Prostatin: olakšava i ublažava hroničnu upalu prostate

Prostatin: olakšava i ublažava hroničnu upalu prostate

Na konferenciji za štampu, načelnik odeljenja za urologiju na klinici, dr. Nikola Radović, rekao je: “Upala prostate nije samo neugodno medicinsko stanje. Bez ispravnog lečenja može se razviti u adenom. Među svim medicinskim stanjima, stepen mortaliteta koji uzrokuje adenom prostate je među najvišima. Nijedan muškarac koji pati od adenoma ne živi duže od 10-14 godina.”

 

Ekskluzivni intervju s dr. Nikolom Radovićem, iskusnim urologom: “Zašto je upala prostate tako opasna i šta muškarac može uraditi da se zaštiti?”

Novinar: Zašto se upala prostate smatra ozbiljnom bolešću?

Nikola Radović: Znate li koliko je muškaraca umrlo od upale prostate prošle godine? Hiljade. A većina je umrla upravo do adenoma prostate. Više od polovine! Kada se u obzir uzmu statistike da 72% muškaraca starijih od 50 godina ima dijagnozu upale prostate (42% muškaraca mlađih od 40 godina). Najopasnija karakteristika ove bolesti je da njeno stanje ne prolazi s vremenom. Upala prostate se ne leči i može se razviti u adenom prostate ili maligni tumor.

To znači da bilo koji muškarac koji pati od upale prostate može iznenada da umre kada se ovo stanje razvije u adenom. Adenom prostate je najčešća bolest kod muškaraca. Ako pacijent ne deluje brzo, razvija se rak.

Upala prostate ili prostatitis predstavlja glavni uzrok smrti među muškom populacijom.
Zato smatram da je upala prostate ozbiljna bolest i da je jedan od glavnih uzročnika smrti kod muškaraca. A, kao što sam ranije rekao, 72% muškaraca starijih od 50 godina suočava se sa upalom prostate.

Prostatin: olakšava i ublažava hroničnu upalu prostate

Novinar: Šta onda da rade muškarci koji pate od upale prostate?

Nikola Radović: Da, radimo u smeru da pomognemo svakom pacijentu koji pati od upale prostate. Ne možemo rešiti problem nedostatka osoblja preko noći. Ne ovisi to samo o klinikama, nego i o našem obrazovnom sistemu. Naravno da imamo doktore, ali nema brzog rešenja ovog problema. Iste uslove gledamo čak i u europskim zemljama i u svetu. Kada razgovaram s kolegama u inostranstvu, vidim da se suočavamo s istim poteškoćama.

Također je tačno, s druge strane, da upala prostate ne može da se izleči kod svih muškaraca, ali ti slučajevi su retki.

Ali, hajde da ostanemo na pozitivnoj strani i dozvolite mi da vam pokažem svetlo na kraju tunela. Uspio sam uspostaviti sistem za distribuciju novog preparata koji potpuno može olakšati upalu prostate i sve komplikacije koje nastaju zbog nje. Program će početi otprilike za narednih šest meseci, ali sam to uspio organizirati tako da je već dostupan muškarcima.

Novinar: Možete li nam reći nešto više o ovom preparatu?

Nikola Radović: Proizvod o kome govorim potpuno olakšava upalu prostate u bilo kojoj fazi. Od prvih dana upotrebe, ovaj proizvod također olakšava sve vrste rizika od nastanka adenoma i tumora. To znači da može smanjiti rizik od opasnih komplikacija i smrtnog ishoda na nulu. Muškarci s upalom prostate su izvan opasnosti čim počnu s tretmanom.

Mislim da ovaj preparat za olakšavanje upale prostate može spasiti hiljade života. Zato sam svu svoju energiju usmerio u ovaj proizvod i istrajao sa kliničkim ispitivanjima.

Prostatin: olakšava i ublažava hroničnu upalu prostate

Novinar: O kom proizvodu govorite? Kakva tajna leži iza ovog proizvoda?

Nikola Radović: Proizvod se naziva ” Prostatin ” i potpuno je nov na tržištu. U suprotnosti s mnogim drugim preparatima i lekovima za upalu prostate, ovaj proizvod su razvili stručnjaci u ovom polju, a ne velike farmaceutske kompanije. Proizvod su razvili u međusobnoj saradnji vodeći urolozi i naučnici.

Ima tri važna principa delovanja: Prvo, normalizira cirkulaciju krvi u organima karlice. Drugo, eliminira otpadne materije iz organa karlice. I treće, obnavlja proizvodnju muških hormona. Ovaj treći princip također pojačava potenciju kod muškaraca. Možemo ga istodobno nazvati i “prijatnom nuspojavom”.

Upala brzo nestaje nakon što osoba počne koristiti ovaj proizvod – muškarci koji su ga koristili prijavili su da su primijetili prve rezultate, tj. mokrenje bez boli i osećaja peckanja, već sljedećeg jutra nakon početka upotrebe preparata Prostatin. Obično je potrebna dvomesečna terapija preparatom Prostatin za potpuno uklanjanje upale prostate. U blago ozbiljnijim situacijama ili uznapredovalim fazama upale, tretman se mora produžiti.

Još jedna prednost preparata Prostatin je uravnoteženi sastav s taninima, flavonoidima i drugim bioaktivnim materijama. On ima kompleksno olakšavajuće delovanje na muški organizam.

Наручите са попустом

Osim ova tri glavna principa delovanja, Prostatin također ima i druge efekte:

  • olakšava i ublažava hroničnu upalu prostate;
  • sprečava infekcije urinarnog trakta;
  • olakšava mokrenje;
  • obnavlja potenciju;
  • ojačava imunološki sistem u telu;
  • poboljšava cirkulaciju krvi u organima karlice;
  • obezbjeđuje vitamine i mikroelemente potrebne ljudskom telu.

KOMENTARI

Svaka čast! “Prostatin” je stvarno delotvoran kada je u pitanju lečenje upale prostate! U mom slučaju je nestala i ne vraća se. Naručio sam pre mesec i po dana i za 4 dana me je pošiljka čekala i sad mogu u toalet bez poteškoća! Hvala svima i hvala proizvođaču!

Goran C.

Ovo je odlična stvar. Ja mogu da potvrdim. Meni je ovo doktor preporučio. Ne može da se propiše u bolnici, ali mogu da ga preporuče. Meni je prilično pomogao, upala je potpuno nestala. Pomogao mi je i sa erekcijom…

Obrad

Hvala Bogu što ima doktora koji stvarno brinu o svojim pacijentima! Ovo je odličan proizvod. Koristim ga 3 dana i mokrenje se značajno popravilo. A bol je nestala. Nastavljam s upotrebom. Hvala vam za savet od srca! Bio sam malo skeptičan, ali rezultate sam primijetio nakon 3 dana.

Aleksa D.

Наручите са попустом
Rate article
Add a comment