KetoTea: mršavljenje kao rezultat prirodnog sagorevanja masti

KetoTea: mršavljenje kao rezultat prirodnog sagorevanja masti

KETOZA RUŠI STEREOTIPE O DIJETAMA

 

Kad telo prestane primati energiju iz ugljikohidrata, nakon 7-10 dana ulazi u stanje ketoze. Manjak ugljikohidrata čini da se vaša potkožna masnoća pretvara u energiju.

 

Ketonska tela formirana u jetri su glavni izvor energije za mozak tokom ketoze. Oni hrane mišićno tkivo i sprečavaju taloženje masti.

Kao rezultat toga, ustajale masne naslage nestaju, a telo se smanjuje.

Наручите са попустом

KetoTea POVEĆAVA BROJ KETONA U TELU I POKREĆE SAGOREVANJE MASTI

  • Smanjuje unos ugljikohidrata
  • Smanjuje nivo glukoze u krvi
  • Nema potrebe za proizvodnjom inzulina
  • Bez inzulina nema ni osećaja gladi

KetoTea: mršavljenje kao rezultat prirodnog sagorevanja masti

Наручите са попустом

KAKO FUNKCIONIŠE KETOTEA?

Da bi postiglo ketozu, vašem telu treba sedam do 10 dana.

Samo jedna šolja čaja KetoTea smanjuje to vreme na 40-50 minuta tokom kojeg telo proizvodi dovoljnu količinu ketonskih tela i počinje pretvarati nakupljene masne stanice i naslage u energiju.

Pijte čaj dva ili više puta dnevno. Najbolji rezultati su kada se čaj pije ujutro, popodne i uvečer pre spavanja.

AKTIVNI SASTOJCI ČAJA KETOTEA

  • Kim. Sudeluje u sintezi hemoglobina i aktivira SIRT gen takođe poznat kao gen vitkosti.
  • Cvet kamilice. Povećava proizvodnju hormona odgovornih za metabolizam ugljikohidrata, čime se ubrzava metabolizam. Uz to, smanjuje nervozu, anksioznost i poboljšava kvalitetu sna.
  • Krkavina. Smanjuje koncentraciju holesterola u krvi. Poboljšava metabolizam vode i soli, čime se smanjuje natečenost i pomaže smanjiti obim tela.
  • Smreka. Jača zglobove. Važan je elektrolit odgovoran za funkcije svih stanica i tkiva u telu.
  • Komorač. Stanje ketoze čini vas umornim i odsutnim. Borovnica daje energiju i pomaže održanje koncentracije te potiče mršavljenje bez gubitka mišićne mase.
  • Sena. Opušta mišiće nakon treninga, ublažava bolove u zglobovima i sprečava mišićne grčeve.

KETOTEA ĆE SE POBRINUTI ZA VAŠU FIGURU DOK VI UŽIVATE U ŽIVOTU!

JE LI POGODAN ZA VEGETARIJANCE?
KetoTea nije testiran na životinjama, ne sadrži životinjske sastojke i pogodan je za vegane i vegetarijanace.

MNOGE TABLETE ZA MRŠAVLJENJE UTIČU NA VAŠE HORMONE. ŠTA JE SA ČAJEM KETOTEA?
KetoTea se sastoji od biljnih komponenti, samim tim se štitite od loših nuspojava, a uz to mršavite.

MORATE LI BITI NA KETO DIJETI ILI MOŽETE JEDNOSTAVNO PITI KETOTEA I SMRŠATI?
Da bi gubili na težini i koristili KetoTea, nije potrebno da budete na keto dijeti, rezultate ćete imati i sa običnom ishranom.

ŠTA KAŽU STRUČNJACI O ČAJU KETOTEA:

KetoTea: mršavljenje kao rezultat prirodnog sagorevanja masti

U procesu ketoze, masti se razgrađuju na masne kiseline i glicerin, nakon čega se pretvaraju u ketonska tela. Međutim, ketoza započinje tek kad jetri i mišićnim tkivima ponestane glikogena. To se obično događa u roku od sedam do 10 dana.

Kako bi se ubrzao ovaj proces, a samim tim i proces sagorevanja masti, svojim pacijentima preporučujem upotrebu dodatka zvanog KetoTea. Ovaj proizvod podržava vaše telo kada ste na keto dijeti pružajući mu vitamine, suzbijanjem gladi i uklanjanjem umora i teskobe. Glavna prednost čaja KetoTea je blokiranje apsorpcije ugljikohidrata koji se inače pretvaraju u glukozu (šećer), apsorbiraju u krvotok i dovedu do povećanja telesne težine.

Uz KetoTea, gubljenje težine se odvija brzo i dosledno, bez štete po vaše zdravlje.

Mara Tomičić, nutricionista, Medicinski centar za hranu, zdravlje i ljepotu

IZJAVE ŽENA KOJE SU VEĆ ISKUSILE EFEKAT PREPARATA KETOTEA:

Keto dijeta je definitivno rešenje za mene. Nedavno sam čula za nju. U osnovi, možete jesti sve što volite i smršati. Stvar je u tome što sam ja konzumirala previše ugljikohidrata i masti. Zbog toga sam dobila na težini. Sa 29 godina imala sam 95 kg. Čim sam smanjila količinu ugljikohidrata, težina mi se počela smanjivati iako sam nastavila jesti pomfrit. Tada sam saznala za KetoTea. Kad sam počela piti ovaj čaj, proces mršavljenja je išao još brže. Ukupno sam u četiri meseca izgubila 30 kg. I nikad nisam prestala jesti pomfrit.

Una

Od kako znam za sebe, uvek sam na nekoj dijeti. Gladovanje, poremećaji spavanja i problemi sa kožom bili su moji redovni problemi. Ponekad bih smršavila, ali opet bih se počela prejedati i dobila bih još više kilograma. Bio je to začarani krug. Prvi put sam čula za KetoTea od svog nutricioniste. U početku mi je ketonski nivo bio samo 0,9 mol, ali nakon što sam počela piti KetoTea, povećao se na gotovo 10 mol. Smanjila sam unos ugljikohidrata i odmah sam videla rezultate. Svake nedelje moja težina se smanjivala za 4-5 kg. Bila je to čista magija. Osećala sam se sjajno, nisam osećala glad i spavala sam sedam sati svake večeri.

Ivona

Tako malo znamo o svom telu. Nisam imala pojma kako kompleksan proces se odvija u mom telu dok nisam posetila nutricionistu i čula za ketozu. Inače sam lena osoba. Kad mi se nije išlo u teretanu, samo bih smanjila unos hrane. Kad bih se prejela, sutradan ne bih jela ništa. Težina mi je varirala, +/- 3 kg. Šta mogu reći o čaju KetoTea ? To je nešto što morate imati. Koristeći ovaj dodatak i sledeći keto dijetu, uspela sam izgubiti rekordnih 15 kg i doći do savršenog oblika tela bez mnogo muke. Nalazi mog urina su pokazali povećanje količine ketona za šest puta, što nije mnogo, ali ipak sam zadovoljna rezultatima.

Tara

Наручите са попустом
Rate article
Add a comment