Nonacne protiv akni: pomaže koži u borbi protiv bilo kog tipa akni

Nonacne protiv akni: pomaže koži u borbi protiv bilo kog tipa akni

SPAS ZA KOŽU SKLONU AKNAMA!

 • deluje protivupalno, antibakterijski, lečeći izvor problema,
 • pomaže u eliminaciji ekcema, mitesera, kvržica, krasti i crvenila,
 • poseduje idealno izabrane jedinstvene sastojke korišćene prirodnima metodama lečenja akni, izmedju ostalog: Crvenu detelinu, sarsaparillu, ekstrakt iz semena groždja i lišće koprive.
Наручите са попустом

NAJNOVIJE REŠENJE U OBLASTI LEČENJA AKNI

Nonacne je potpuno prirodni suplement, koji je nastao isključivo na bazi prirodnih sastojaka. Uspešno leči bilo koju vrstu akni, nezavisno od uzroka njihovog nastanka. Zahvaljujući Nonacne konačno ćeš povratiti lepu i zdravu kožu!

SAVRŠENA FORMULA SUPLMENTA ČINI TO DA ON LEČI IZVOR PROBLEMA, ELIMINIŠUĆI IZVOR UPALE
Osnova lečenja promena na koži je detaljno znanje na temu izvora problema. Tom idejom vodili su se producenti Nonacne, stvarajući proizvod, baziran na mešavini jedinstvenih stastojaka. Njihova efikasnost dokazana je kliničkim ispitivanjima, a pažljivo stvoren izbor omogućio je maksimalnu efikasnost delovanja suplemeta.

Nonacne protiv akni: pomaže koži u borbi protiv bilo kog tipa akni

Наручите са попустом

Šta se krije u tom inovativnom proizvodu protiv akni?

 • Crvena detelina – Zahvaljujući tome što sadrži mnoštvo dragocenih elemenata, pomaže u ograničavanju prekomernog lučenja masnoće-osnovnom uzroku pojave ekcema kože,
 • Sarsaparilla – Biljka koja deluje antibakterijski i antigljivično, redukujući upalni proces kože i uspešno pomaže u zrastanju teško zarastajućih rana,
 • Ekstrakt iz semena groždja – Sadrži aktivni sastojak-oligomerični prontocijanidin (OPC), koji deluje protivupalno. Sadrži antioksidantna i antihistaminska svojstva, linolnu kiselinu, koja omekšava i čini kožu glatkom, popunjavajući medjućelijski prostor.
 • List koprive – Pokazuje jako antizapalno i antiseborično dejstvo, a takodje i u borbi protiv akni.Aktivira procese regenaracije kože i obnovu tkiva,
 • Vitamin C – Igra važnu ulogu u obnavljanju kože, posebno u slučaju ožiljaka nakon akni. Takodje je neophodan u stvaranju kolagena u organizmu, zahvaljujući kome rane zarastaju. Vitamin C je antioksidant koji blokira delovanje slobodnih radikala, odgovornih zaoštećenja ćelija kože,
 • Cink – Nedostatak cinka u organizmu predstavlja neposredni uzrok nastanka akni, zato je njegovo prisustvo izuzetno važno da bi koža ostala u dobroj formi.

NONACNE NE SAMO DA ELIMINIŠE SIMPTOME AKNI, VEĆ TAKODJE SPREČAVA POJAVU NOVIH PROMENA NA KOŽI

Zaustavljanje prekomernog lučenja sebuma kroz lojne žlezde, odblokiranje pora i antiupalno dejstvo, su osnovni zadaci koji pripadaju Nonacne. Zahvaljujući tim intervencijama, koža vraća svoj zdrav izgled, a Ti ne moraš više da brineš zbog crvenih bubuljica na koži. Osim toga, korišćenjem Nonacne sprečava se pojava novih promena na koži, kao što su grudvice, kraste, miteseri ili gnojni džepovi, koji su posledica upalnog procesa.

Uzroci nastanka akni mogu takodje biti hormonski poremećaji, a za niih u slučaju akni najčešće odgovaraju androgeni. Nonacne zahvaljujući svojoj strukturi i odgovarajućim sastojcima, uspeva čak i u brobi protiv takvog problema. Nonacne deluje na svaki tip akni, nezavisno od uzroka njihovog nastanka. Akne u izazovu sa Nonacne nemaju šanse!

