Nefro Aktiv: zdravi bubrezi bez antibiotika i operacije

Nefro Aktiv: zdravi bubrezi bez antibiotika i operacije

Klinički je dokazano da redovni tretmani preparatom Nefro Aktiv olakšavaju prateće simptome kod teških bubrežnih bolesti.

 • SPAZMOLITIČKI
 • PREVENTIVNO
 • ANTIBAKTERIJSKI
 • PROTUEDEMSKI
 • PROTUUPALNO
Наручите са попустом

POMOĆ KADA VAM JE POTREBNA

Pogoršanje stanja sa kamenjem u bubrezima i cistama dešava se iznenada bez ikakvih predznaka. Bol se često manifestuje u vidu grčeva bez tačne lokalizacije u bilo kom predjelu donjeg dijela kičme.

Zato upotreba običnih spazmolitika nema efekta i ne donosi željeno olakšanje.

Nefro Aktiv uklanja uzroke pogoršanja, brzo uklanja simptome i sprječava recidiv. Patentirana formula 5w™ ovog sredstva odmah djeluje u pet pravaca.

Nefro Aktiv: zdravi bubrezi bez antibiotika i operacije

PRELIJTE 2 SUPENE KAŠIKE SREDSTVA KLJUČALOM VODOM (200 ML), OSTAVITE DA ODSTOJI 5-7 MINUTA I POPIJTE.
Preporučeno trajanje tretmana: 30 dana.

SNAŽNI SASTOJCI – SNAŽNO DJELOVANJE

 1. Stolisnik. Potiskuje infekcije i upale. Ojačava odliv žuči i rastapa kamenje. Ubrzava metaboličke procese što pomaže uklanjanju cista. Sadrži holin koji snažno djeluje protiv boli i bakterija.
 2. Kamilica. Djeluje kao blagi diuretik što poboljšava prirodno čišćenje bubrežnih kanala od taloga.
 3. Kopriva. Normalizira krvotok i čini zidove krvnih sudova elastičnijima – na taj način poboljšava funkcioniranje bubrega. Sprječava razvoj ateroskleroze i stvaranje naslaga holesterola na bubrežnim arterijama.
 4. List borovnice. Dezinfikuje i sprječava razmnožavanje bakterija u bubrezima, a tokom remisije kod kamena u bubregu, sprječava ponovni nastanak kamenja.
 5. Nana. Umiruje centralni nervni sistem tako što sprječava probleme sa spavanjem tokom stanja bolesti.

Važno! Nefro Aktiv je prošao klinička ispitivanja. Preparat ne opterećuje organizam i ne sadrži hemijske komponente i zato se prodaje bez recepta. 

Наручите са попустом

NEMA VREMENA ZA BOL

 • Rešili se bola prvog dana upotrebe – 100%
 • Rešili se cista na bubrezima – 98.9%
 • Rešili se kamenja u bubrezima – 99.3%
 • Rešili se peska u bubrezima – 99.3%
 • Bolest se više ne vraća- 99.6%

Stručno mišljenje

Nefro Aktiv: zdravi bubrezi bez antibiotika i operacije

Od bubrežnih bolesti, u koje se ubrajaju ciste, kamenje i pijesak, boluje 7% stanovništva. U pravilu do pogoršanja dolazi jednom do tri puta godišnje. Bol se pruža prema stomaku, rektumu, sistemu spolnih organa i bedrima. Bubrežni napad prate i drugi neprijatni simptomi: mučnina, bolni nagoni za pražnjenje crijeva i mokraćne bešike, vrtoglavica i povišena tjelesna temperatura. Često se miješaju sa cistitisom i ljudi koriste antibiotike. To je pogrešno jer može da izazove nove komplikacije.

 

Svojim pacijentima s bolestima bubrega preporučujem da uvijek pri ruci imaju Nefro Aktiv. Ovo sredstvo brzo uklanja upalni proces i bolest dovodi u stanje remisije. Redovna upotreba ovog tretmana može da ukloni ciste na bubrezima, a također da umanji kamenje i potpomogne njihovom izbacivanju iz kanala zajedno sa pijeskom što isključuje potrebu hirurške intervencije.

Oliver Bogojević.
Specijalista u oblasti uroloških bolesti

Evo šta kažu oni koji su kupili Nefro Aktiv:

Pila sam Nefro Aktiv kada sam izbacila kamen iz bubrega. Na tom mjestu je nastala cista. Bojala sam se operacije. U početku sam bila neke druge tablete. Nije bilo učinka. Onda sam našla ovo sredstvo. Već za mjesec dana, ultrazvuk je pokazao da se cista smanjila. A za još jedan mjesec ciste više nije bilo. Sad svaka 3 mjeseca radim ultrazvuk. I zasad je sve dobro.

Jelena

Baš mi je drago što sam našla ovo sredstvo! Nefro Aktiv me je vratio u normalan život. Ranije sam se stalno mučila s bubrezima. Kamenje mi nije dalo mira. Bilo je dovoljno da malo počistim kuću ili da odvedem dijete u park i kamenje bi se poremetilo. Boli baš jako, ma ni najgorem neprijatelju ovo ne bih poželjela. Morala sam da molim svekrvu da mi pomaže po kući, a to i nije neka sreća. Doktori su mi predlagali operaciju ili lasersku litotripsiju. Sve to puno košta, a gdje ja da nađem te pare?! Onda mi je jedan doktor preporučio Nefro Aktiv i na tome sam mu zahvalna. Kamenje se pretvorilo u pijesak i nestalo bez boli. To je potvrdio i ultrazvuk. Već dvije godine živim bez boli. Još ima dobrih specijalista!

Milica

Vidio sam ovaj sajt i naručio Nefro Aktiv prije sedam dana. Stvarno ima brzo djelovanje. A to je kod ove bolesti stvarno važno. Ponekad je bol tako jaka da se ne može trpjeti. Da se poludi od boli. Možda ovo nekome bude smiješno, ali ko nije imao problema s bubrezima i ne razumije. Želim da svi budu zdravi i da vas sve bolesti zaobiđu!

Aleksandar

Наручите са попустом
Rate article
Add a comment