MATCHA SLIM za hujšanje: hitro in varno boste shujšali!

MATCHA SLIM za hujšanje: hitro in varno boste shujšali!

Lek razvijen na osnovi Lanine formule sadrži super antioksidanse koji šalju signal delu mozga (amigdali) da prestane da skladišti kalorije, potkožne masti i suzbija želju za ‘nezdravom hranom’. Naziva se «MATCHA SLIM».

 

Hrana se u želucu odmah pretvara u energiju ili se taloži u vidu masti. «MATCHA SLIM» snižava nivo PRAP proteina u telu. Ovaj protein se nalazi u masnom tkivu i odgovoran je za skladištenje masti u telu. Kada se nivo ovog proteina smanji, masno tkivo se uništava i telo gubi na težini bez fizičkog napora ili dijeta.

Наручите са попустом

Hoće li vaš lek da bude dostupan i u apotekama? I, koja će mu biti cena?

MATCHA SLIM za hujšanje: hitro in varno boste shujšali!

Čim su shvatili da smo kreirali zaista efikasan lek, apoteke su nas već napale na sve moguće načine i mislim da ste to već primetili. Predložili su Lani prodaju njene formule. Ali nisu hteli da je proizvode. Naprotiv, hteli su da spreče lansiranje proizvoda na tržište. Lekovi protiv pretilosti čine najveći deo globalnog farmaceutskog tržišta. Samo u Kini prodaja ovakvih lekova donosi profit u milionima dolara. Naš proizvod može drastično da promeni ovu situaciju. Ko će da troši novac na nedelotvorne metode za mršavljenje ako mogu da kupe jedan tretman s preparatom «MATCHA SLIM» i TRAJNO zaborave na prekomernu težinu.

Lanci apoteka i partneri farmaceutskih kompanija blisko sarađuju. Tako da obim prodaje lekova ima direktan uticaj na njih. Ne žele ni da čuju za nas i naš lek. Iako je ovo jedini lek kojeg službeno preporučuje Institut za istraživačku i razvojnu biologiju i prehranu u SAD za lečenje prekomerne težine.

Ako nije dostupan u apotekama, kako možemo da dobijemo ovaj lek?

MATCHA SLIM za hujšanje: hitro in varno boste shujšali!

Odlučili smo da možemo da delujemo bez pomoći apoteka ako već neće ni da čuju za nas. I tako smo odlučili da distribuiramo «MATCHA SLIM» direktno. Bez posrednika kao što su apoteke. Razmatrali smo nekoliko opcija i odabrali smo najefikasniju. Ko god želi da dobije «MATCHA SLIM» mora da učestvuje u izvlačenju nakon kojeg dobiju poziv, besplatne konsultacije i dobijaju lek. Odlukom Instituta za istraživačku i razvojnu biologiju i ishranu u SAD broj 5 2020. u lutriji može da učestvuje bilo ko. Gotovo svi danas imaju internet. Čak i ako nemaju računar, imaju telefone s pristupom internetu.

Наручите са попустом

KOMENTARI

Aleksandra Jović

Nakon što sam počela da ga uzimam, nastavila sam da jedem sve što sam htela i ipak sam izgubila 8 kilograma. «MATCHA SLIM» je najbolji proizvod za mršavljenje koji sam ikad videla, ali dobar deo je to što ne morate da se preznojavate u teretani, nemam vremena za to i ne sviđa mi se.

Siniša Petrović

Imao sam 82 kilograma. Kad sam bio mlađi, bio sam vitak, ali s godinama sam se ugojio u predelu stomaka i na bokovima. Sa 35 godina sam shvatio da moram brzo da delujem da bih vratio telo u normalno stanje. Išao sam u teretanu godinu dana, ali nisam mogao da se vratim u normalno stanje. Par nedelja nakon što sam uključio «MATCHA SLIM» u svoj meni, vratio sam težinu iz tinejdžerskih dana. Sad se brinem o svom telu i držim «MATCHA SLIM» pri ruci za svaki slučaj.

Jelena Obradović

Akcija je tako dobra! Praktično sam svoj lek dobila besplatno!

Katarina Milošević

Čitala sam o ovome u medicinskom časopisu. Bio je neki članak što je napisao poznati endokrinolog…

Наручите са попустом
Rate article
Add a comment