijela u stanje ketoze i pomoći u transformaciji masti u energiju.

Наручите са попустом

Keto Diet: sigurno mršavljenje zbog ketoze

MOĆNE KOMPONENTE U SASTAVU KETODIET

 1. Maline ketone. Postupci su slični ketonskim tijelima koje proizvodi ljudsko tijelo. Posjeduju izuzetno visoku aktivnost.
  Pretvaraju masti u energiju. Ubrzabaju metabolizam. Suzbijaju glad
 2. Beta sitosterol. Neutralizira učinke pothranjenosti
  Normalizira metabolizam lipida. Čisti krvne žele od «lošeg» kolesterola. Poboljšava siluetu, bori se protiv celulita
 3. Koenzim Q10. Manjak koenzima Q10 uzrok je pretilosti u 78% slučajeva
  Normalizira metabolizam. Smanjuje kvalitetu lošeg kolesterola. Eliminira, prejedanje
 4. L-karnitin. Tvar srodna B vitaminima sintetizira se u ljudskom tijelu
  Pretvara mast u energiju. Ublažava razdražljivost, poboljšava raspoloženje. Ublažava depresiju
 5. Bromelain. Enzim za varenje proteina i masti izlučuje iz pulpe i stabljike ananasa
  Aktivno otapa visceralne masnoće. Eliminira natečenost. Sprječava pretilost unutarnjih organa
 6. Organski sinefrin. Izrečeno lipolitično. Blokira aktivnost alfa receptora u masnim stanicama
  Bori se s „postojanom“ masnoćom, uključujući i visceralne. Povećava kalorijsku potrošnju u tijelu. Povećava zdravlje i izdržljivost

MIŠLJENJE STRUČNIKA O KETODIET

Keto Diet: sigurno mršavljenje zbog ketoze

U procesu ketoze, masti se razgrađuju na masne kiseline i glicerin, koji se naknadno pretvaraju u ketonska tijela. Međutim, ketoza se pokreće samo u slučaju potpunog iscrpljivanja zaliha glikogena u jetri i mišićnom tkivu to se obično događa u roku od 7-14 dana.

Da biste ubrzali ovaj proces, a samim tim i sagorijevanje masti, svojim pacijentima preporučujem KETO DIET dodatak prehrani. KETO DIET savršeno podržava tijelo tijekom keto prehrane: obogaćuje potrebnim elementima, suzbija glad, uklanja umor i tjeskobu. KETO DIET omogućuje zdrav i prirodan gubitak kilograma, a ništa manje važno, bez proklizavanja kože koja će donijeti izuzetnu korist vašem tijelu.

JOSIPA LELAS, HRVATSKA NUTRICIONISTICA, SPECIJALIST ZA PREHRANU, 30 GODINA PRAKTIČNOG ISKUSTVA

RECENZIJE

Koliko se sjećam – uvijek sam ja na dijeti. Glad, san i problemi s kožom bili su moja stalna pratnja. Na vagi je postojao minus, ali poslije je bilo puno hrane i sve u krugu. Za KETO DIET sam naučila od nutricionista. Rezultat gubitka kilograma zadovoljana je gotovo odmah. Svaki tjedan viđala sam na vagi minus 3 kg. Za mene je to bila prava magija. Stanje mi je bilo odlično, nije bilo gladi, spavala sam 7 sati.

Isabella N, 27 godine

Za mene je KETO DIET bio spas. Nikad nisam pomislila da mogu jesti sve što volim i istodobno izgubiti kilograme. Činjenica je da sam uvijek imala višak ugljikohidrata u prehrani. To je imalo za sobom težinu od 100 kg u 29 godina. Općenito, čim sam malo prilagodila količinu ugljikohidrata, težina se počela smanjivati. Ali ne mogu živjeti bez ugljikohidrata jer stvarno volim brzu hranu. Tada sam saznala za KETO DIET. Nakon uzimanja ovog lijeka, proces spaljivanja viška prošao je puno brže, a nisam se ni morala odreći ugljikohidrata. Ukupno sam tijekom 4 mjeseca izgubila 25 kg. KETO DIJETKA -ovo je super! Preporučujem ga svima!

Darin K, 49 godina

Koliko malo znamo o svojim tijelima. Nisam ni razmišljala o tome koji se složeni procesi odvijaju u njemu dok nisam stigala do nutricioniste i čula za ketozu. Ja sam lijena osoba. Ne mogu sjediti na dijeti, bavim se sportom. Stoga sam tražila nešto lako i brzo. O KETO DIJETI mogu reći jedno – morate to poduzeti! Pomoću ovog lijeka uspila sam srušiti rekordnih 15 kg i postići svoju idealnu figuru.

Ashley R, 34 godine

Наручите са попустом
Rate article
Add a comment