Lossless od gubitka kose: ukupna regeneracija kose za 28 dana!

Lossless od gubitka kose: ukupna regeneracija kose za 28 dana!

 • Zaustavlja opadanje kose
 • Buđenje zamrlih folikula dlake
 • Zaštita od ispadanja
Наручите са попустом

UZROCI GUBITKA KOSE KOD MUŠKARACA

Lossless od gubitka kose: ukupna regeneracija kose za 28 dana!

 1. Nasljednost
 2. Hormonska neravnoteža
 3. Stres
 4. Blokiranje folikula dlake
 5. Uticaj toksičnih faktora

KAKAV EFEKAT Lossless IMA I ZAŠTO JE BOLJI OD OSTALIH

 • Način na koji Lossless djeluje poboljšava rast kose u područjima s niskom gustinom i vrlo tankom kosom i stvara prepreku protiv oštećenja kožice.
 • Aktivira uspavane folikule dlake na mikroćelijskoj razini, revitalizira ih iznutra zahvaljujući posebno odabranom skupu hranjivih sastojaka.
 • Sprečava daljnji gubitak kose jačajući i obnavljajući folikul dlake. Stvara zaštitni film protiv efekata negativnih faktora okoline.
Наручите са попустом

Lossless OBJEDINJUJE NAJMOĆNIJE SASTOJKE ZA JAČANJE KOSE

Lossless od gubitka kose: ukupna regeneracija kose za 28 dana!

 1. CINK INHIBITOR
  Potencira cink u svom inhibitornom delovanju na enzim 5 alfa reduktazu, koji uzrokuje gubitak kose i hipersebore u androgenetskoj alopeciji
 2. GVOŽĐE
  Nedostatak gvožđa je jedan od osnovnih uzročnika za gubita kose. Sprečava pojavu krhkih delova i sprečava pucanje kose i noktiju. Odličan je pro-oksidant, i u kombinaciji sa vitaminom E u potpunosti eliminiše oksidaciju.
 3. KOMPLEKS B VITAMINA
  Vitamini B12, B3 i B5 otpomažu pravilnoj reprodukciji kobalmina, i utiču na pravilan rast dlaka u organizmu. Neophodni su i za sintezu crvenih krvnih zrnaca. Utiču na pravilan transport kiseonika do svake ćelije u organizmu,; povećavaju protok krvi do korijena.
 4. CISTEIN I METIONIN
  Osnovni inhibitori za formiranje keratina, koji je osnovni materijal za formiranje kose. Ove dvije aminokiseline vraćaju sjaj i snagu kosi i korjenu dlake.

JEDNOSTAVNO I LAKO ZA KORIŠTENJE!

 • Glatka i SVILENKASTA KOSA
 • SMANJUJE OPADANJE KOSE
 • SMANJUJE GUBITAK KOSE ZA 99%
 • ODRŽAVANJE REZULTATa

Stručno mišljenje o Lossless ŠAMPONU

Svi mogu patiti od problema s gubitkom kose, bez obzira na spol. Trenutna kvaliteta okoliša, stalni rad i neuravnotežena prehrana dodatno pogoršavaju stanje vlasišta i kose.

 

Kao rezultat, kosa pada, gubi snagu i volumen, cijepa se, raspada i ispada. Kao triholog, tijekom godina prakse isprobao sam mnoge alate koji bi mogli pomoći pacijentima kod kuće da ojačaju kosu, održe dobar izgled i poboljšaju strukturu kose.

 

Lossless šampon za kosu – pravo je otkriće! Prirodni sastojci koji su dio njegovog sastava učinkovito obnavljaju lomljivu, cijepanu i oštećenu kosu. Klinička ispitivanja šampona dokazuju njegovu efikasnost u borbi protiv ćelavosti i gubitka kose.

Mihajlo Marinković,
profesor, trihologija

EVALUACIJE Losslessa

Nakon 2 sedmice vidio sam rezultat! Prije nanošenja pažljivo sam pregledao područje glave na ivici stopala i vlasište … 7. do 8. dana nanošenja počeo sam primjećivati ​​malu tamnu tanku kosu … Nisam je primijetio iz daljine, ali otkrio sam da je nova kosa započela rasti! Ko bi vjerovao da je netačna tvrdnja da je gubitak kose nepovratan. Nisam primijetio nikakve nedostatke.

Staniša, 37 godina

Nakon 35 godina pojavile su se prve ćelavine. Slučajno sam dobio šampon za rast kose – “Lossless” i odlučio sam spasiti kosu koja je još uvijek tu. Nakon 4 mjeseca, moji prijatelji su primijetili da je kosa bila i na mjestima gdje je bilo samo štapića prostora. Iako zapravo nisam vjerovao, počeo sam ga koristiti svaki dan. Godinu dana kasnije, kosa je postala gušća. Spasio sam kosu zahvaljujući programerima ovog proizvoda! OGRANIČENJA!

Boža, 52 godine

Prvo što želim primijetiti je efikasnost. Kosa je rasla na ćelavom području, a dlaka je bila znatno gušća. Drugo, pad je potpuno zaustavljen. Treće, tanka kosa je ojačala. U roku od mjesec dana, vratio sam samopouzdanje u svoj izgled i sebe. Pa hvala!

Vukašin, 40 godina

Наручите са попустом
Rate article
Add a comment