PuriWhite: potpuno prirodni izbeljivač za zube

PuriWhite: potpuno prirodni izbeljivač za zube

 • OSLOBODITE SE TAMNIH MRLJA
 • BRZO DO SAVRŠENOG OSMEHA
 • BELINA VAŠIH ZUBA
 • ELIMINIŠITE NEPRIJATAN ZADAH
 • SAČUVAJTE NOVAC

NEVEROVATNO REŠENJE

PURI WHITE sadrži 3 važna sastojka koja Vaše zube mogu učiniti koliko lepim, toliko i prijatnim osećajem u Vašim ustima

Godine naučno istraživačkog rada su doprinele da se razvije formula koja na potpuno prirodan način daje prijatnost za svakoga, a prirodno izbeljuje zube. Naravno, sada je svima dostupna. Eliminiše plaku, izbeljuje Vaše zube, i skreće pažnju na Vaš osmeh.

 • PRIRODNI SASTOJCI. PURI WHITE obogaćen sa tri prirodna sastojka smanjuje abrazivnost na Vašoj zubnoj gleđi, sanira žutu boju, i pretvara je brzo u belu, i pretvara Vaše zube najmanje tri nijanse svetlije.
 • BRZO VIDLJIVI EFEKTI. Upotreba PURI WHITE izbeljivača za zube vrlo brzo izaziva vidljive efekte. Dovoljno je dva do tri puta da operete Vaše zube, i videćete neverovatnu promenu.
 • SAVRŠEN OSEĆAJ. Aktivni ugalj je prirodna materija koja zajedno sa sodom i limunom daje prijatan osećaj glatkosti u Vašim ustima, da ne spominjemo belinu Vaših zuba koja postaje veoma primetna svima.

PuriWhite: potpuno prirodni izbeljivač za zube

SA POTPUNO PRIRODNIM SASTOJCIMA

 1. AKTIVNI UGALJ. Mnogi se pitaju zbog čega je upotreba aktinog uglja važna za celokupan organizam čoveka. Aktivni ugalj predstavlja jedan od važnih sastojaka za detoksikaciju, ubija mikroorganizme na Vašoj zubnoj gleći, i potpomaže uklanjanju plake. Bizarno je da je on crn, a potpomaže izbeljivanju zuba. Površina aktivnog uglja je negativno naelektrisana, za razliku od toksina u Vašim ustima i zubnoj gleđi koji su pozitivno naelektrisani. On štetne materije praktično lepi na svoju površinu. Dovoljno je samo da isperete Vaša usta običnom vodom, i odstranićete nepoželjne elemente iz Vaših usta.
 2. SODA BIKARBONA. Ako se pitate kako se ukljanjaju tamne mrlje sa Vaših zuba uzrokovane konzumiranjem kafe, čajeva, sokova i pušenjem cigareta, onda je soda bikarbona pravi odgovor za Vas. Kombinacija sode sa vodom dovodi do efekta oslobađanja slobodnih radikala koji razgrađuju molekule koji su uzrok tamnim mrljama na zubima. Isto tako pomaže uklanjanju neprijatno zadaha u ustima. Pored aktivnog uglja, soda bikarbona takođe predstavlja jednog od glavnih aktera uklanjanja plake sa zubne gleđi što usporava proces paradentoze.
 3. LIMUN. I naravno, treći musketar – limun. Limunska kiselina predstavlja neobilazni faktor u izbeljivanju zuba. Limun sa svojim bogatstvom C vitamina i minerala utiče na razgrađivanje kamenca i uklanjanje zubne plake. Puri White ima dobar sklad limunske kiseline u svojoj formuli, dovoljno za rešavanje problema sa tamnim mrljama, pri čemu ne dovodi do oštećenja zubne gleđi.

PuriWhite: potpuno prirodni izbeljivač za zube

Recenzije

Pokušavam da se izborim sa žutim zubima već dugo vreme. naravno, ja sam pušač. Trebalo mi je neko rešenje kako da izbelim zube. Puri White je idealan za moje probleme. Stavi se pasta za zube, preko nje prašak Puri White, i posle 2-3 pranja stižu rezultati.

Bojan Sokolović

Kafa je neizostavni detalj moga života. Sama sam kriva za igled mojih zuba. Kada sam otišla kod stomatologa da se konusltujem oko rešenja, preporučio mi je Puri White. Ovo rešenje preporučujem svakome….Potpuno prirodan, a rezultati vidljivi.

Milena Sudarević

Za čoveka u 60-tim godinama, mogu Vam reći da sam prijatno iznenađen. Puri White je pomogao meni i mojoj supruzi da doteramo svoj osmeh do savršenstva u ovim godinama. Topla preporuka svima.

Stevan Ilić

Rate article
Add a comment