Pure Gold protiv bora: anti age krema za restart vaše kože

Pure Gold protiv bora: anti age krema za restart vaše kože

Potpuno prirodan eliksir nastao kao kombinacija zlatnih čestica i kavijara, koji vrše antioksidaciju i regeneraciju Vaše kože. Jedan od glavnih zadataka je uklanjanje masnoće i regeneracija pora kože, kao i njihovo zatvaranje i otklanjanje prljavštine i štetnih toksina.

Наручите са попустом

VRATITE NEŽNOST I LEPOTU VAŠOJ KOŽI

  1. REVITALIZACIJA KOŽE. Poznato je da se kombinacija zlata i kavijara koristila još iz doba dinastije Ming. Osnovne funkcije ova dva sastojka se ogledaju u dubinskom čišćenju kože, i efektu antioksidacije, što Vašu kožu vraća u prvobitni oblik i zateže je.
  2. OPORAVLJANJE PORA. Koža je organ koji je sastavljen od proteina. Pošto kavijar sadrži visok nivo amino kiselina, lako dolazi do zalečenja pora i oporavljanja ćelija kože. Osnovni efekat je hidratacija kože, čiji je rezultat njeno podmlađivanje.
  3. USPORAVA STARENJE. Kombinacija zlata i kavijara usporavaju starenje kože zadržavajući njenu elastičnost, i utiču na povećanje koncentracije kolagena u ćelijama kože. Osim toga, PURE GOLD još dodatno štiti Vašu kožu od UV zračenja.

Pure Gold protiv bora: anti age krema za restart vaše kože

Наручите са попустом

PURE GOLD KREMA je eliksir koji će Vas vratiti u godine iza…

ČESTICE ZLATA. Najskuplji metal na tržištu koji obožavaju ljudi širom sveta. U starim kulturama, zlato je bilo božanski dar. Ono što ga još karakteriše jesu njegova antibakterijska svojstva, protivupalna dejstva u zaštiti protiv UV zračenja, obnavlja i usporava trošenje kolagena, stimuliše oporavak ćelija kože. Zlato je zaduženo takođe za inhibiciju mladolikog izgleda, zategnutosti kože, pomaže transportu kiseonika direktno u kožu, stimuliše linfnu drenažu i cirkulaciju krvi.

KAVIJAR. Savremena kozmetika koristi kavijar za preventivno delovanje na pojavu bora, za revitalizaciju i ishranu kože, za uspostavljanje hidropolidne ravnoteže, za dubinsko čišćenje pora, za izglađivanje mikroreljefa epiderma, aktivira stvaranje kolagena i elastina u koži. PURE GOLD sadrži visoku koncentraciju kavijara, što je veoma pogodno sa zreliju, suvu i strasom ugroženu kožu. Tako Vaša koža dobija sve što je potrebno odjednom.

ZA PODMLAĐIVANJE VAŠE KOŽE

  • REVITALIZUJE VAŠU KOŽU
  • USPORAVA PROCES STARENJA
  • POMAŽE UKLANJANJU BORA
  • DUBINSKI ČISTI VAŠE PORE

Pure Gold protiv bora: anti age krema za restart vaše kože

Recenzije

Pure Gold, za moje 64 godine je potpuni pogodak. Koža na licu je zategnuta više nego obično, meka je i veoma čista. Pure Gold sam dobila od prijateljice da probam, i od tada se ne odvajam od nje.

Simona Živković

Treba voditi računa o sebi. Gledajući TV, vidim modele koji izgledaju fenomenalno, koža im je fenomenalna. Probala sam i ja tako da izgledam sa raznim preparatima, ali sa PURE GOLD kremom, sve je došlo na svoje mesto.

Antonija Boroš

Godinama se mučim sa mitiserima, duboko otvorenim porama, i veoma masnom kožom. PURE GOLD krema je posle nekog vremena upotrebe dala vrhunske rezultate. Sada moja koža izgleda fenomenalno, a i osećam se tako.

Snežana Zvekić

Наручите са попустом
Rate article
Add a comment