Prostamal od prostatitisa: otkrijte novu, inovativnu metodu tretiranja impotencije i prostatitisa za samo 7 dana!

Prostamal od prostatitisa: otkrijte novu, inovativnu metodu tretiranja impotencije i prostatitisa za samo 7 dana!

Zbog straha od potpune impotencije, muškarci pokušavaju otkloniti problem brzim putem. Doskora, jednostavno nije bilo načina da se potpuno povrati potencija, te svi postojeći lijekovi imaju samo privremeni učinak ili u potpunosti ne djeluju. Vrlo česta zloupotreba ovih metoda “liječenja” povećava rizik od srčanog udara za čak 10 puta!

 

Proizvod je razvijen još u Sovijetskom periodu za potpuno obnavljanje potencije astronauta nakon dugotrajnog života u svemiru. Naučnici su unaprijedili prethodno kreiranu formulu, pri čemu je proizvod prošao seriju kliničkih testova. Prostamal je pokazao iznimne rezultate nakon čega je stavljen u prodaju.

 

Prostamal je najmoćniji lijek za prirodnu obnovu erekcije bez upotrebe bilo kakvih štetnih stimulativnih tvari.

 

Za razliku od dodataka prehrani i sintetičkih tableta, Prostamal obnavlja potenciju na potpuno prirodan, siguran način.

Наручите са попустом

Praktični testovi pokazali su da Prostamal stimulira spolnu funkciju i pomaže u rješavanju većine muških zdravstvenih problema

Prostamal od prostatitisa: otkrijte novu, inovativnu metodu tretiranja impotencije i prostatitisa za samo 7 dana!

 1. Obnavlja erektilnu funkciju – 89,7%
 2. Povećava libido – 76,4%
 3. Produžava trajanje spolnog odnosa za 30-60 minuta
 4. Smanjuje rizik od srčanog i moždanog udara za 0,4%
 5. Smanjuje rizik od akutne venske tromboze do 0,7%.
 6. Smanjuje rizik od iznenadnog srčanog zastoja do 0,1%
 7. Povećava dužinu i širinu penisa do 70%

Praktični testovi su pokazali da Prostamal stimulira seksualnu funkciju i pomaže u rješavanju sljedećih problema:

 • Povećava libido
 • Jača seksualne senzacije, povećava trajanje i intenzitet orgazma
 • Povećava seksualnu želju i produžava trajanje erekcije
 • Umanjuje pauze između erekcija, povećava volumen i kvalitet sperme
 • Poboljšava imuni sistem i pomaže adrenalinske žlijezde
 • Smanjuje vjerojatnost razvoja upale u prostati
Наручите са попустом

Dokazano je da uzimanje Prostamal pomaže u očuvanju zdravlja muškarac

Prostamal od prostatitisa: otkrijte novu, inovativnu metodu tretiranja impotencije i prostatitisa za samo 7 dana!

Uspjeli smo u pregovorima sa Institutom za istraživanje i razvoj prehrambenih proizvoda kako bismo nadoknadili većinu vrijednosti. Srećom, stručnjaci shvaćaju da bi takav lijek trebao biti dostupan cijelokupnom stanovništvu, a ne samo nekolicini odabranih. Zauzvrat smo obećali da nećemo prodavati formulu proizvoda u inostranstvu i da ćemo je učiniti dostupnom samo u Bosni i Hercegovini.

Naš institut, u saradnji sa Univerzitetom za medicinu i farmaciju u Sarajevu, bosanskohercegovačkom poštom i proizvođačem Prostamal, pokrenuo je program nadoknade u okviru projekta telemedicine (online medicine). Posetioci naše stranice imaju ekskluzivnu mogućnost da naruče Prostamal s popustom do 50%!

Ponuda važi do posljednjih zaliha Prostamal. Prema prvim prognozama, promotivno razdoblje proizvoda će završiti za 3-4 sedmice. Nismo reklamirali lijek na TV-u ili radiju – većinu prodaje osiguravaju preporuke oporavljenih pacijenata. Takav tempo je za nas bio potpuno iznenađenje.

Iskustva

Jasmin Musić / Sarajevo

Potvrđujem kvalitet! Prostamal je fantastičan proizvod! Prethodno, nisam mogao izdržati više od 2 minute u krevetu, naročito ako nisam imao seks duži vremenski period. Bilo je vrlo teško…S Prostamal se situacija poboljšala. Kupio sam cijelu narudžbu, ostalo mi je još samo jedno pakovanje. Koristio sam proizvod prema navedenim instrukcija i efekti su zapanjujući! Seks sada traje 30 i više minuta, što je izuzetno poboljšanje naspram prijašnje situacije. Ponekad čak i poželim brže svršiti. Moji partneri su jako sretni i odnosi sa ženama su počeli da se poboljšavaju. Prije sam ih doslovno molio za izlaz, sada to one čine zbog mene. Nekada moram i odbiti poneki sastanak, kako bi fokusirao svoju pažnju na druge žene 😉

Salih Hodžić / Tuzla

Naručio sam proizvod. Čuo sam mnogo pozitivnih recenzija, ali nisam htio kupiti dok nisam čuo mišljenja stručnjaka. Već sam završio cjelokupnu narudžbu. Proizvod je dostavljen i sve je bilo uredno. Mnogo hvala.

Dragan Marić / Banja Luka

Za vašu informaciju možete postati impotentni i u svojim 30-tim, pa čak i 20-tim godinama. Zavisi sve od vaših krvnih sudova. Čak skoro u 100% slučajeva. Pušači su posebnom riziku.

Luka Milanović / Livno

Počeo sam koristiti Prostamal nakon savjeta prijatelja. Nakon 5 dana već sam vidio rezultate. Na primjer, jučer je seks trajao 20 minuta, imala sam jaku erekciju. Sat kasnije imao sam još jedan odnos koji je trajao 1,5 sat. Čak sam se i umorio. Moja devojka je imala nekoliko orgazama – niko pre mene nije u tome uspio. Prostamal je najbolji proizvod koji sam probao, a cijena je vrlo prihvatljiva!!!

Наручите са попустом
Rate article
Add a comment