OmniPotent za potenciju: značajno povećava libido i seksualnu želju

OmniPotent za potenciju: značajno povećava libido i seksualnu želju

97% žena nakon 40 godina smatra da je prevara opravdana ako su kod muža počeli problemi s potencijom

S takvim zaključkom se završila anonimna anketa među srpskih žena starijim od 40 godina čiji muževi imaju problema s potencijom. Zaključak potpuno odgovara izjavama seksologa od ranije – “seksualna nemoć kod muškaraca skoro uvijek tjera žene na prevaru i predstavlja najčešći uzrok razvoda u zrelim godinama”

 

Govori poznati seksolog, doktor medicine i doktor nauka – Begzada Hodžić.

– Dr. Hodžić, šta vi mislite ko je kriv u ovoj situaciji?

– Situacija je veoma složena i proturječna. Ali moramo razumjeti da ni žena nije kriva. Ja bih svim muškarcima posavjetovala da se ne dovode u takvu situaciju i da se bore protiv prvih znakova seksualne nemoći. Tim više što su sada doktorima dobro poznati uzroci slabljenja potencije s godinama i naučili smo se protiv njih djelotvorno boriti.

OmniPotent za potenciju: značajno povećava libido i seksualnu želju

– Može li se potencija ojačati sa 50-60-70 godina?

– Da, moguće je. Sada je to prestao biti problem kada su se pojavili savremeni preparati. Na primjer, ja svojim pacijentima preporučujem dobar preparat koji se naziva OmniPotent. On pomaže u 99% slučajeva – čak i onim muškarcima koji nisu imali potenciju nekoliko godina. Mnogima je ovaj preparat postao pravi spas.

– Možete li nam reći kako OmniPotent obnavlja potenciju?

– Pogledajte. Hajde da objasnimo zašto kod muškaraca s godinama dolazi do slabljenja potencije.

Osnovni uzrok je snižavanje nivoa testosterona. Ako ga u mladosti ima mnogo, počevši od 25. godine, on polako počinje opadati. U početku veoma polako, a zatim sve brže. Testosteron je u suštini hormon za seksualno uzbuđenje. Što ga više ima u krvi, jača je i duža potencija.

OmniPotent povećava nivo testosterona u krvi muškarca i zato obnavlja potenciju. Želim posebno naglasiti da preparat potiče unutrašnju sekreciju testosterona, a ne unosi ga iz vana i zato ne samo da privremeno ojačava potenciju, nego je obnavlja. To znači da nakon završenog tretmana s preparatom OmniPotent, potencija će se pojavljivati sama bez preparata za podizanje potencije baš kao što se to događalo u mladosti.

OmniPotent za potenciju: značajno povećava libido i seksualnu želju

– Koliko je važno da muškarci imaju stabilnu potenciju? Kako to utiče na zdravlje?

– Seks je važan za svakog muškarca. Za vrijeme seksa dolazi do čišćenja krvnih sudova i obnove sekreta prostate. Kada seksa nema, u prostati dolazi do zastoja koji mogu dovesti do adenoma i raka prostate (ima ga 68% muškaraca u dobi od 50-60 godina, a najčešći uzrok bolesti je seksualna nemoć).

Osim toga, dolazi do zastoja krvi u krvnim sudovima, posebno u sitnim kapilarima koji hrane sve unutarnje organe. U krvnim sudovima se zbog toga pojavljuju trombovi što je praćeno povećanjem krvnog pritiska i razvojem hipertenzije, a ako se tromb odvoji, dolazi do infarkta ili moždanog udara.

Za muškarce je važno da imaju seks – to je osnova zdravlja i dugog života bez problema!

Наручите са попустом

ANKETA BEOGRADSKOG INSTITUTA ZA UROLOGIJU

rezultati upotrebe preparata OmniPotent

  • Potencija se potpuno obnovila: 92 %
  • Djelimično je pomogao: 4,5 %
  • Preparat nije pomogao: 0,6 %
  • Teško mi je da odgovorim: 1,2 %

Komentari

Dobar mi je ovaj OmniPotent. Koristio sam ga početkom godine. Potencija se popravila, sad ponovno imam seks. Žena je prestala zvocati oko svega. One stvarno polude bez seksa. Ponovo je harmonija u porodici. A samo što se nismo razveli. Svima preporučujem OmniPotent – spasit će vam brak.

Ismar Puhovac

Sve potvrđujem. OmniPotent je odličan čaj. Imam 54 godine. U posljednje vrijeme potencije nije ni bilo. Ili je bilo rijetko. Probao sam mnogo toga da je vratim. Narodne recepte, kapsule, urologu sam išao nekoliko puta. Jedino što mi je pomoglo je ovaj čaj. Sad imam seks jednom sedmično. A i zdravlje mi se od ovoga popravilo jer je testosteron koristan za zdravlje muškarca.

Selim Š.

I ja osjećam da sam se podmladio poslije ovog tretmana s preparatom OmniPotent.

Samir

Moj komšija na vikendici ima 65 godina. Stalno se seksa. I stalno se hvali time. I koristi ovaj preparat. Vidio sam kod njega ovo pakovanje.

Nermin Avdibašić

Наручите са попустом
Rate article
Add a comment