Natura Active od hemoroida: riješi se problema bez operacije!

Natura Active od hemoroida: riješi se problema bez operacije!

Zdravo! Ja sam Aleksandra Teovanović. Danas vam želim reći kako sam dobila hemoroide i kako sam ih se rešila bez operacije! Prvi put sam dobila hemoroide kad sam imala 40 godina. Ja radim kancelarijski posao. S radnim rutinama koje su uvijek u sedećem položaju, postoji veliki rizik da dobijete hemoroide (čitala sam oko 70%). Kad postoji svrbež u analnom delu, većinom se zanemaruje. Svrab nije tako loš, to je normalno. Trpila sam ga jako dugo. Nakon 2-3 meseca svrbež nije nestao i mislila sam da su to možda gliste ili drugi paraziti.

 

Kupila sam posebnu tabletu za parazite, uzela sam je, ali svrbež se nije povukao. Sećam se, svrbež je bio najgori nakon velike nužde i ako anus nisam oprala vodom već samo obrisala maramicom svrbež bi bio jako bolan. Pa sam se poslužila vlastitom metodom: nakon što sam završila s WC – om, brzo sam se otišla pod tuš. Međutim, svrbež se može pojaviti u bilo kojem trenutku. Što je još gore, moram se počešati na poslu ili u javnosti. Zaista, u takvom trenutku, čini mi se da želim otići ravno kući i istuširati se hladnom vodom. Pokušala sam to zanemariti i mislila sam da me samo malo svrbi… Priča se i dalje nastavlja.

Наручите са попустом

Sledeći dan otvorila sam joj vrata, videla sam da je već u suzama! Bila sam tako uplašena

Natura Active od hemoroida: riješi se problema bez operacije!

  • “Što se dogodilo?”
  • “Moj muž … je mrtav! Umro je pre sedam dana. Dobio je analni karcinom!” Plakala je u kuhinji.
  • “Kako to? Mladić poput njega?”
  • “To je to! Nakon operacije, hemoroidi su se ponovno pojavili plus komplikacije. Pre tri sedmice otkrili smo da se rak počeo širiti, a pre sedam dana bilo je … .sve …” Bila sam stvarno šokirana. Pitala sam kako je teklo njihovo liječenje, koji su simptomi. Objasnila je sve. Spomenula je ime istog leka koji sam uzimala. Ispostavilo se da nije mogao izlečiti njezina muža! Na žalost operisan je. Mesec dana kasnije bolest se ponovila s komplikacijama.

Počela me hvatati panika

Tražila sam po internetu. Zatim sam na forumu pronašla poruku jedne žene, rekla mi je kako se oporavila od hemoroida. Oporavila se bez operacije, bez injekcija i bez masti. Samo uzmajući kapsule! No, lek je vrlo moćan, rekla je.. Odlučila sam isprobati. Cene su razumne i lek je izrađen od prirodnih sastojaka. Ako izračunate, do sada sam potrošila stotine hiljada dinara na razne vrste lijekova. .

 

Kontaktirala sam ženu i pitala sam je gde je to kupila. Ispostavilo se da se ovaj lek proizvodi u malim količinama zbog poteškoća u procesu proizvodnje. Ovaj se lek prodaje samo na službenim web stranicama proizvođača, čak se i tamo ne prodaje uvek. Ali meni se posrećilo. Naručila sam kada je lek bio dostupan za prodaju.

 

Da budem iskrena, nisam se mnogo nadala ozdravljenju. Samo želim odgoditi operaciju na neko vreme. Bilo je toliko zastrašujuće da su mi se ruke tresle!

Наручите са попустом

Svrab je odmah nestao

Natura Active od hemoroida: riješi se problema bez operacije!

  • Nakon dva dana, analna kvržica koja je izašla počela se smanjivati.
  • Nakon pet dana, analna kvržica više ne postoji.
  • Nakon 10 dana mogu obavljati nuždu kao i obično, bez boli.
  • Do treće sedmice liječenja krv je potpuno prestala teći. Vanjski dio anusa se više ne spušta čak ni tokom pražnjenja creva. Mislim da je problem iznutra riješen. No kako bih bila 100% sigurna, lečenje sam nastavila još mesec dana.

Komentar

Jovana Matić

Hvala vam puno, vrlo korisne informacije. Naručit ću Natura Active za svog muža, već godinu dana boluje od ove bolesti !!!)

Marica Dragić

Vrlo koristan proizvod !! Pomoću vaše objave saznala sam i odma naručila Natura active koristim ga već nekoliko dana, hvala na iskrenim savjetima.

Belkisa Aletic

Imam hemoroide već nekoliko godina. Prilikom pražnjenja jedan deo izlazi van. Operem ga toplom vodom i vraćam rukama nazad. Dosta mi je ovoga. Možda ću naručiti i Natura Active jer je dokazano, ako može pomoći vama, može i meni.

Danica Marković

Kao što znate, patim od problema sa prokletim hemoroidima već nekoliko godina. Kad sam rodila, kao da je nešto izlazilo. U to vreme sam bila veoma zabrinuta. Tako da sam i ja naručila ovaj lek jer mi ga je predložila majka. Zaista je od pomoći.

Наручите са попустом
Rate article
Add a comment