O Caps za vraćanje vida: pomoći će vam u bilo kojoj dobi!

O Caps za vraćanje vida: pomoći će vam u bilo kojoj dobi!

O-Caps je dodatak ishrani na bazi beta karotena, vitamina C, cinka i vitamina E. Cink doprinosi održavanju normalnog vida i štiti ćelije od oksidativnog stresa. Potrebno je konzumirati po jednu kapsulu između obroka jednom do dva puta dnevno. Moramo napomenuti da proizvod nije namenjen osobama preosetljivim na sastojke, deci, trudnicama i dojiljama. Ne preporučuje se primena duža od tri meseca bez nadzora lekara. Preporučene dnevne doze se ne smeju prekoračiti.

DOBITI SA 50% POPUSTA – idite na veb sajt proizvođača

Sa čime ste se suočili u procesu?

Čim su se pojavili izveštaji o mom načinu lečenja, odmah sam počeo da dobijam ponude da prodam svoj pronalazak. Nemci su ponudili 120.000 evra, američka farmaceutska kompanija takođe je poslala ponude u velikim količinama. Sada sam promenio broj telefona i ne koristim društvene mreže jer me nerviraju ponudama za kupovinu koje svakodnevno šalju svim kanalima komunikacije.

Ali koliko ja znam, vi niste prodali formulu?

O Caps za vraćanje vida: pomoći će vam u bilo kojoj dobi!

Naravno da ne. Možda izgleda malo grubo, ali ja sam izmislio ovaj proizvod kako bih učinio farmaceutske kompanije profitabilnijim. Šta se dešava ako prodam formulu? Oni će dobiti patente, zabraniti dalju proizvodnju i povećati cenu leka. Mlad sam, ali nisam idiot. Pacijenti u ovom slučaju su neizlečivi. Jedan strani lekar mi je rekao da bi takav lek trebalo da košta najmanje 3000 dolara, ali ko može da ga kupi za takav novac?

Moj cilj je da ljudi sa malim budžetom takođe mogu lako da nabave ovaj proizvod i da povrate svoj vid glatko bez oslanjanja na druge lekove, skupe operacije oka, ili naočare ili sočiva…

Dakle, kada sam dobio ponudu da pomognem u razvoju leka, odmah sam prihvatio. Radimo sa najboljim specijalistima u Institutu za oftalmološka istraživanja. To je neverovatno. Moje istraživanje je završeno i moj proizvod je potpuno spreman za upotrebu. Koja je suština Jovanove ideje? Da li pomaže u obnavljanju vida u bilo kom uzrastu?”

Jovanova ideja je dala novi pristup lečenju vida, čak i kod naslednih bolesti. Danas su stručnjaci svesni da svi lekovi mogu pomoći samo u ranim fazama. Pored toga, pacijentu se u početku često daju mnogi lekovi, što samo odlaže neizbežno. I čim čovek izgubi vid, odmah se šalje na operaciju.

DOBITI SA 50% POPUSTA – idite na veb sajt proizvođača

Za njih je to posao koji im omogućava da stalno zarađuju… niko ne pokušava da zauvek izleči pacijenta

Početkom 2000-ih, naučnici su primetili da se 90% problema sa vidom javlja samo iz jednog razloga – nedovoljnog dotoka krvi u očnu jabučicu, koja hrani sočiva, beonjaču i rožnjaču osnovnim supstancama. Ako eliminišemo ovaj osnovni uzrok, možemo skoro u potpunosti eliminisati skupe operacije oka.

 

Jovanova ideja pomaže u regulisanju dotoka krvi u oči. Ovo garantuje potpuni nestanak rizika od slepila u početnoj fazi bolesti. Ali teško je izlečiti teške faze kada je u pitanju potpuno slepilo. Zbog toga su bili neophodni napori velikog broja lekara i medicinskih stručnjaka da se razradi delotvoran način vraćanja vida svakom pacijentu. A kako su se ranije lečili problemi sa vidom? Apoteke imaju mnogo lekova za tu svrhu.

 

Činjenica je da postoji mnogo ovih lekova. Ali ovi lekovi samo ublažavaju simptome, to je sve što mogu da urade. Za kratko vreme, vaš vid se poboljšava. Ali generalno, veća je verovatnoća da će imati negativan uticaj na viziju nego pozitivan. Ovde je Alvaro bio potpuno u pravu. Gledajući lekovite formule u apotekama, svaki specijalista će shvatiti da se mogu uzeti samo kao poslednje sredstvo.

Ispostavilo se da novi proizvod pomaže u potpunom obnavljanju vida?

O Caps za vraćanje vida: pomoći će vam u bilo kojoj dobi!

Glavna svrha leka je da obezbedi dotok krvi u oko regeneracijom oštećenog tkiva. Jedna doza je dovoljna da aktivira više od 930.000 ćelija direktno uključenih u proces obnavljanja vida tokom celog lečenja. Ovo je osnovni princip lečenja.

Ovoj temi pristupamo na neobičan način. Naš lek nije samo još jedan skup hemijskih formula. To je jedinstvena kombinacija visoko koncentrovanih biljnih ekstrakata. Kao rezultat toga, delotvoran je i siguran za oči.

1-2 dana nakon početka lečenja, vaš vid počinje da se poboljšava. Slike postaju jasne, crvenilo i upala u oku nestaju. Dolazi do regeneracije ćelija i vaš vid se vraća. Takođe, za razliku od drugih lekova, komponente O-Caps-a pozitivno utiču na male sudove očne jabučice.

KOMENTARI

Goran Simić

Lečim se pet dana, vidim mnogo bolje, vid mi nije zamagljen! Danas sam, prvi put posle 15 godina izdržao ceo dan bez naočara. Kako je lepo videti kao normalan čovek!

Slađana Milojević

Naručila sam lek za mamu. I ispostavilo se da je mnogo delotvornije nego što su lekari preporučili. Sada može mnogo bolje da vidi.

Ivan Radojević

Dobro je što imamo tako pametnu omladinu. Sreća.

Sandra Mirković

Hvala vam na trudu i informacijama. Naručiću ga odmah.

DOBITI SA 50% POPUSTA – idite na veb sajt proizvođača
Rate article
Add a comment