Rastanol za bubrege: rešite se užasnih bolova!

Rastanol za bubrege: rešite se užasnih bolova!

 • Poboljsava rad bubrega
 • Onemogućava zaglavljivanje kamena u mokraćnim kanalima
 • Onemogućava bakterijama da se u velikoj meri razmnožavaju u periodu izbacivanja kamena i peska
Наручите са попустом

Kako se može prepoznati kamen u bubregu?

Rastanol za bubrege: rešite se užasnih bolova!

 1. Bolovi u bubregu
 2. Bol kod mokrenja ili krv u urinu
 3. Česta potreba za mokrenjem
 4. Sitno kamenje u mokraći

AKO IMATE kamen ili pesak u bubrezima LEČENJE JE NEOPHODNO!

 • Mučnina
 • Temperatura
 • Otežano mokrenje
 • Bol u bubrezima
Наручите са попустом

Momentalni efekat sredstva Rastanol protiv peska i kamena u bubrezima

Rastanol za bubrege: rešite se užasnih bolova!

 1. EQUISETI HERBA – RASTAVIC Rastavić ide u sastav čajnih mešavina za izbacivanje kamena u bubregu i za čišćenje organizma kod celulita. Kod upaljenih rana na koži se koristi kao obloga.
 2. BETULAE FOLIUM – LIST BREZE Čaj od breze vrlo učinkovito deluje kod problema mokraćnog mehura i celog mokraćnog trakta kao što su cistitis i uretritis, zatim bubrega kao i problema vezanih za kamen i pesak u bubrezima.
 3. AGRIMONIAE HERBA – PETROVAC Bogato prisustvo tanina joj daje znacajan antidiureticni efekat. Kod lokalne primene infuzije pokazuje antiupalno i adstrigeno dejstvo – kod krvavljenja desni, kod angine i upale sluzokopze usne duplje. U narodnoj medicini upotrebljava se i kod bolesti jetre, i oboljenja bubrega i besike.

KOMENTARI KUPACA:

Petar 29 god

Voda u Srbiji je jako teška i zbog teških minarala i mnogo kamence u vodi koju pijemo bez obzira na vaše godine i uzrast svi pre ili kasnije imaju problema sa peskom ili kamenom u bubrezima. Moji užasni bolovi su poželi sa 29 godina problem je u tome što pijem malo vode i a voda je potrebna da bi se bubrezi ispirali i da bi se netaložil kamenac i pesak. Pronašao sa Rastanol preko interneta i hvala bogu da se moj problem konačno rešen.

Ivana 33 god

Imala sam užasne bolove nisam mogla noćima da spavam kao da su me rezali nožem po stomaku. Moj lekar mi je proporčio prirodan preparat koji sadrži 15 aktivnih sastojaka Rastanol. Popila sam dve kutije i nakon samo 2 nedelje na poslednjem pregledu kamen u bubregu se smanjio i izašao kroz mokraćni kanal. Hvala vam za ovaj divan preparat.

Sanela 44 god

Patim se sa bolom u zadnjem delu ledja več duže vreme i uvek sam mislio da je to od promaje jer sam konstantno na otovrenom prostoru. Bio sam kod leakra i saznao da ima kamen bugregu i da treba da se operiše. Nisam naravno hteo da idem na operaciju i istraživanjem interneta naišao sam na preparat Rastanol. Rastanol je prepar na biljnoj osnovi koji mi je pomogao da se rešim kamena u bubregu. Čaj sam pio mesec dana i kamen sa smanjo na takvu veličinu da je uspeo da izadje kroz mokraćni kanal. Bio sam sretan jer nisam morao da idem na operaciju. I moje tegobe su završene. Hvala vam.

Наручите са попустом
Rate article
Add a comment