Pulmolox za zdravlje pluća: pozitivno utiče na respiratorne puteve i pluća

Pulmolox za zdravlje pluća: pozitivno utiče na respiratorne puteve i pluća

Otkrio sve TAJNE farmaceutske industrije. Poznati sprski doktor raskrinkao Farmako-mafiju!

 

-Dr Dragiša Stejović

 

Više od 10 godina svoje doktorske karijere, bezuspešno sam tražio lek koji će zaista izlečiti pluća mojih pacijenata i otarasiti se njihovog hroničnog umora. Zanimljivo je što sam i ja sam imao iste ove probleme. Ceo život sam bio skeptičan u vezi lekova, što je, složićete se, veoma nesvakidašnja stvar za doktora poput mene.

Наручите са попустом

Nepodnošljiv umor

Od svoje 55. godine, osećam umor sve češće. Ustajanje iz kreveta i započinjanje dana je počelo da mi predstavlja pravu borbu. Lekovi koje sam već uveliko pio nisu urodili plodom, uprkos terapijama koje su moje tadašnje kolege – doktori, toliko često prepisivali.

Posle 10 godina traganja, otkrio sam jedan neverovatan, potpuno prirodni preparat.

Pulmolox za zdravlje pluća: pozitivno utiče na respiratorne puteve i pluća

Наручите са попустом

Laži koje Vam pričaju

Shvatio sam da je farmakoindustrija (Big Pharma) jedna izopačena ustanova koja profitira od bolesti.

Nasamarili su me, kao I većinu časnih i poštenih ljudi. Ali niste Vi krivi!

 

Farmakomafija ne leči UZROK bolesti, već SIMPTOME. To je njihova velika tajna. Kada bi lekovi lečili UZROKE bolesti, ljudi bi ozdravili i to bi farmakomafiji uništilo profit.

 

Bio sam kod Bog zna koliko doktora i probao preko 15 različitih terapija i lekova, ali uzalud. Ovako sam se mučio sve dok nisam otkrio specijalnu tinkturu sa ekstraktom islandskog lišaja.

 

Od kada sam otkrio ovaj neverovatni proizvod, potpuno sam prestao da prepisujem standardne lekove i sada sve pacijente koji imaju problema sa plućima, kašljem i umorom savetujem da probaju ovu tinkturu bar jedan mesec.

Postoje li simptomi po kojima možemo da znamo da su nam pluća oštećena?

– Svakako! Osnovni simptomi su konstantna iritacija nosa, usta I grla, loša cirkulacija u rukama I nogama, astma, bronhitis, promuklost.

Posle samo mesec dana korišćenja ove prirodne tinkture, osetio sam neverovatnu promenu!

Počeo sam da ustajem iz kreveta kao zapeta puška, rad u vrtu mi je opet postao uživanje i sada, kada udišem punim plućima, opet mogu da idem u šetnju sa unucima, bez stalnih pauza.

Pacijenti koji su me poslušali i probali Pulmolox mi se i dan danas zahvaljuju. Dovoljno je da dobijem jedu čestitku za Novu Godinu od zadovoljnog pacijenta putem Viber-a, da mi srce bude puno.

Preko 150 pacijenata je prestalo da uzima standardnu terapiju posle samo jednog meseca korišćenja Pulmolox kapi.

Primeto sam da im je lice splasnulo, da su prodisali i čak sam imao i susret sa bivšim pacijentom koji mi je rekao da je smršao 5kg samo zato što je imao kvalitetniji san i bolje organizovan dan od kada je počeo da pije Pulmolox.

Pulmolox za zdravlje pluća: pozitivno utiče na respiratorne puteve i pluća

Pulmolox kapi

Primarni sastojak Pulmolox kapi čini ekstrakt islandskog lišaja koji zaustavlja kašalj tako što ublažava zapaljene alveole, pospešujući razgradnju katrana u njiima.

 

Zatim đumbir koji ima odlična antibiotička dejstva kojima umiruje upaljeno grlo i čisti sinuse. Takođe, u našem leku se nalazi i komorač, aromatična začinska biljka koja pomaže normalnom radu ostalih organa i sveopštem dobrom stanju organizma.

 

Tu je i svima dobro poznata divizma koja razgrađuje sekret u plućima.

 

Za kraj tu je i bokvica koja se od najranijih dana naše civilizacije koristila u lekovite svrhe zato što njeno snažno antibakterijsko dejstvo uništava sve nepoželjne „goste“ u našem metabolizmu.

Komentari:

U poslednjih par godina cigarete su počele da mi prave problem. Kašalj i plitak dah u plućama je postala moja svakodnevnica sve dok mi prijatelj nije kupio prvu bočicu Pulmoloxa. Već posle prvih kapi sam osetio drastičnu razliku u disanju, kašalj je kroz par dana potpuno nestao i više se ne vraća. Ovo je drugi mesec kako konzumiram Pulmolox svakodnevno i siguran sam da je daleko bolji od svih drugih preparata koje sam pokušao da koristim.

Čedomir Jakšić

Nakon preležanog zapaljenja pluća, dugo sam tražila i raspitivala se koji čaj ili sirup bi mi pomogao sa kašljem i bolom u plućima. Sasvim slučajno sam naišla na jedan članak o Pulmoloxu i rešila sam da mu pružim šansu. Posle 2 dana kuriska služba mi je dostavila 2 bočice Pulmolox kapi koje sam počela da konzumiram svako jutro pre doručka. Posle nekoliko sati kašalj je bio prisutan u dosta slabijem izdanju ali bitnije od toga je da me pluća nisu bolela tokom iskašljavanja. Prošlo je skoro 4 meseca kako pijem Pulmolox kapi, čak mi se i suprug pridružio i počeo da pije preventivno. Prezadovoljna sam Pulmoloxom koji mi je pružio veliko olakšanje.

Ljubinka Graočankić

Često volim da istražujem nove stvari i da pratim trendove pa me ni Pulmolox nije zaobišao. Čitajući komentare drugih po svemu sudeći zadovoljnih korisnika, odlučio sam da poručim sebi jednu bočicu i vidim o čemu se zapravo radi. U moru on-line proizvoda i reklama kojima smo zatrpani svaki dan Pulmolox je zapravo delotvorna biljna formula koja pozitivno utiče na respiratorne puteve i pluća. Pri prvoj daljoj vožnji bicikle sam osetio sam da mi je sam dah mi je kapacitet pluća daleko veći nego što je bio. Svakako bih ga preporučio svima, zaista je sjajan !

DUŠAN TADIĆ

Наручите са попустом
Rate article
Add a comment