Пантодекс za zglobove: brzo ublazavanje bolova u zglobovima

Пантодекс za zglobove: brzo ublazavanje bolova u zglobovima

Naucna formula – ce vam vratiti zdravlje u ledjima i zglobovima za svega 4 nedelje

 • Vitamini C poboljšavaju cirkulaciju krvi, doprinose podmlađivanju, regeneraciji i obnavljanju tkiva
 • Lorel eliminiše otok u upalnim procesima u zglobovima, bol, grčeve u mišićima, noćne grčeve
 • Ekstrakt morskog heljde promoviše restauraciju, normalizaciju funkcija i metaboličke procese u oblasti oštećenja muskuloskeletnog sistema i kože
 • Mumio Stiti zglob od habanaj
Наручите са попустом

Zašto je Пантодекс efikasan protiv bola u zglobovima?

Serum rogova irvasa ‘kao lek protiv bolova u leđima i zglobovima počeo se koristiti u davnim vremenima. Danas se lekovi na bazi prirodnih seruma smatraju najefikasnijim za zglobove. U Пантодекс -u 4 najlepša prirodna seruma prvi put su kombinovani u jedinstvenu formulu koja daje sveobuhvatan rezultat: ublažava bol, povećava cirkulaciju krvi, obnavlja hrskavicu i štiti od habanja.

 1. Vitamini C
  poboljšavaju cirkulaciju krvi, doprinose podmlađivanju, regeneraciji i obnavljanju tkiva.
 2. Lorel
  eliminiše otok u upalnim procesima u zglobovima, bol, grčeve u mišićima, noćne grčeve.
 3. Ekstrakt morskog heljde
  promoviše restauraciju, normalizaciju funkcija i metaboličke procese u oblasti oštećenja muskuloskeletnog sistema i kože, jača imunitet kože i organizma u celini, povećava otpornost organizma na komplikacije i poremećaje organa i sistema,
 4. MUMIO
  Stiti zglob od habanaj. Usporava proces starenja i uništavanje zglobova normalizacijom nivoa hormona nadbubrežne žlezde i štitne žlezde.

Пантодекс za zglobove: brzo ublazavanje bolova u zglobovima

Наручите са попустом

Visoka efektivnost Пантодексa naucki dokazano

Tokom istrazivanja sprovedenih uz učešće više od 1500 testiranih , utvrđeno je da ta krema :

 • za 93% ublazava bol skida otoke
 • za 85% regenerise hrskavicu
 • za 95% sprecava degenerativne procese
 • za 75% ubrzava proces regeneracije i samo izlečenja

Kako bzo Пантодекс vraca zdravlje zglobovima?

1-2 nedelja. Bol nestaje i upala se primjetno smanjuje. Pokretljivost u zglobovima se vraća zbog normalizacije krvotoka.
5-6 nedelja. upale potpuno nestaju – crvenilo nestaje i otekline. Normalna je hormonska pozadina, degenerativni procesi u hrskavičnom i zglobnom tkivu prestaju. Regeneracija započinje na ćelijskom nivou.
3-4 nedelja. Konsolidacija postignutih rezultata: potpuna obnova pogođene hrskavice i zglobova, povratak pokretljivosti.

Kako koristiti Пантодекс za dobijanje najboljeg rezultata?

 1. Nanesite u tankom sloju i rasporedite masažne pokrete unutar problematičnog područja
 2. Nanesite 2-3 puta dnevno u zavisnosti od trenutnog stanja zgloba
 3. Da bi se dobio stabilan pozitivan rezultat, potrebno je primeniti tetman 4-6 nedelja.

Strucnjaci o Пантодексu

Пантодекс za zglobove: brzo ublazavanje bolova u zglobovima

„U ustaljenoj medicinskoj praksi za bolesti zglobova obično se propisuju lekovi koji koji ublazavaju bol. sreca je, ako sastav sadrži makar jedan prirodni srum. Ali ni ovo nije dovoljno. Da biste vratili zdravlje, morate da započnete proces regeneracije, a to zahteva složen efekat na sve aspekte bolesti. Пантодекс sadrži 4 prirodna seruma odjednom koji, prema sprovedenim studijama, obnavljaju pogođena tkiva kod 98% pacijenata bez nuspojava i relapsa. Uveren sam da će Пантодекс postati prvo mesto u borbi protiv bolesti zglobova, ne samo u Rusiji, već i u svetu.”

Ivan Nikolaev. Lekar-reumatolog, šef odeljenja Ruskog državnog medicinskog univerziteta, Laureat nagrade S. Shpiz za mlade naučnike, jedan od istrazivaca Пантодекс’a

Komentari kupaca koristijo Пантодекс

„Moja dijagnoza je reumatoidni artritis. Bolovi su bili strašni, ujutro nisam mogla ustati iz kreveta, nisam mogla pomerati ni rukama ni nogama, pomogla mi je ćerka. Štaviše, boljelo je celo telo, pucala je kičma i počele su strašne glavobolje. Koliko sam suza isplakala! Lekari su digli ruke, kažu, svi toliko pate, a vi izdržajte. Propisane injekcije, koje su samo privremeno ublažile bol, pa čak i onda ne u potpunosti. Ponekad nisam želelea da živim! A onda je moja ćerka negde pročitala Пантодекс i naručila. I on je postao moje spasenje. Do druge nedelje nije bilo bolova i oteklina. Jedno jutro se rasplakala, ali ne od bola, već od radosti da ih nema vise. Toplo preporučujem svima koji na isti način trpe!”

Jelena 54 godine, Ivanjica

„Imam hronični poliartritis. nema šta nisam probao – i masti, kreme, i sve vrste injekcija, blokada. Nešto pomaže, neki ne. Ali čak i tada, rezultat je uvek privremen. A onda se jednog jutra probudiš i sve iznova. Ne tako davno, moja žena je donela Пантодекс, uzela je kod prijatelja da pokušam. Da budem iskren, nije bilo nade u njega. Ali u ovom stanju, verujte mi, zgrabite se bilo čega. Zamazao sam kolena i otišao u krevet. Bez znakova bolesti ujutro! Mirno sam ustao, hodao okolo – ništa! Nakon 10 dana i zaboravio sam da razmislim o svojoj dijagnozi! Ja više ne koristim nista drugo, jer je Пантодекс bolji od bilo cega!”

Ivan 58 godina, Beograd

„Živela sam s nepodnošljivim bolovima u zglobovima više od 5 godina, sve dok nisam probala Пантодекс . Pre toga, napadi su bili periodični, ali u offsezoni su postali česti i previše bolni. Iako sam oduvek vodila zdrav način života i bavila se sportom, do svoje 39. godine takva je bol nastala, i s tim nije bilo života! Ulja i kreme koje sam koristila nisu pomogli ni u čemu. Dali su samo privremeni efekat. Uzgred, doktor je takođe savetovao Пантодекс, ali ne moj lekar, već poznanika, u prijateljskom razgovoru. Mnogo mi je pomogao. Bol je nestala gotovo odmah, oticanje je nestalo, zglobovi su postali pokretni. Kao da se ništa nije dogodilo. Veliko hvala momcima koji su stvorili ovaj gel! Vi ste pravi heroji! ”

Kaca 45 godin, Kumodrzje

Наручите са попустом
Rate article
Add a comment