Nonacne protiv akni: pomaže koži u borbi protiv bilo kog tipa akni

NA KOJI NAČIN TREBA KORISTITI NONACNE?

Kapsule Nonacne treba koristiti 2 puta dnevno, nabolje izutra i uveče.

ČIME SE RAZLIKUJU NONACNE?

 1. Ovaj proizvod pkazuje aktivan efekat ali i sprečava-uklanja postojeće bubuljice i suprotstavlja se nastajanju novih promena na koži,
 2. pomaže u ukljanjanju krasta, crvenila, mitisera i drugih nesavršenosti prouzrokovanih upalama kože,
 3. uspešan je u borbi protiv akni ia=zazvanih hormonalnim promenama,
 4. garantuje čistu i zdravu kožu i popravlja kondiciju kože lica,
 5. deluje na način potpuno bezbedan za Tvoje zdravlje,
 6. poseduje u sebi listu jedinstvenih sastojaka, čija mešavina još nije upotrebljena ni u jednom proizvodu protiv akni!

MIŠLJENJA KORISNIKA

Uvek sam imao problem sa izborom odgovarajućeg proizvoda za kožu sa aknama. Ukoliko se neki i pokazao kao dobar, kasnije je efekat bio suprotan ili je brzo prestajao. Najgore je bilo prilikom brijanja-puno ogrebotina, zapaljenje folikula i slično. Dešavale su se takodje infekcije. U celom tom besmislu pročitao sam nedavno o potpuno novom proizvodu Nonacne. Nisam ranije našao nikakvih mišljenja, tako da sam rizikovao kupujući ga. Sada ne žalim. Nonacne deluje dosta intenzivno na moje bubuljice. Sada se ne pojavljuju nove promene a i miteseri su nestali. Napokon imam gladku kožu a i mašinica za brijanje prestala je da bude moj neprijatelj.

– Radek

Imam 32 godine i borim se sa tim užasom od 20. godine života. Do sada sam imala verovatno milion ispitivanja, od kojih ništa nije bilo. Moje lice bilo je jedna elika laboratorija za eskperimentisanje sa različitim tabletama, antibioticima, mastima i drugima stvarima za mackanje posle kojih sam izgledala samo gore. To isto je bilo sa mehanizmom čišćenja-piling, kavitacija i kozmetičarke-rezultat 0… Pomislila sam da jedino nisam probala najjednostavnije rešenje-prirodni preparat protiv akni. Pročitalam sam da sadrži puno vitamina i biljnih dodataka, tako da sam se odlučila na Nonacne. I bila sam šokirana-pomoglo je! Možda ne do kraja jer sam tek počela lečenje, ali već vidim efekte, kojih ranije uopšte nije bilo.

– Beata

Poslednjih mesec dana koristio sam Nonacne i moram priznati da je to nešto fantastično. Ranije sam trošio ogroman novac na druge preparate protiv akni+posete kod dermatologa. Ili mi nije pomagalo uopšte ili samo kratkoročno. Od kada koristim Nonacne, na licu mi nije iskočila nijedna veća bubuljica, boljitak je bio postepen ali na kraju uspeo sam da savladam to polje bitke!

– Bartek

Akne su me mučile preko 8 godina… Već sam izgubila veru u to da ću uspeti da povratima normalnu zdravu kožu. Svako ko se bori sa tim problemom zna koliko vremena i novca apsorbuje letenje kod dermatologa, u apoteku i testiranje ne znam kakvih čuda protiv akni. Svega mi je bilo dosta i odlučilam sam se za Nonacne. Preporučila mi ga je drugarica, koja je počela da koristi taj preparat. Na samom početku imala sam distancu prema sledećem „čudu”, ali prvi efekat sam primetila već posle 3 dana. Bubuljice su počele da nestaju. Danas se završava 2. mesec moga lečenja i efekat je zaista zadovoljavajući. Nestale su čak ta strašna crvenila. Srdačno preporučujem!

– Grażyna

Наручите са попустом
Rate article
Add a comment