Pure Kick: oslobodite se viška kilograma bez muke

Pure Kick: oslobodite se viška kilograma bez muke

 • Doprinosi regulisanju telesne težine
 • Ubrzava metabolizam i sagoreva masti
 • Doprinosi povećanju energije
 • Doprinosi smanjenju apetita
Наручите са попустом

MEGA FORMULA SA JEDINSTVENIM SASTOJCIMA

PURE KICK sadrži 9 specijalno izabranih prirodnih sastojaka u cilju definisanja Vaše idealne linije.

Posle godina napornog istraživanja, naučnici su otrkrili šta uzrokuje skladištenje višak masnih naslaga. Takođe znaju i koji hemijski procesi na to utiču, i kako ih kontrolisati da bi se smanjilo nepotrebno skladištenje masnih naslaga. Najbolje od svega je to da su ustanovili nekoliko prirodnih sastojaka i komponenata koje zaustavljaju ili usporavaju gojenje. Drugim rečima, konačno smo upoznati sa okidačima gojaznosti i kako se boriti protiv njih. To nije magija, to je čista biologija.

 • PRIRODNI SASTOJCI. PURE KICK predstavlja veoma bogatu formulu prirodnih sastojaka, koja je sada dostupna svima, testirana na dobre rezultate gubljenja viška telesne mase.
 • MANJE TRENINGA. Manje znoja, više rezultata uz PURE KICK. PURE KICK je visoko kotiran odabir elemenata dizajniranih protiv viška kilograma za vaš savršen izgled.
 • BRZO DO SAVRŠENE LINIJE. Šta god da obučete, lepo će Vam stajati. PURE KICK će Vam uštedeti vreme kada su u pitanju naporni treninzi, učiniće Vas lepšim, i mnogo ćete se prijatnije osećati kada se pogledate u ogledalo.

Pure Kick: oslobodite se viška kilograma bez muke

Наручите са попустом

PRIRODNI SASTOJCI

 1. EKSTRAKT ZELENOG ČAJA. Potpuno prirodan i esencijalni sastojak koji sadrži neophodne polifenole. Daje vam snažan kofein koji će Vam pomoći prilikom treninga. Zeleni čaj ima multifunkcionalnu ulogu jer napada Vašu masnoću iz različitih uglova. Ubrzava Vaš metabolizam, sprečava skladištenje energije i uništava naslage masnoće. Uz to, stimuliše otpuštanje norepinefrina. Osim toga, najbitnija funkcija je anti oksidacija.
 2. SEME CRVENE LJUTE PAPRIKE. Paket pun vitamina A, C, i B6 je potpuni udarac na masne naslage. Ako Vas zabrinjava ljut ukus, ne morate se bojati. Ima ga toliko koliko je potrebno. I nećete ni primetiti da ga ima. Osnovna supstanca semena ljute paprike je kapsaicin – bioaktivni alkaloid. On bustuje osetljivost insulina. Povećava nivo energije u Vašem organizmu i takođe sprečava oksidaciju.
 3. GLUKOMANAN. Prirodna vlakna bilje konjac će pojačati Vaš apetit i redukovati visak masnih naslaga. Poznat je po karbonantno-hidrantnoj strukturi beta D-glukoze i beta D-manoze koje prolaze kroz Vas stomak gde nece biti svarene, pri cemu ostavljaju prividno stanje najedenosti.
 4. VITAMIN B6. Pomaže Vaš zdrav život, veoma je bitan za apsorbciju amino kiselina, sprečava oksidaciju i uništava masne naslage. Takođe igra veoma veliku ulogu u izgradnji mišicnog tkiva.
 5. VITAMIN B12. Vitamin B12 ili kobalamin je posebno važan za zdravlje nervnih ćelija i za stvaranje DNK i RNK, genetskog materijala organizma. Vitamin B12 i folna kiselina su neophodni za stvaranje crvenih krvnih zrnaca, što utiče na snabdevanje organizma kiseonikom. Takođe, ova dva B vitamina utiču na imunu funkciju i na raspoloženje. Vitamin B12, zajedno sa vitaminom B6 i folnom kiselinom, može smanjiti visoke doze homocistena u krvi. Homocistein je aminokiselina koja je povezana sa rizikom za razvoj srčanih oboljenja, osteoporoze, Parkinsonove i Alchajmerove bolesti.
 6. GTF HROMIUM. Esencijalni mineral za bodibildere, atletičare i za one koji žele da se reše viška kilograma. Kontroliše insulin. Sadrži protein hromodulin u sebi koji poboljšava metabolizam šećera i masti u organizmu.
 7. CINK. Cink je sastavni deo preko 200 proteina, pa je tako uključen u procese regulacije rasta i razvoja, kao i stimulacije plodnosti, a potpomaže i varenje. Između ostalog, cink je supstanca koja ublažava simptome prehlade. Neka istraživanja su pokazala da on blokira važan enzim rinovirusa, jednog od najčešćih prouzrokovača prehlade, A time sprečava njegovo umnožavanje i širenje po organizmu.
 8. PIPERIN. Ekstrakt crnog bibera i bioaktivnih hemikalija koje regulišu telesnu masu. Potpomaže metabolizam, varenje i razgrađuje masne naslage. Potpomaže receptore za sagorevanje masnih naslaga TRPA1 i TRPV1.
 9. ZELENE SEMENKE KAFE. Čuli ste verovato za ovaj ingredient. On predstavlja nepzenu kafu. On potpomaže efekte hlorogenične kiseline u cilju regulacije telesne mase. Smanjuje količinu šećera u Vašem organizmu i potpomaže regulaciji nivoa holesterola.

Pure Kick: oslobodite se viška kilograma bez muke

 • OSLOBODITE SE VIŠKA KILOGRAMA
 • BRZO DO ŽELJENOG IGLEDA
 • ODLIČNI REZULATI
 • UŠTEDA U VREMENU
 • SAČUVAJTE NOVAC

Recenzije

Dugo se bavim fitnesom. Sa viškom kilograma se borim već godinu dana. PURE KICK mi je rešio problem za samo tri meseca. Preporučujem ga svima.

Ana Smiljanić

Neverovatna stvar. Rešio sam problem sa stomakom u kombinaciji sa teretanom za manje od 4 meseca. Prvo, super se osećam, i drugo vratio sam samopouzdanje. Hvala za preporuku da probam PURE KICK.

Bojan Anđelković

Često sam slušao priče kako se lako skidaju kilogrami. Ja sam prolio kilometre znoja. PURE KICK mi je dao vetar u leđa, i pomogao mi je da se sredim za kratak vremenski period. Topla preporuka!!!

Dragan Simović

Наручите са попустом
Rate article
Add a comment