Potent Axe protiv prostatitisa: pozitivno utiče na celokupan rad genitourinarnog ssistema

Potent Axe protiv prostatitisa: pozitivno utiče na celokupan rad genitourinarnog ssistema

Kako se možete rešiti prostatitisa bez ponižavajućih postupaka? O tome se govorilo na “Show doktora Oza”

 

Na “Show doktora Oza” došlo je do neverovatnog priznanja. Ana Durović je nagovorila supruga Gorana doći dr Ozu, jer je bila sigurna da ima ozbiljnih zdravstvenih problema. Hoće li mu moći pomoći?

Doktor Oz: Ana, Gorane, dobrodošli u studio! Ana, pre nekoliko meseci ste nas pitali za pomoć. Recite nam koji je bio razlog.

Ana D.: Da, ja sam bila inicijator. Činilo mi se da je naš brak bio blizu kraja zbog činjenice da se moj suprug puno promenio. Nagovorila sam ga da Vas zamoli za pomoć. Vaša emisija je naša poslednja nada. Goran mi ništa nije rekao i nije želio ići stručnjacima.

Doktor Oz: Ana, molim Vas, recite nam po čemu ste zaključili da se Goran promenio?

Ana D.: Nismo imali polni odnos otprilike šest meseci. Kupovala sam i nosila seksi donji veš i kuvala mu romantične večere. Ništa nije uspevalo! Činilo se da me više ne gleda kao ženu. Prirodno, prvo sam pomislila da je razlog u meni. Plakala sam, brinula… Svadje su nam se uglavnom temeljile na tome.

Potent Axe protiv prostatitisa: pozitivno utiče na celokupan rad genitourinarnog ssistema

Goran D.: Pre svega želim reći da se sramim svog ponašanja. I želim se izviniti Ani pred celom auditorijumom kako u studiju tako i kraj malih ekrana. Naposletku, morao sam joj reći šta mi se dešavalo s telom. Malo je reći da sam se bojao: kod mene su se počeli pojavljivati bolovi u penisu tokom ejakulacije. Tada su porivi za mokrenjem postali češći, počeo sam se buditi čak i noću. Počeo sam loše spavati, apetit mi se pogoršao i imao sam osećaj da upadam u blagu depresiju. Kad su se svemu tome dodali problemi s erekcijom, uopšteno sam postao neraspoložen za seks. Zatvorio sam se u sebe i bojao se priznati Ani da imam problema. Bojao sam se da ću postati inferiorni muškarac, a supruga će me napustiti. Takođe sam se nadao da će se sve nekako popraviti samo od sebe.

Doktor Oz: Što mislite, Gorane, s kojim ste se problemom suočili?

Goran D.: Teško mi je reći, možda nešto s prostatom.

Doktor Oz: Ima li Goran šanse za spas bez rektalne masaže, čepića i klistiranja?

Džek King: Nažalost, većina sredstava koji su u prodaji mogu u najboljem slučaju pomoći samo neko vreme. Nakon što se upala ponovno pojavi, vratiće se bolovi i drugi nezgodni simptomi.

Ali postoje i dobre vesti — nekoliko nedelja Goran je uzimao novo sredstvo Potent Axe, preparat koji hvale mnogi stručnjaci.

Ono je stvarno učinkovito pozitivno utiče na celokupan rad genitourinarnog ssistema. Konkretno, pomaže u normalizaciji hormonalnog balansa, uklanjanju infekcija i upala, pročišćavanju krvi, povećanju libida i pojačavanju erekcije.

Uz to, Potent Axe ne izaziva zavisnost i pozitivno deluje na telo, jer sadrži prirodne sastojke. Zahvaljujući ovoj terapiji, stanje Gorana se znatno popravilo i sada se oseća puno bolje.

Наручите са попустом

Potent Axe protiv prostatitisa: pozitivno utiče na celokupan rad genitourinarnog ssistema

Neki od sastojaka:

  1. koren koprive ima hipoglikemijsko, protivupalno, antireumatsko, hipotenzivno, antimikrobno, i antiulcerozno delovanje, te se upotrebljava za lečenje benigne hiperplazije prostate.;
  2. vrbolika herba se pokazala uspešnom u lečenju: benigne hiperplazije prostate, prostatitisa i akutnog prostatitisa, inkontinencije (nemogućnost zadržavanja mokraće/nekontrolirano mokrenje), bolesti bešike i bubrega;
  3. kukuruzna svila Aktivni sastojci kukuruzne svile poznati su da olakšavaju izlučivanje mokraće. Čaj od kukuruzne svile koristi se kod upale  prostate i bešike, kao i infekcija mokraćnih kanala i posebno kod noćnog mokrenja.
Наручите са попустом

Glavni rezultati koje možete očekivati ​​od proizvoda:

  • Poboljšanje hormonalnog balansa: testosteron i aldosteron su važni hormoni za zdravlje prostate.
  • Uklanjanje infekcije u genitourinarnom sistemu: patogene bakterije nemaju šanse za život.
  • Oslobađanje od boli i drugih neugodnih simptoma.
  • Normalizacija mokrenja.
  • Normalizacija erekcije i povećanje želje za seksom: odnos može trajati duže, a libido se povećava.

KOMENTARI

Meni se lično sviđa ovaj proizvod! Pomaže u svemu što se tiče zdravlja prostate!

Ognjen

Zaista, svega nekoliko nedelja i simptomi prostatitisa polako ali sigurno nestaju!

Pero

Potent Axe stvarno deluje! Sad mogu normalno u WC!

Luka

Zahvaljujući Potent Axeu moj se život promenio u pozitivnom smislu. Testosteron se vratio u normalu. Obavezno ću naručiti Potent Axe ponovno kada moje zalihe budu pri kraju.

Ivan

Наручите са попустом
Rate article
Add a comment