Pure Prost za zdravlje prostate: podrška Vašoj prostati i urinarnom zdravlju

Pure Prost za zdravlje prostate: podrška Vašoj prostati i urinarnom zdravlju

100% PRIRODAN DODATAK PREHRANI ZA MUŠKARCE

  • Smanjuje noćne odlaske u toalet
  • Potpomaže pražnjenje bešike
  • Poboljšava kvalitet sna
Наручите са попустом

ZAŠTO BAŠ PURE PROST?

Više od 50% muške populacije ima problem sa prostatom. Taj problem kod mnogih nastaje posle 30. godine života, a procenat raste sa starošću, tako da kod muškaraca od 70 godina taj procenat dostiže i preko 75%. Uvećana prostata može ometati mokrenje, povećavati učestalost i nagon ili čak izazvati problem sa pražnjenjem bešike. Takodje, uvećana prostata može dovesti do erektilne disfunkcije tj. do smanjenja seksualne potencije.

Pure Prost za zdravlje prostate: podrška Vašoj prostati i urinarnom zdravlju

Наручите са попустом

ZAŠTO JE PURE PROST PROIZVOD BROJ 1 U AMERICI?

Zato što sadrži veliku koncentraciju Beta Sitosterola i pored toga još 10 aktivnih sastojaka koji sinergijom svoj dejstva ostvaruju neverovatno pozitivan efekat na prostatu.

 

Šta je Beta Sitosterol? Beta Sitosterol je prirodno jedinjenje koje se nalazi u biljkama i klinički je dokazano njegovo pozitivno dejstvo na benigno uvećanje prostate, jačanje imunološkog sistema, pozitivno utiče na nivo holesterola , kao i na gubitak kose.

 

Beta Sitosterol je toliko značajno jedinjenje, da je Američka uprava za hranu i lekove FDA dozvolila da se u reklamama za hranu i piće koja ga sadrže može korisiti izraz “PREVENTIVNA HRANA ZA SRCE”.

 

Deo svog efekta ostvaruje kroz blokadu 5alfa reduktaze, enzima koji stvara testosteron, a jedan je od glavnih krivaca za promene na prostati.

”Predupredite problem sa prostatom ili olakšajte svoje postojeće probleme upotrebom Beta Sitosterola!”

OGROMNA DOBIT ZA VAŠU PROSTATU

Preko dve decenije PURE PROST je proizvod koji Američki urolozi prepisuju pacijentima i zato je on najpreporučljiviji proizvod ove vrste. Prirodnog porekla, može blagotvorno uticati na prostatu, poboljšati pražnjenje bešike, smanjiti noćne odlaske u toalet. Mnogobrojna klinička istraživanja pokazuju da beta sitosterol utiče na smanjenje učestalog mokrenja kako danju, tako i noću te samim tim pruža bolji i čvršći san. Doprinosi normalnom funkcionisanju prostate. Obično se za ove probleme koristi ulje testeraste palme u kome se takođe nalazi beta sitosterol, ali treba napomenuti da jedna kapsula PURE PROST sadrži i 100 puta više ovog dragocenog jedinjenja, 250mg u samoj jednoj kapsuli!!! Takodje klinička ispitivanja su pokazala da pojava mlaz mokraće poboljšava pražnjenje bešike.

SMANJITE ILI PREKINITE NOĆNO USTAJANJE I ODLASKE U TOALET! AMERIČKI PROIZVOD BROJ 1 ZA ZDRAVLJE PROSTATE!!!

Pure Prost za zdravlje prostate: podrška Vašoj prostati i urinarnom zdravlju

NAJČEŠĆE POSTAVLJENA PITANJA

1.Da li mi treba recept za PURE PROST?

Ne, PURE PROST je 100% prirodan dodatak ishrani i nije neophodan recept za kupovinu.

 

2. Kako se koristi PURE PROST?

Dva puta dnevno,ujutru i uveče sa tečnošću.

 

5. Da li će mi PURE PROST rešiti problem prostate?

PURE PROST nije lek,već dodatak ishrani i po svom sastavu ima mnoga pozitivna dejstva na organizam, a naročito na prostatu,urinarni trakt i bešiku. To je proizvod koje je najprodavaniji i najvišse preporučuje od strane Američkih urologa. Iako ima zavidne rezultate, naravno da ne deluje na svakoga isto i da su rezultati individualni.

ŠTA SU REKLI KORISNICI O PURE PROST?

Bio sam skeptičan, ali sam zadovoljan što sam probao. Noću sam mokrio jako često, a sada sa upotrebom PURE PROST idem samo dva puta što za čoveka mojih godina i nije mnogo. Ključ je stpljenje. Nakon šest nedelja korišćenja video sam benefite.

Nikola

Iznenada sam počeo da ustajem dva puta noću zbog odlaska u toalet. Probao sam prvo sa testerastom palmom, ali bez uspeha. Sa PURE PROST i beta sitosterolom već posle dve nedelje sam počeo da ustajem samo jednom, a nakon evo tri meseca spavam skoro po celu noć. Preporučio sam svim svojim prijateljima i mnogi od njih su jako zadovoljni, baš kao i ja. Hvala PURE PROST

Pavle

Imao sam 5 operacija i lečen sam od mnogih bolesti, između ostalog problem prostate i bešike. PURE PROST sam uzeo na preporuku mog doktora i veoma sam mu zahvalan jer ja na kraju spavam ponovo bez pilula za spavanje.

David

Često kada ustanem da mokrim oko tri ujutru, nisam više mogao ni da zaspem. Ja veoma dugo koristim PURE PROST, več šest godina, ali bolje i to nego da idem na operaciju. Ubrzo posle upotrebe mogao sam prvo da perem zube kada otvaram oči, a tek da obavim nuždu. Hvala veliko!

Aleksandar

Наручите са попустом
Rate article
Add a comment