Pure Slim za mršavljenje: 100% PRIRODNO ZA VAŠU LINIJU I ZDRAVLJE!

Pure Slim za mršavljenje: 100% PRIRODNO ZA VAŠU LINIJU I ZDRAVLJE!

PURE SLIM je prava formula za revitalizaciju Vašeg organizma! Potuno prirodan preparat nastao kao kombinacija minerala, vitamina i omega 3 masnih kiselina dobijenih iz sinetrola (anthocyanin, citrusi, cianidin-3-Glicosid, flavanon, flavonoidi, grejpfut, hesperidin, naringin, neohesperidin, polifenoli, crvena i slatka narandža) i matcha – Japanskog zeleog čaja, učiniće Vaše telo osveženo i bez nepotrebnih kilograma za veoma kratko vreme, a 100% prirodno.

Наручите са попустом

Prednosti lijeka

Pure Slim za mršavljenje: 100% PRIRODNO ZA VAŠU LINIJU I ZDRAVLJE!

  • SAGOREVANJE MASNOĆE PURE SLIM na vrlo efikasan i brz način kombinacijom prirodnih sastojaka potencira Vašu jetru da eliminiše i razgrađuje masne ćelije, a samim time i čisti Vaše krvne sudove vraćajući im elastičnost i smanjuje im poroznost.
  • REGULACIJA METABOLIZMA PURE SLIM ubrzava metabolizam kod onih osoba koje imaju problem sa usporenim metabolizmom. Takođe utiče na čišćenje creva, obnavlja crevnu faunu i eliminiše štetne materije i toksine iz Vašeg organizma.
  • DUGOTRAJNI EFEKTI Regulacijom metabolizma i apetita prilikom upotrebe PURE SLIM kapsula, Vaše telo postaje očišćeno od toksina i štetnih materija. Samim tim dolazo do usporavanja metabolizma što deluje preventivno od nagomilavanja masnih naslaga.

Sastav sredstava

Pure Slim za mršavljenje: 100% PRIRODNO ZA VAŠU LINIJU I ZDRAVLJE!

  1. SINETROL Xpur predstavlja mešavinu standardizovanih ekstrakata ploda grejpfruta, ploda narandže i semena guarane i osušenog soka ploda crvene narandže.
    soda-bikarbona
  2. MATCHA – JAPANSKI ZELENI ČAJ Ovaj čaj nad čajevima kako ga još i nazivaju delotvorno utiče na naš organizam pre svega zbog svih antioksidanasa, vitamina i minerala koji sadrži. Matcha čaj je bogat vitaminima A, B, C i E, u sebi sadrži katefin, karotin jer pri ispijanju čaja pijemo i matcha prah što ga razlikuje od ostalih zelenih čajeva i čini jako lekovitim. Pored velike količine antioksidanasa koje sadrži matcha prah poboljšava metabolizam i pomaže u sagorevanju kalorija, poboljšava raspoloženje i koncetraciju i pomaže organizmu u borbi protiv virusa i bakterija. U matcha čaju pronalazimo magnezijum, cink, kalijum i mnoge druge vredne elemente. Jedna šolja matcha čaja je čak 10 puta zdravija od šolje običnog zelenog čaja.
Наручите са попустом

Recenzije kupaca

Sanja Jovanović

PURE SLIM je jedinstveni sastojak koji me je učinio ponovo mladom i atraktivnom. Dok sam se borila sa viškom kilograma, imala sam problem i sa samopouzdanjem. Sada sam se oslobodila suvišnih kilograma, i osećam se fenomenalno. Vredelo je.

Melinda Lacko

Prekomerna kilaža je ozbiljno narušila moje zdravlje, pogotovo kada su u pitanju srčane tegobe. Posle nagovora moga supruga, počela sam sa kardio treninzima, ali to nije bilo dovoljno za otklanjanje celulita. PURE SLIM je rešio stvar.

Boban Kujundžić

Kada pređete 50-te, teško se skida stomak. Probao sam da uzimam razne sagorivače, ali to pomaže do jedne granice zato što se kile vraćaju same. Potrebno je nešto sa dugoročnim efektom na prirodnoj bazi, a to je PURE SLIM formula.

Наручите са попустом
Rate article
Add a comment