Kossalin za rast kose: jaka kosa od korijena do vrhova

Kossalin za rast kose: jaka kosa od korijena do vrhova

KOSSALIN

 • UBRZAVA RAST
 • ZAUSTAVLJA OPADANJE
 • HRANI I REGENERIŠE
Наручите са попустом

KOSSALIN PRUŽA

 1. PRAVILAN RAST. Idealan omjer vitamina A i D doprinose neophodnom pravilnom rastu kose. Nadomještava vitamine koji su neophodni za rast nove zdrave kose koja ne ispada.
 2. REGENERIŠE. Veliki učinak na rast kose ima i regeneracija kože glave koja je neophodna za rezultate koji ostaju TRAJNO. Ovaj skup vitamina i minerala zadužen je da kožu glave drži bez peruti i omogući napredak dlake.
 3. HRANI. Omega 3 i Omega 6 masne kiseline imaju zadatak da osiguraju neophodnu hranu za dlaku i time omogući jačinu, sjaj i stabilnost.

Kossalin za rast kose: jaka kosa od korijena do vrhova

Наручите са попустом

Kako se koristi?

Šampon je potrebno potresti prije korištenja. Nanosi se laganim masiranjem vlasišta. Nakon pjenjenja ostaviti 1-2 minute kako bi sastojci djelovali te potom isprati.

Prednosti

 • Ubrzava rast kose
  Velika koncentracija prirodnih aktivnih sastojaka savršeno iskombinovanih da čiste kožu glave, pomažu u uklanjanju peruti, viška sebuma i drugih uzroka opadanja kose, jačaju korjen i samu strukturu dlake, potpomažu njen rast i obnavljanje.
 • Potiče formiranje novih vlasi
  Pomaže da vaša kosa bude jača, zdravija, sjajnija, regeneriše korjen i strukturu dlake i podstiče rast nove kose. Rezultati su primjetni već nakon 2 sedmice redovne upotrebe
 • Jaka kosa od korijena do vrhova
  Jedinstvena receptura spajanjem biljnih, hladno prešanih ulja, ricinusa, vitamina E te eteričnih ulja, potiče mikrocirkulaciju vlasišta, pomaže njegovu revitalizaciju, a kosu jača od korijena do vrhova.

Kossalin za rast kose: jaka kosa od korijena do vrhova

Šta kažu kupci?

Počeo sam da gubim kosu, a to se najviše primjetilo na mjestu zalizaka. Rupe su postajale sve dublje i dublje, a moje samopouzdanje sve pliće. Odlučio sam se na kossalin bar da zaustavim prekomjerno opadanje. Nakon mjesec dana, opadanje je zaustavljeno, pa zalisci su se smanjili. Čak sam dobio i novu mladu kosu.

Damir, Tuzla

Stvarno moram da pohvalim sampon! Ma predobar je! Lagan je za prati, nisam nasla svega 3 do 4 dlake pri pranju. Ima bas neki svoj poseban sjaj i miris. Prezadovoljna sam! Pohvalila bi još i brzu isporuku – u roku od 2 dana sam dobila paket i to uz besplatnu dostavu. Jako dobar i kulturan odnos. Hvala vam puno i opet cu naruciti dok ovaj potrosim.

Sanja, Mostar

Hodajući po stanu samo sam vidjela svoje dlake i vjerujte mi nije bilo svjedeno. Svakim danom kosa mi je bila tanja i tanja a moja želja za oporavkom je bila tolika da sam postala jako depresivna jer nisam mogla naći ništa što bi mi pomoglo. Sve dok nisam na internetu vidjela reklamu za kossalin. Nakon samo 3 pranja kosa je prestala da opada.

Nadica, Sarajevo

Наручите са попустом
Rate article
Add a comment